[Adana - MT]

Arkadaşlar ethemhan isimli arkadaşı ben tanıyorum,müşterim,bende metehan zannediyordum şans eseri motor muhabbeti yaparken öğrendim çok şaşırdımm...

Ama arkadaş yazmıyor...

Aynen Öle İsmail Abi İzlemekle Yetiniyorum Sımdılık..Su Sarı Zambak Olayını Cozmeye Calısıyorum Bır Yandanda :))

lütfen kızma be ablacım.motorumuz emanet mobilet diye beni hor görme.ah şu fakirlik.gönül isterki honda/suzuki miz olsun ama ne yapalım ekonomik kriz bizide vurdu.emin ol işe bile gidip gelirken dolmuş paralarını biriktirmek için yürüyorum.allah izin verirse yakın zamanda (2014)motorun kıralını çekecem ozaman şu mobilketten kurtulacam.sizinde parasal desteğinizi beklerim.adana MT nin ne kadar ve iyi insanlarla dolu bir gurup olduğunu biliyorum.desteğinizi benden esirgemeğin saygılar ablacım.

başka kapıya :farao:

@barbudos gökhan hocam bu kadar gaz cimnastiği yaptı bari en sonunda çıkış yapsaydı.motorun gaz yemesi ve gaz koluna verdiği anlık tepki süper:cat:
varmı bunu yapabilecek:silent: sanmam

arkadaslar sadece ızlemek ve okumakla yetınıyorum ama yazısmalarınızdan hıc bıse anlamadım

lütfen kızma be ablacım.motorumuz emanet mobilet diye beni hor görme.ah şu fakirlik.gönül isterki honda/suzuki miz olsun ama ne yapalım ekonomik kriz bizide vurdu.emin ol işe bile gidip gelirken dolmuş paralarını biriktirmek için yürüyorum.allah izin verirse yakın zamanda (2014)motorun kıralını çekecem ozaman şu mobilketten kurtulacam.sizinde parasal desteğinizi beklerim.adana MT nin ne kadar ve iyi insanlarla dolu bir gurup olduğunu biliyorum.desteğinizi benden esirgemeğin saygılar ablacım.
sen fakesin o kesin kınıyorum seni her kimsen :farao:
gıcık aldım senden abimizsin o kesin ama bu karakterden gıcık aldım

Aynen Öle İsmail Abi İzlemekle Yetiniyorum Sımdılık..Su Sarı Zambak Olayını Cozmeye Calısıyorum Bır Yandanda :))
senden emin deilim kimsin sen

Meraktan çatlarım,öldürseler tıklamam...:cherry::queen:
sende tırsma herşeyden erkek gibi davran tıkla gitsin yok bişe :farao: :p

senden emin deilim kimsin sen

Magdem Emin Degilsin Kısaca Kendimi Tanıtım..1-1.5 Aydır Forumda Takılıyorum Sadece Konuları Okumakla Yetınıyorum..18 Yasındayım..Yas Grubum Cogunuzla Uymadıgı Icın Pek Katılmayı Tercıh Etmıyorum..Sımdı Emın Olmak Yada Olmamak Size Kalmıs..Saygılar.

Arkadaşlar, herkes biliyor ki grubumuza katılmak isteyen aklıbaşında tüm arkadaşlarımıza kapımızı açıyoruz. Burada yaptığımız seçim, kimi alıp kimi almayacağımız tabiki grubun mevcut üyelerinin kararı olmalı. Çünkü gezilerimiz ailecek ve --Allah Bozmasın- gayet uyum ve birbirimize saygı içerisinde geçiyor. Bu nedenle yeni katılacak arkadaşlara kapımız yukarıda söylediğim gibi açık olmakla birlikte, daha kendini bile tanıtmadan gruba balıklama atlamaya çalışan sarı zambak gibi arkadaşların kabulunde ben oldukça tereddütlüyüm. Katılmak isteyen arkadaşlar:
1) Önce kendilerini burada tanıtırlar (çünkü biz hep birbirimizi tanıyoruz)
2) Sonra mümkünse bir Çarşamba toplantısına katılır ve bizimle şahsen de tanışırlar (Fazerr Muzaffer kardeşin önerisiyle bu çarşamba toplantısında aldığımız karara göre yeni katılımcının ilk toplantıda herkese çay ısmarlaması ile ağzımız tatlanır)
3) Sonra da bizimle geziye katılırlar. (Kabul etmezlerse de keyfleri bilir!!!)

Sarı zambak adlı zatı muhteremin bu kurallardan hiçbirine uymadığını, üstüne üstlük bir de grubun üyelerine sanki herkesle çok samimi ! imiş gibi şakalar yaptığını görüyoruz. Grup üyelerinden ricam bu tür kişilere yüz vermemeleridir. Selamlar.

Son düzenleme:
:mrgreen:::koop:::thumleft:::biggrinn
mersi :cherry:

Magdem Emin Degilsin Kısaca Kendimi Tanıtım..1-1.5 Aydır Forumda Takılıyorum Sadece Konuları Okumakla Yetınıyorum..18 Yasındayım..Yas Grubum Cogunuzla Uymadıgı Icın Pek Katılmayı Tercıh Etmıyorum..Sımdı Emın Olmak Yada Olmamak Size Kalmıs..Saygılar.

canım kardeşim şu aralar güvenemiyoruz kimseye bak daha yeni fake biri çıktı seninde kim olduğun belli deil
fake olabilirsin ama olmayabilirsinde
eğer deilsen kötü bişe bende yaşadım
ama fake old düşünüyorum gel pazar günü kardeşim tanıştır kendini kurtul :wiinkk:

ama fake old düşünüyorum gel pazar günü kardeşim tanıştır kendini kurtul :wiinkk:

Tanışma ve geziye katılma kurallarımızı bu son Çarşamba toplantısında tartışmıştık ve yukarıda yazdığım şekilde karar aldık. Öyle değil mi arkadaşlar!

Son düzenleme:
mersi :cherry:

canım kardeşim şu aralar güvenemiyoruz kimseye bak daha yeni fake biri çıktı seninde kim olduğun belli deil
fake olabilirsin ama olmayabilirsinde

Ilk Gezıye Dırek Katılmam Uygun Olmayabılır..Carsamba Gunu Olan Toplantınıza Babamla Katılmaktan Mutluluk Duyarım ( Herhangı Bır Sorun Cıkmassa )...Saygılar..

Tanışma ve geziye katılma kurallarımızı bu son Çarşamba toplantısında tartışmıştık ve yukarıda yazdığım şekilde karar aldık. Öyle değil mi arkadaşlar!

çarşamba günü haremlik selamlık bi durum olduğu için alınan kararlardan haberdar deilim abicim
mantıklı bi karar tabiki onaylıyorum

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar;haftaya çarşamba buluşmamız için,yer konusunda,lütfen,sizlerden de öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar