[Adana - MT]

selam arkadaşlar. bugün toplanıyor musunuz? eğer öyleyse saat kaçta? bi de ben yeri tam olarak anlamadım. lunaparkı geçiyoruz....sonra?

Adana İl Temsilcisi
selam arkadaşlar. bugün toplanıyor musunuz? eğer öyleyse saat kaçta? bi de ben yeri tam olarak anlamadım. lunaparkı geçiyoruz....sonra?

lunapark tarafından adnan menderes'e girdiğinizde,doğru devam ediyorsunuz.yolun sonuna kadar devam.son tarafta hani yol yukarı doğru döner. dönmeden önce,sağda buluşuyoruz.zaten motorlarımızı görürsünüz.iftardan dolayı,saat 8 den sonra.

NAsıl motorla alakası olmayan birine anlamadı ben abi,kimmiş bu alakasız biri:cherry::cherry:

yanlış anlaşılma,özürr.

bora bey, ne demek istiyorsunuz :silent:, şimdi alındım :salut:

bu konuda tarafımdan yanlış anlaşılma olmuştur seninle alakası yok kardeş.özür.

Son düzenleme:
Barbudos abi.Menderesin sonuna kadar git.Yol sola doğru kıvrılırken yolun solunda büyük ihtimalle egzoslarının ışığı gözlerini alacak bir xt göreceksin:p
Arkadaşlarda yolun hemen diğer tarafındalar :cat:

Sahura kalktım ama biciye gitmedim, biciyi bilemiyeceğim :mrgreen:

İftardan sonra 10t vinç gelse yerimden kalkamıyorum malesef

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ekip sağlamdı hatta murat kuyruk düzeltti,katılanların listesi
Bora ve kızı buse,muzaffer- eşi,haluk-kızı,ben-eşim,adem,zion-şirin-naime,yeni katılan barbudos gökhan,çelik gürsel,muzaffer abi fazer,muhabbet gırgır şamata gırıla gitti,zafercim sana doğan kurtarmadan vinç gönderecektim ama operatör çekirdek almaya gitmiş gelecek hafta yollarım

valla ekip sağlamdı hatta murat kuyruk düzeltti,katılanların listesi
Bora ve kızı buse,muzaffer- eşi,haluk-kızı,ben-eşim,adem,zion-şirin-naime,yeni katılan barbudos gökhan,çelik gürsel,muzaffer abi fazer,muhabbet gırgır şamata gırıla gitti,zafercim sana doğan kurtarmadan vinç gönderecektim ama operatör çekirdek almaya gitmiş gelecek hafta yollarım

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

selam mersin mt bayramda kızımla mersine geliyoruz. (istanbul-mersin yorucu olacak ama) bayram süresince bir etkinliğiniz varsa haber verirseniz katılırım.

hani bumudur adana mt 100 yılın iftar yemeği veriliyor ve sizden ses soluk çıkmıyor hadi canlanın biraz altı üstü 60km yol ben ceyhan ekibiyle katılyorum sonrada sizleri ceyhana davet edip bici ısmarlayacağız mazeretsiz katılmama olmaması dileğiyle selamlar

hem gurubumuza yeni katılan arkadaşlar onlarda bizimle yol yapma keyfine varırlar değilmi sevgili iso cum selamlar

Abi büyük bi organizasyon ,keyifli olacağı garanti ve alt tarafı 60 km yol,organize olabilmek çok zor olmasa gerek ama tabi herkesin kendi tercihi,gelen gelir gelmeyen herkesin hakkını ben yerim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar