[Adana - MT]

Bizim iftar toplantısı yalan oldu galiba.....

osmanıye lafını duyan kaçti :cyclopsan:cyclopsan

Bu abiler böyle hep,biz kendi aramızda menderes motorcusu diyoruz:cherry:İllaki adamlar adanaya gelecek dimi,kebapı hazırlyacak,bizimkilerde teşrif edecekk,bak yine sinirlendimmm:p

Herkese selam. İsmim Gökhan. 4 yıla yakındır Adana'da yaşıyorum. Adli Tıp Uzmanı hekimim. Sun Sineması sokağındaki Adli Tıp Kurumu'nda çalışıyorum. Eşim Hülya da meslektaşım ve branşdaşım. 4 yaşında İdil ve 1,5 yaşında İpek kızlarım ailemizi tamamlıyor. 39 yaşındayım. Tayin nedeniyle İstanbul'dan geldiğimiz Adana'yı çok sevdik ve burada kaldık. Acemi tekerim ben. 4-5 yıldır yollarda imrenerek baktığım sizlere katılmak için ani çok ani bir kararla(içgüdüsel, dürtüsel neredeyse) 125 cc. bir scooter aldım 6 ay kadar önce. o günden sonra motosiklet en önde gelen uğraşım oldu. Okudum, seyrettim, kullandım durdum. Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Şehir içinde işe gidip gelirken kullandığım mini-scooterimle bir de şunu deneyeyim diyerek Devlet Karayolu'ndan Mersin'e gidip geldim bir kez. Ve nihai anın geldiğine karar vererek Honda Silverwing 600'ümü satın aldım Mehmet Bey'den (Sucular Motor). Çok çabuk alıştım ve şuna karar verdim kendi kendime oh be abi çevir git, otomatik şanzuman. :))) Motosiklet netten Adana MT forumundan takip ediyorum sizleri. Siz güzel insanlarla tanışabilmek umuduyla tekrar selamlıyorum. Görüşebilmek dileğiyle.

aramıza hoş geldiniz :cat:
yeni motorunuz hayırlı olsun güle güle kullanın:rendeer:

çarşamba akşamı bici toplantımıza katılılanız ve tanışıp kaynaşmamız dilegiyle:rendeer:

ve bende küçük çenkis:p bide büyük çenkis var neyse kısmet se çarşamba akşamı tanışırız:rendeer:

Sabaha kadar dükkanda bekleyince ,ne yapacağımı şaşırdım,bunlarla uğraştım,nasuuu olmuşş:p

Kim bu ?

Bunu tanımazsanız kahrımdan ölürüm,o şimdi asker :p

Canım kardeşim,ailemizin eliti :p:queen: Olm vallaha bilerek yapmadım ama hammaddesi lateks olan bi malzemeyi andırıyon ne yalan söyleyimmm:queen:

Burun burun değil,dudağa güneşlik mübarekkk

bu sıkıntı bana neler yaptırır daha dur bakalımm:cherry:

maliiiii :p

iso nan bende de senin güsel şhoplu resimlerin var madem kapıyı açtın ben de yüklesemmi acaba resimleri:cherry:

tüh beeaaa özlemiştimde sizleri görüşe bilsek iyi olurdu ama kısmet daha cook toplaşırız abim:rendeer:

Son düzenleme:
Herkese selam. İsmim Gökhan. 4 yıla yakındır Adana'da yaşıyorum. Adli Tıp Uzmanı hekimim. Sun Sineması sokağındaki Adli Tıp Kurumu'nda çalışıyorum. Eşim Hülya da meslektaşım ve branşdaşım. 4 yaşında İdil ve 1,5 yaşında İpek kızlarım ailemizi tamamlıyor. 39 yaşındayım. Tayin nedeniyle İstanbul'dan geldiğimiz Adana'yı çok sevdik ve burada kaldık. Acemi tekerim ben. 4-5 yıldır yollarda imrenerek baktığım sizlere katılmak için ani çok ani bir kararla(içgüdüsel, dürtüsel neredeyse) 125 cc. bir scooter aldım 6 ay kadar önce. o günden sonra motosiklet en önde gelen uğraşım oldu. Okudum, seyrettim, kullandım durdum. Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Şehir içinde işe gidip gelirken kullandığım mini-scooterimle bir de şunu deneyeyim diyerek Devlet Karayolu'ndan Mersin'e gidip geldim bir kez. Ve nihai anın geldiğine karar vererek Honda Silverwing 600'ümü satın aldım Mehmet Bey'den (Sucular Motor). Çok çabuk alıştım ve şuna karar verdim kendi kendime oh be abi çevir git, otomatik şanzuman. :))) Motosiklet netten Adana MT forumundan takip ediyorum sizleri. Siz güzel insanlarla tanışabilmek umuduyla tekrar selamlıyorum. Görüşebilmek dileğiyle.

Gökhan kardeşim aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda görüşüp tanışma dileğimle :cat:

Anlaşıdığı üzere pazar günü kimse biryerlere gitmiyor. Kısmet olursa başka bir pazara, yinede gezecek olan arkadaş varsa bana cepten ulaşsın, müsait olursam katılırım :mrgreen:

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin doktorum:rendeer:

aydemirim:)
ben pazar günü 15:00 da işe gideceğim, haftaya pazar 07:00-15:00 çalışıyorum.yani işten 15:00 da çıkacam.eve geldim yola çıktım desem 16:30 u bulur.o saatten sonra adana dışına çıkmam zor olur.diğer hafta gece işe gideceğim.iftar olayı en azından 21:00 ı bulur.oda harala gürele koşturmacayla olur ve o halde gece işe gidip sabaha kadar çalışmak bayağı zorlar.eyer gündüz gezisi olsa sabah buluşuruz, keyfimize bakarız, gezeriz akşamda 19:00 gibi evde olsam 1-2 saat uyuyup gece işime gidebilirim:)
yani iftar deyilde gündüz planı olsa başımın üstünde yerin var:)
mesela yarın gezi diyen arkadaşlar var ama onlarada size iyi yolculuklar diyebiliyorum ancak:salut:

@Barbudos aramıza hoşgeldiniz gökhan bey ahmet ben doğru yerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz

arkadaşlar motorumu abimlere bırakmıştım benzin lambası yanıyordu ya hani abimde şöyle bir tur atayım demiş sonrası malüm depo full şimdi nereye gidiyoruz diyeceğim ama ramazanlıkta hiç bir yere gidesim yok valla ama yinede güzel teklifleri değerlendirriz

ayrıca aydemir arkadaşımız güzel bir teklifte bulundu bence yabana atmayalım osmaniye ve kadirliden dostlarımızda var onlarlada buluşuruz çok güzel olur haftaya pazar veya takip eden pazarlarda 14,09- 21,09- 28,09 tarihlerinde uygun olanı seçip bu organizasyon için adım atalım derim bana ayın tüm günleri uyar top sizde selamlar iyi geceler

Adana İl Temsilcisi
aydemir arkadaşımız güzel bir teklifte bulundu bence yabana atmayalım osmaniye ve kadirliden dostlarımızda var onlarlada buluşuruz çok güzel olur haftaya pazar veya takip eden pazarlarda 14,09- 21,09- 28,09 tarihlerinde uygun olanı seçip bu organizasyon için adım atalım derim bana ayın tüm günleri uyar

aynen katılıyorum.:cat:

hımmm mtde gusel seyeler olmus gırmeyelı yenı arkadaslar yenı motorlar hayaletım 01 im hayırlı olsun..ama yıne bırılerı comak sokmus gezı planlarına neyse carsamba bı plan yapılır sanırım herkesın tekerının duz basması dılegıyle..bu arada gursel ılgaz aılesıne tekrar gecmıs olsun...

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,gürselin eşi,ameliyat oldu.neyseki başarılı olmuş.sanırım p.tesi hastaneden çıkaracaklar.

svgili kardeşim MURAT..motorun hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun:rendeer:yanlız arka kuyrugunda eyrilik var gibimi ne:bounce: istersen egrilik ile ilgili bana özel mesaj atabilirsin:wiinkk: buaralar tünellerde fareler çirit atıyor...daha öncelerde senin problemle ilgili ADAŞIM..MUZAFFER..aynı problemi..benimle halletti..bir kuş sütü eksiktii onun fikirlerinden hareket edersen KUYRUGUN HEMEN DOGRULUR :queen:senmerak etme dimi gürselciğim

arkadaşlar,gürselin eşi,ameliyat oldu.neyseki başarılı olmuş.sanırım p.tesi hastaneden çıkaracaklar.

büyük geçmiş olsun gürselim..allah saglık versin

Son düzenleme:
gürsel abimizin eşine acil şifalar diliyorum... cok geçmiş olsun..

evet arkadaşlar en kısa zamanda iyileşmesi dileğimizle bütün çiçekler süreyya yengeme olsun
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

süreyya abla geçmiş olsun enkısa zamanda iyileşip biciye gelmeni bekliyoruz selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar