selam arkadaşlarım.nasılsınız bakalım, herkesler iyimi :rendeer:
günaydınlar olsun arkadaşlar, cengizim abim oltasız deniz macerası olmazBende şimdi açtım, günaydın desemmi demesemmi diye düşünüyorum yada herkeşe merhabayn,demirim gürselim sanada meraba yarın olta takımını getir
bu hafta sonu kanımca çok süpper olcek
cengiz abi bizim sitenin biraz önünde,iskele tarzı bi yer var.orada olta atarsınız. bu aralar sabah deniz cok güzel oluyor... inşallah bişeyler çıkar...
günaydınlar olsun arkadaşlar, cengizim abim oltasız deniz macerası olmazlimonluda duman ettim, balıklar ye ye bitmiyor:mrgreen: ben şimdi olta takımlarını yenileyim
beni meşgul etmeyin kardeşim olta yapacam
mehmetim senin oradaki balıklara söyle ağızları açık beklesinler yemlemeye geliyorum
önemli not:
lütfen herkes yanına fener alsın.
çünkü:
bana olta atarken lazım oluyor, madur olmamam açısından herkes kendi kullanacağı feneri getirsin:cherry:![]()
ben onu bunu bilmem, balık isterim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
özellikle de ben:cat:![]()
herkese merhaba arkadaşlar
günaydınlar olsun arkadaşlar, cengizim abim oltasız deniz macerası olmazlimonluda duman ettim, balıklar ye ye bitmiyor:mrgreen: ben şimdi olta takımlarını yenileyim
beni meşgul etmeyin kardeşim olta yapacam
mehmetim senin oradaki balıklara söyle ağızları açık beklesinler yemlemeye geliyorum
önemli not:
lütfen herkes yanına fener alsın.
çünkü:
bana olta atarken lazım oluyor, madur olmamam açısından herkes kendi kullanacağı feneri getirsin:cherry:![]()
Selam millet 1 saat kadar önce Antep-Adana yolculuğumu tamamladım. Yolda inanılmaz macera yaşadım. Kendimce yaşadıklarımı daha sonra yazacağım. Herkese sevgiler:rendeer:
Selam millet 1 saat kadar önce Antep-Adana yolculuğumu tamamladım. Yolda inanılmaz macera yaşadım. Kendimce yaşadıklarımı daha sonra yazacağım. Herkese sevgiler:rendeer: