[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende şimdi açtım, günaydın desemmi demesemmi diye düşünüyorum yada herkeşe merhabayn,demirim gürselim sanada meraba yarın olta takımını getir
bu hafta sonu kanımca çok süpper olcek

cengiz abi bizim sitenin biraz önünde,iskele tarzı bi yer var.orada olta atarsınız. bu aralar sabah deniz cok güzel oluyor... inşallah bişeyler çıkar...

Bende şimdi açtım, günaydın desemmi demesemmi diye düşünüyorum yada herkeşe merhabayn,demirim gürselim sanada meraba yarın olta takımını getir
bu hafta sonu kanımca çok süpper olcek
günaydınlar olsun arkadaşlar, cengizim abim oltasız deniz macerası olmaz:) limonluda duman ettim, balıklar ye ye bitmiyor:mrgreen: ben şimdi olta takımlarını yenileyim
beni meşgul etmeyin kardeşim olta yapacam:p
cengiz abi bizim sitenin biraz önünde,iskele tarzı bi yer var.orada olta atarsınız. bu aralar sabah deniz cok güzel oluyor... inşallah bişeyler çıkar...

mehmetim senin oradaki balıklara söyle ağızları açık beklesinler yemlemeye geliyorum:p
önemli not:
lütfen herkes yanına fener alsın.
çünkü:
bana olta atarken lazım oluyor, madur olmamam açısından herkes kendi kullanacağı feneri getirsin:cherry::)

günaydınlar olsun arkadaşlar, cengizim abim oltasız deniz macerası olmaz:) limonluda duman ettim, balıklar ye ye bitmiyor:mrgreen: ben şimdi olta takımlarını yenileyim

mehmetim senin oradaki balıklara söyle ağızları açık beklesinler yemlemeye geliyorum:p
önemli not:
çünkü:
bana olta atarken lazım oluyor, madur olmamam açısından herkes kendi kullanacağı feneri getirsin:cherry::)

ben onu bunu bilmem, balık isterim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende işeme giderken kullanıyorum banada lazım olor.

Adana MT, yarın Yumurtalıkta sizleri bekliyor olacagım. isteyen abilerim,kardeşlerim telefonumu kaydedebilir 0535 334 55 88. sitemizin cafeteryası yanındaki ağaçlar da kamp için sizleri bekliyor... görüşmek üzere.. hoşcakalın :king:

önemli not:
çünkü:

yav kardeşim gürsel seni ikaz edermmm:pr::pr: yav niye oltayla ugraşıypn bende herşey vardı seninde bundan haberin vardı:queen::queen:isteseydin verirdim karanti tutardın :cat: tabiki yine aramyon beni sende adaşıma benzemeye başladn hepinize selamlar adananın gülleriii:rendeer::rendeer::rendeer:

Selam millet 1 saat kadar önce Antep-Adana yolculuğumu tamamladım. Yolda inanılmaz macera yaşadım. Kendimce yaşadıklarımı daha sonra yazacağım. Herkese sevgiler:rendeer:

Selam millet 1 saat kadar önce Antep-Adana yolculuğumu tamamladım. Yolda inanılmaz macera yaşadım. Kendimce yaşadıklarımı daha sonra yazacağım. Herkese sevgiler:rendeer:

lan alp..Adanada hiç karşılaşmadık şimdiye kadar.Ama antepte karşılaşıyoruz,bi yanımıza gelmiyorsun..Bu nasıl iş arkadaş :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar