[Adana - MT]

SİMYACI;ümit kardeşime yeni yaşı hayırlı olsun.:rendeer:zaten dün gece verdiği haberle çok çok hayırlı oldu.:cat:
ümit dostum nice yıllara ne ha beri verdin bakalım bora abiye:wiinkk:

bu gün hiç neşem yok Ama yinede bi günaydın dicek halim var
GüNaYDıN

günaydıınnnn kankiii .. kusuruma bakma:p

bende kaç gün dür murat bey abi den ses yok diyodum adam girmiş gizli gizli formu okuyo hayalet avcısımıyım neyim:p

Son düzenleme:
geçmiş olsun gürselcim. acil şifalar
sağolasın halukcum nerelerdesin, vallahi özledim sohbetini:rendeer:, bırak antalyaları hadi gel artık, yoksa adanadamısın:silent:
SİMYACI;ümit kardeşime yeni yaşı hayırlı olsun.:rendeer:zaten dün gece verdiği haberle çok çok hayırlı oldu.:cat:
ümitimin yeni yaşı hayırlı olsun:rendeer:(45 mi oldu diyordun bora abi:p) diğer haberide öğreniriz elbet:silent:
bu gün hiç neşem yok Ama yinede bi günaydın dicek halim var
GüNaYDıN

günaydınlar apla:)

Günaydın millet :cherry:
Ümidin doğum günümü var :silent: hani parti, hani pasta, hani mumlar :silent:
Doğum günün kutlu olsun :mrgreen:
zaferden yeni öğrendim, allah kaza bela vermesin Ümit,hayırlı olsun...

Son düzenleme:
:rendeer: Ümit Doğum Günün Kutlu Olsun :rendeer:

Kendine aldığın doğum günü hediyeni de güle güle tepe tepe kullan.

ümitçiiğim doğum günün kutlu olsun yeni motorun hayırlı olsun güle güle binmek nasip olur inşallah

Selam millet.Neler yapıyosunuz bakalım.Motorlar satılıyor, kazalar yapılıyor, toplantılar da bazı önemli(!) eksiklerde olsa devam ediyor.Sizlerle beraber motosiklet kullanmayı özledim.:rendeer:

Uzun zamandır doğru düzgün km yapmadım ve fena halde kurtlanmış durumdayım.Yarın bu kurtları dökmeyi düşünüyorum ama tam olarak belli değil.

İçinizde İç anadolu ya doğru, her bahtı karanın görmek isteyeceği şehirleri görmek isteyenler olursa telefon açsın.Cumartesi 1-2 gibi hareket düşünüyorum.
Bir gece kalıp dönecem.Dediğim gibi şu an kesin değil ama gelen olursa kesinleşir:queen:

Olmadı kurtları geçici olarka dökmek içim kopüklü zıkıma gelirim

Son düzenleme:
Selam millet.Neler yapıyosunuz bakalım.Motorlar satılıyor, kazalar yapılıyor, toplantılar da bazı önemli(!) eksiklerde olsa devam ediyor.Sizlerle beraber motosiklet kullanmayı özledim.:rendeer:

Uzun zamandır doğru düzgün km yapmadım ve fena halde kurtlanmış durumdayım.Yarın bu kurtları dökmeyi düşünüyorum ama tam olarak belli değil.

İçinizde İç anadolu ya doğru, her bahtı karanın görmek isteyeceği şehirleri görmek isteyenler olursa telefon açsın.Cumartesi 1-2 gibi hareket düşünüyorum.
Bir gece kalıp dönecem.Dediğim gibi şu an kesin değil ama gelen olursa kesinleşir:queen:

Olmadı kurtları geçici olarka dökmek içim kopüklü zıkıma gelirim

sen köpüge gel bu saatten sonra yoldaş bulman gel katıl bize:p

bora abi sen de tam aydınlatamadın gitti beni yaw msn ye de girmiyon :silent: bak başımı alır kendim giderim haaa sona beklemedi demeyin:p

Son düzenleme:
ii hadi gelim bakim.gelim de burdan kaçta çıkılcak.ben 12:30-13:00ten erken çıkamam.Olmassa tek geleyim..

:cherry: naapıon abim nasılsın iyimisin
aplam Allaha şükür iyileştim
Günaydın millet :cherry:
Ümidin doğum günümü var :silent: hani parti, hani pasta, hani mumlar :silent:
Doğum günün kutlu olsun :mrgreen:
zaferden yeni öğrendim, allah kaza bela vermesin Ümit,hayırlı olsun...

ya muzafferim bende sizden iyi olmasın:p sevdiğim bir dostumdan aldım ümitin DL haberini
ÜMİTCİM YENİ MAKİNAN HAYIRLI OLSUN :rendeer: Allah kaza vermesin

ii hadi gelim bakim.gelim de burdan kaçta çıkılcak.ben 12:30-13:00ten erken çıkamam.Olmassa tek geleyim..

alp büyük ihtimal tek gidersin, ama deyer, deniz mangal, etlerin dumanı ....öf öf öff:p

Son düzenleme:
günaydın adana mt :bounce:

Bu sabah Ferda apla yerine ben Günayyydıınnn Adana MT diyeimm .. :)

benim olmadığım zamanlarda sen günaydın diyebilirsin :wiinkk:

inanmıyorum abi sana yaa bu ne hız biz seni 3 gibi eve bırakmadık mı biz hangi arada pc attında ordan mt ye attın wallaa ebrik ediyorum seni

aragazı vermekten bi dipleyebilsen muzaffer abi sende anlayacan ne kadar hızlı olduğunu 600 f in

aragazı vermekten bi dipleyebilsen muzaffer abi sende anlayacan ne kadar hızlı olduğunu 600 f in

o heryerde basmas ıso abı bızde hayabusa warken otobnda merak etme son lımıtlerde bastık yanı sen gormemısın bız gorduk bız basıtıgmızda arkamısda kaldı o ayrıda:queen:eek: heryerde basmaz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar