[Adana - MT]

vallaha açıkçası kafamda başka biri vardı ama:psen gelecem diyosan bırak artçı olmayı başımın tacısın kankammm:cherry:

eyvllah dostum ama servisten aradılar bugün motorum cıkıyomuş hadi hayırlısı eee hani listeyi yeniliyen yok hadi bakalım bora abim yoldaşım toparla bakalım listeyi kimler var kimler yok:p

ben de sana , boş insan olduğunu söylemiş miydim :mrgreen:

motorun bitti, deniz de burda, ama şimdi arkaya geçip 2 çekiçlicem (motoru) :cherry:

o zaman birazdan gelip alırım motoru burcu:flower::flower::flower::flower:yaşlı amcalar teyzelerrr açılın yoldan speeddyy iso geliyooooooooooooooooooo:queen::queen:

eyvllah dostum ama servisten aradılar bugün motorum cıkıyomuş hadi hayırlısı eee hani listeyi yeniliyen yok hadi bakalım bora abim yoldaşım toparla bakalım listeyi kimler var kimler yok:p

iyi hadi hayırlı olsun dostum:p

Son düzenleme:
gelmeeeeeeeeeeeee :cyclopsan

deniz gitti yine :cherry:

burda kimse yok, onun için gelme gelme gelme :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Sanırım ben hala tanınmayanlar içersindeyim :pSağlık olsun artık ne yapalım :p

malii. sakın böyle düşünme,üzülürüm..sen,burcu,iso,cengiz(zion)adana mt'ye en çok takılan kardeşlerimizsiniz.sizlerin gezi yazımı kesin göreceğinizi bildiğim için,özel msj.atmadım.amman ha aklına başka birşey gelmesin kardeşim.

bu arada liste güncellemesi:
1-hasan-sezen
2-ben
3-gürsel ve eşi
4-mehmet ve eşi
5-recep (cerrezci)..onsuz gidemeyiz sucuklar onda çünkü:)
6-demirgürsel ve eşi
7-cengiz abi(motor) ve eşi
8-isocuuum
9-cengizim(zion)
10-haluk

şimdilik bu kadar.15 kişiyiz.katılacak HERKESİ bekleriz.bu arada sucuk için ızgarası olanlar alırsa iyi olur dostlarım.hani şu arasına,balık,köfte,sucuk koyup pişirdiğimiz.ne denir ona?

Son düzenleme:
malii. sakın böyle düşünme,üzülürüm..sen,burcu,iso,cengiz(zion)adana mt'ye en çok takılan kardeşlerimizsiniz.sizlerin gezi yazımı kesin göreceğinizi bildiğim için,özel msj.atmadım.amman ha aklına başka birşey gelmesin kardeşim.

dediğine göre burcuya bana cengize isoya gitmedi mesajlar :p
şaka yapıyorum abi bi engel çıkmassa gelmeye çalışacağım

dediğine göre burcuya bana cengize isoya gitmedi mesajlar :p
şaka yapıyorum abi bi engel çıkmassa gelmeye çalışacağım

mali sen gelirsen ben gelmemm:pdaha tekteker bilem yapamıyonn,şu an cengizlerdeyim asitsiz kola içiyomm,biraz serinleyeyimm,sana çökecem bugün:p

NEYSEKİ LÜTFÜ GELDİ ASİTLİ KOLA GETİRMİŞŞŞ:queen:

Son düzenleme:
bu arada sucuk için ızgarası olanlar alırsa iyi olur dostlarım.hani şu arasına,balık,köfte,sucuk koyup pişirdiğimiz.ne denir ona?
bizde bir tane var, yanımızda olacak:)
mali sen gelirsen ben gelmemm:pdaha tekteker bilem yapamıyonn,şu an cengizlerdeyim asitsiz kola içiyomm,biraz serinleyeyimm,sana çökecem bugün:p

ne güsel bekar bekara takılın .ah ulen ah nerde hata yaptık, bi imza ne ortamlardan uzak tutuyor adamı :queen:

abi naapalım öğreten mi oldu :p çök sen bana çök :p belki bi an için unutursun dertlerini :p

ustam makineyi hemen zorlama dedi biraz yol yap dedi kısa mesafe,kararsız kaldım şimdiiiiiiiiiiiiii herşeyi sıfırlandı ben hariç cumaya kesinleşir inşallah

ben de sana , boş insan olduğunu söylemiş miydim :mrgreen:

motorun bitti, deniz de burda, ama şimdi arkaya geçip 2 çekiçlicem (motoru) :cherry:

::plus1::::biggrinn::biggrinn::haapppy:::biggrinn::biggrinn:thumleft::thumleft::cat::queen::queen::queen::queen:

bizde bir tane var, yanımızda olacak:)

ne güsel bekar bekara takılın .ah ulen ah nerde hata yaptık, bi imza ne ortamlardan uzak tutuyor adamı :queen:
[pankart]bu sözden sonra yerinde olacam pazar günkü geziye gelmem ,hani olur ya aramızda lafçılar olabilir yengeye söyleyebilirler:bounce::cherry:[/pankart]
abi naapalım öğreten mi oldu :p çök sen bana çök :p belki bi an için unutursun dertlerini :p
[pankart]:p:p:p:p:p[/pankart]

Bora abi:Listeye iki kişi daha ekle ,sizleri yeni gönül dostlarıyla danıştıracam:cherry:

isooooooooooo. şşşşşşşşşşşşşşşşşşt kimse duymasın.coca cola mola ne istiyon onu söyle:p

mondial gizerler servisi benzin depomu çizmiş birde kabul etmiyorlar yaw akşamdan beri bunu düşünüp hain planlar içindeyim benim depomu çizmek neymiş görecekler::angry2::::rantinp:::ranntign

mondial gizerler servisi benzin depomu çizmiş birde kabul etmiyorlar yaw akşamdan beri bunu düşünüp hain planlar içindeyim benim depomu çizmek neymiş görecekler::angry2::::rantinp:::ranntign

Olm senin motor ,yolda arıza vermeyi gururuna yediremeyip kendi kendini çizmiştir,adamların ne suçu var:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar