:mrgreen: her yere yazı yazasım var
nick deiştirdim ya![]()
mesaj sayısı 500'ün altında olan kişilerle muatab olmadığımı söylemişmiydim![]()
vallaha açıkçası kafamda başka biri vardı amasen gelecem diyosan bırak artçı olmayı başımın tacısın kankammm:cherry:
ben de sana , boş insan olduğunu söylemiş miydim :mrgreen:
motorun bitti, deniz de burda, ama şimdi arkaya geçip 2 çekiçlicem (motoru) :cherry:
eyvllah dostum ama servisten aradılar bugün motorum cıkıyomuş hadi hayırlısı eee hani listeyi yeniliyen yok hadi bakalım bora abim yoldaşım toparla bakalım listeyi kimler var kimler yok![]()
gelmeeeeeeeeeeeee :cyclopsan
deniz gitti yine :cherry:
burda kimse yok, onun için gelme gelme gelme :mrgreen:
Sanırım ben hala tanınmayanlar içersindeyimSağlık olsun artık ne yapalım
![]()
malii. sakın böyle düşünme,üzülürüm..sen,burcu,iso,cengiz(zion)adana mt'ye en çok takılan kardeşlerimizsiniz.sizlerin gezi yazımı kesin göreceğinizi bildiğim için,özel msj.atmadım.amman ha aklına başka birşey gelmesin kardeşim.
dediğine göre burcuya bana cengize isoya gitmedi mesajlar
şaka yapıyorum abi bi engel çıkmassa gelmeye çalışacağım
bizde bir tane var, yanımızda olacakbu arada sucuk için ızgarası olanlar alırsa iyi olur dostlarım.hani şu arasına,balık,köfte,sucuk koyup pişirdiğimiz.ne denir ona?
mali sen gelirsen ben gelmemmdaha tekteker bilem yapamıyonn,şu an cengizlerdeyim asitsiz kola içiyomm,biraz serinleyeyimm,sana çökecem bugün
NEYSEKİ LÜTFÜ GELDİ ASİTLİ KOLA GETİRMİŞŞŞ:queen:
mali sen gelirsen ben gelmemmdaha tekteker bilem yapamıyonn,şu an cengizlerdeyim asitsiz kola içiyomm,biraz serinleyeyimm,sana çökecem bugün
NEYSEKİ LÜTFÜ GELDİ ASİTLİ KOLA GETİRMİŞŞŞ:queen:
ben de sana , boş insan olduğunu söylemiş miydim :mrgreen:
motorun bitti, deniz de burda, ama şimdi arkaya geçip 2 çekiçlicem (motoru) :cherry:
[pankart]bu sözden sonra yerinde olacam pazar günkü geziye gelmem ,hani olur ya aramızda lafçılar olabilir yengeye söyleyebilirler:bounce::cherry:[/pankart]bizde bir tane var, yanımızda olacak
ne güsel bekar bekara takılın .ah ulen ah nerde hata yaptık, bi imza ne ortamlardan uzak tutuyor adamı :queen:
[pankart]abi naapalım öğreten mi olduçök sen bana çök
belki bi an için unutursun dertlerini
![]()
bizde bir tane var, yanımızda olacak
ne güsel bekar bekara takılın .ah ulen ah nerde hata yaptık, bi imza ne ortamlardan uzak tutuyor adamı :queen:
isooooooooooo. şşşşşşşşşşşşşşşşşşt kimse duymasın.coca cola mola ne istiyon onu söyle![]()
mondial gizerler servisi benzin depomu çizmiş birde kabul etmiyorlar yaw akşamdan beri bunu düşünüp hain planlar içindeyim benim depomu çizmek neymiş görecekler::angry2::::rantinp:::ranntign