[Adana - MT]

sana desem herşeyi bırakıp balık yemeye gelirsin:farao:, bora abim ağzına depsem yemez, o daha karides kokularını unutmamıştır:p sana dermiyim:cherry:

herhalde abi
versin muzafferim şu topcaseli balıkçı motorunu:cherry:, o zaman çağırim gelsin hep beraber yiyelim:)

Avucunu çukur tut :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ----------

he he,benim balık yemediğimi biliyor ya,ondan coşmuş.:queen:

Bende balık sevmem zaten :p

ulen neoluyor burdaaaaaaaaa:pr::pr:KURALLARI sadece ben koyarımmm okadar:bounce:boraaa ayağını denk al ona göre:bounce:sorumlu,morumlu dinlemem ona göreee:bounce::queen:

merhaba herkese.ben oğulcan,18 yaşındayım fz6 fazer la düzeyli bir ilişkim var :) izin verirseniz bende toplantılarınıza,gezilerinize katılmak isterim.

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun... Bu hafta hava oldukça iyi görünüyor..bir plan var mı.

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 ----------

ulen neoluyor burdaaaaaaaaa:pr::pr:KURALLARI sadece ben koyarımmm okadar:bounce:boraaa ayağını denk al ona göre:bounce:sorumlu,morumlu dinlemem ona göreee:bounce::queen:

Adaşım kayıplara karıştın yaw, arada bir gelki meydan başkalarına kalmasın :mrgreen:

merhaba herkese.ben oğulcan,18 yaşındayım fz6 fazer la düzeyli bir ilişkim var :) izin verirseniz bende toplantılarınıza,gezilerinize katılmak isterim.

Hoşgeldin oğulcan, toplantıda göremedim seni :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun... Bu hafta hava oldukça iyi görünüyor..bir plan var mı.

Muhtemelen gezi olur ama ben burda olmadığımdan katılamıyacam :salut:

Hoşgeldin oğulcan, toplantıda göremedim seni :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------

Muhtemelen gezi olur ama ben burda olmadığımdan katılamıyacam :salut:

daha toplantılarınıza katılamadım abi.ne zaman nerde buluştuğunuzu söylerseniz gelmeye çalışırım.

Adana İl Temsilcisi
birkaç kişi hoş geldin dedi ama oğulcan seni muhatap almış ;
derhal,a.menderesin sonuna doğru gelip,sola,yukarı doğru çıkmadan önce,saklıbahçe diye bir yer var.onun yanında,ademin yeri var.çarşamba akşamları orada toplanırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar