[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanada 2 sene okudum sıcak olmasına rağmen düüüümdüz yolları var,tam motorcu memleketi,adanayı düşündükçe istanbuldan haz alamıyorum arkadaş yaaa,ama yine de güzel memleket valla,imkanım olsa bi daha giderim

yani,yağmur olmadığı müddetçe sana takılırım.sanırım başka arkadaşlar da gelir.ama umarım değişir ve güneşli olur.

pazar günü için söz veremem, ama nereye gideceğinizi belirtirseniz imkanları zorlarım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

adanada 2 sene okudum sıcak olmasına rağmen düüüümdüz yolları var,tam motorcu memleketi,adanayı düşündükçe istanbuldan haz alamıyorum arkadaş yaaa,ama yine de güzel memleket valla,imkanım olsa bi daha giderim

buyur gel :cat: bekleriz :bounce:

Herkese hayırlı cumalar;

Birçoğunuzun bildiği gibi binerek eskitemediğim, garajda tozlanan bir motorum var. Geçen ay yıllık bakım yaptırarak heryerini yağlattım, parlattım. Niyette yeni seneye hazırlık. Belki bu yıl 1,000km falan yaparım...:queen: Fuat Abi'min ellerine sağlık.:cat: O gün serviste konuştuğumuz üzere şimdi bir tek lastik mevzuu kaldı aklımda.

"ne lastiği, senin lastiklerin eskimiyor ki" diyenlerinizi tahmin ediyorum, zaten merak ettiğim konu da bununla ilgili. Km yapmıyor olsa dahi bir motosiklet lastiğinin (veya herhangi bir motorlu aracın) bir ömrü olduğunu sanıyorum. Kauçuk ömrü, sıcak-soğuk arasındaki farklarda beklemesi ile ilgili bir şeyler. Hele benimki gibi hız, performans ve güvenlik beklenilen bir model için. Tahminlerime göre benim lastiklerim tam 5 yaşında ve bunun büyük kısmını yan ayaklıkta bekleyerek geçirdi. Şu an ise 7,000km bile değiller.

Siz olsanız ne yaparsınız? Otomobil filan olsa kabak lastikle bile dolaşırız ama bu motosiklet konusu hassas. Başıma gelen ufak bir hadiseyi bilenler ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirler. Lastik tutunmayı bir an bile bıraksa ABS devreye giriyor ve çok düşük bir süratte bile durma mesafesini uzatarak hiç yaşamamanız gereken heyecanlara sebep oluyor.

aman ha muratım zaten sen titizsin.motora binerken kesinlikle bu tip şeylerler binmeden psikolojini bozar.kısa zamanda değiştir.yalnız mümkünse eski LASTİĞİNİ sakla belki bizlere lazım olur:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

yani,yağmur olmadığı müddetçe sana takılırım.sanırım başka arkadaşlar da gelir.ama umarım değişir ve güneşli olur.

kurdunu ben çıkarırım boracığım.yarin çay içmeye geldiğimde beni bekle mümkünse sabah evden çıkmadan duş alırsan çok memnun olurum:queen::queen:yarin laflaşırız canimmmmmm:bounce:

Herkese hayırlı cumalar;

Birçoğunuzun bildiği gibi binerek eskitemediğim, garajda tozlanan bir motorum var. Geçen ay yıllık bakım yaptırarak heryerini yağlattım, parlattım. Niyette yeni seneye hazırlık. Belki bu yıl 1,000km falan yaparım...:queen: Fuat Abi'min ellerine sağlık.:cat: O gün serviste konuştuğumuz üzere şimdi bir tek lastik mevzuu kaldı aklımda.

"ne lastiği, senin lastiklerin eskimiyor ki" diyenlerinizi tahmin ediyorum, zaten merak ettiğim konu da bununla ilgili. Km yapmıyor olsa dahi bir motosiklet lastiğinin (veya herhangi bir motorlu aracın) bir ömrü olduğunu sanıyorum. Kauçuk ömrü, sıcak-soğuk arasındaki farklarda beklemesi ile ilgili bir şeyler. Hele benimki gibi hız, performans ve güvenlik beklenilen bir model için. Tahminlerime göre benim lastiklerim tam 5 yaşında ve bunun büyük kısmını yan ayaklıkta bekleyerek geçirdi. Şu an ise 7,000km bile değiller.

Siz olsanız ne yaparsınız? Otomobil filan olsa kabak lastikle bile dolaşırız ama bu motosiklet konusu hassas. Başıma gelen ufak bir hadiseyi bilenler ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirler. Lastik tutunmayı bir an bile bıraksa ABS devreye giriyor ve çok düşük bir süratte bile durma mesafesini uzatarak hiç yaşamamanız gereken heyecanlara sebep oluyor.

abi sen bizim için kıymetlisin bencede lastiklerini degiştrme zamanı gelmiş ihmal etme derim :cyclopsan

Adana İl Temsilcisi
:queen:günaydıııın ADANA MT.nin motora binme hasretiyle yanan motorcularııı.:queen:

hadi bakiiiim,yarın için rota önerileriiiii.

merhaba arkadaşlar,
Yarın için önerim; Düz bir otabandan gidilmeyen bir yer olsun mümkünse, her yer uyar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------

[B]kurdunu ben çıkarırım boracığım.yarin çay içmeye geldiğimde beni bekle mümkünse sabah evden çıkmadan duş alırsan çok memnun olurum:queen::queen:yarin laflaşırız canimmmmmm:bounce:[/QUOTE][/B]

Muzaffer abim dargınmısın bilmem ama hiç haberleşemiyoruz.
Bende her ne kadar çıkartılacak kurt olmasada kahveye bende beklerim. 13:30' a kadar işyerindeyim. :rendeer:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
dağılcak olabilir,susanoğlu sahilinde mersinli motorcularında zaman zaman takıldığı bir yer var.orası olabilir.belen de sac kavurma olabilir.

Belen yerine şahin tepesinede olabilir.
Uzak demezseniz 135 Km. Bahçe - Düziçine gidebiliriz. (Benim yaylaya)

Ben sen olsam değişirdim, ama ben benimkini hala değiştirmedim; virajlarda savurunca heyecan yapıyor...Aslında daha önce söküp birde aküsünü doldurmam lazım...İş çok anlayacağın :bounce:

:):):cherry:
Zafer abi haklı , akşamları bende erken yattığımda yan çantaların yere sürtümesinden çıkan kıvılcımlarla virajları aydınlatıyordum :cherry:

selam gezginler, yarın gezim derken ıslanmayasınız:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------

demirgursel, Yusuf Ziya, yunus_34, adanalı+, ahmetnr+, fazerr+

herkes birbirini bekliyor herhalde:mrgreen:
atlayın motorlarınıza gülekte pirzola yiyin, üstüne eski yoldan pozantıda tatlınızı yiyin sıcak sıcak, virajların keyfinide yapın gelin:cat:

Bora abim,
haber vermek adına benim yapmam gereken bir şey varsa söyle;
Yoksa sen alternatiflere ekleyerek yaz, nere karar verilirse bana uyar demiştim.
Bahçe olursa amelelik iş vardı gelenlerin faydası olur. :mrgreen:
Ama yinede bahçeyi arayıp havanın son durumunu telefonla öğrenmem lazım.
Kısacası top sende.

Adana İl Temsilcisi
evvelki hafta pozantıdaydık,tatlıcı kapalıydı,tekirde bile açık tatlıcı yoktu.adaşın aşeriyordu ama eli boş döndük.

tamam o zaman sana zahmet sizin oranın,hava durumunu öğreniver,senden haber bekliyorum.sizin oraya gidelim,değişik bir yer olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar