[Adana - MT]

Evet. PTT gözüküyor :) Karabatak yeniden meydana çıktı :)

hayırdır yusuf, 600RR mı aldın :silent: aldıysan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin, şimdiden söylim kuyruğu eğri duruyor :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

çok sık değişmekle birlikte,şu dakika itibarıyla PTT gösteriyor.
http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=ADANA

hadi ya :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

Sayın şıhım,
Bu hafta sonu hava sana göre ne diyor. Bir bak bakalım.
Sucuk mu PTT mi?

benim pek PTT yapasım yok, ilgilenenlere duyrulur ::alkiis::

Hayırlı olsun Yusuf Abi...

Abilerm maşallah 600 den aşşa da motor yok.. :mrgreen: Gezilerde kaptıran gidiyor mu :cyclopsan Benim ki 130 dan yukarı basmıyor... :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzo sende Gürsel gibi oldun ha ...... bi kerede herkese cevap veriyon .....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar dostlarım,gürselim çivi gibi delikanlı derken,biz neciyiz bu alemde b.zde çivi gibiyiz ama başı küçük:queen:
ulen ugandalı motırcı,çakma endurocu derken senin gibi baba parası yiyip hava atmıyoz olum çalış bileğinin gücünle al,çakma artist:queen:

ben bu hafta karda sucuğa gidiyorum.hemide karın BOGAZINA :cat:tekirde kar tam dizboyu demedi demeyin.değerlendirin.motorla gidilecek hava yokkkkkk.onam göreeee:pr:

Günaydın arkadaşlar :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:50 ----------

Anca laf yetiştiriyom :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:50 ----------

ben bu hafta karda sucuğa gidiyorum.hemide karın BOGAZINA :cat:tekirde kar tam dizboyu demedi demeyin.değerlendirin.motorla gidilecek hava yokkkkkk.onam göreeee:pr:

Biz geçen hafta gittik ve nasibimizi aldık (yağmur yağdı) :salut: değil diz boyu adam boyu kar olsa bile bu hafta sonu oraya gitmeye niyetim yok :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------

günaydın motora binemeyen motorculaaaaar.:queen:

sanada günaydın PTT ci ::dalga::::blusssh::mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler, hayırlı Cumalar olsun.
Hafta sonu plan yapmak için yarın hava durumunu yeniden değerlendirmekte fayda var diyorum.

Herkese hayırlı cumalar;

Birçoğunuzun bildiği gibi binerek eskitemediğim, garajda tozlanan bir motorum var. Geçen ay yıllık bakım yaptırarak heryerini yağlattım, parlattım. Niyette yeni seneye hazırlık. Belki bu yıl 1,000km falan yaparım...:queen: Fuat Abi'min ellerine sağlık.:cat: O gün serviste konuştuğumuz üzere şimdi bir tek lastik mevzuu kaldı aklımda.

"ne lastiği, senin lastiklerin eskimiyor ki" diyenlerinizi tahmin ediyorum, zaten merak ettiğim konu da bununla ilgili. Km yapmıyor olsa dahi bir motosiklet lastiğinin (veya herhangi bir motorlu aracın) bir ömrü olduğunu sanıyorum. Kauçuk ömrü, sıcak-soğuk arasındaki farklarda beklemesi ile ilgili bir şeyler. Hele benimki gibi hız, performans ve güvenlik beklenilen bir model için. Tahminlerime göre benim lastiklerim tam 5 yaşında ve bunun büyük kısmını yan ayaklıkta bekleyerek geçirdi. Şu an ise 7,000km bile değiller.

Siz olsanız ne yaparsınız? Otomobil filan olsa kabak lastikle bile dolaşırız ama bu motosiklet konusu hassas. Başıma gelen ufak bir hadiseyi bilenler ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirler. Lastik tutunmayı bir an bile bıraksa ABS devreye giriyor ve çok düşük bir süratte bile durma mesafesini uzatarak hiç yaşamamanız gereken heyecanlara sebep oluyor.

Herkese hayırlı cumalar;

Birçoğunuzun bildiği gibi binerek eskitemediğim, garajda tozlanan bir motorum var. Geçen ay yıllık bakım yaptırarak heryerini yağlattım, parlattım. Niyette yeni seneye hazırlık. Belki bu yıl 1,000km falan yaparım...:queen: Fuat Abi'min ellerine sağlık.:cat: O gün serviste konuştuğumuz üzere şimdi bir tek lastik mevzuu kaldı aklımda.

"ne lastiği, senin lastiklerin eskimiyor ki" diyenlerinizi tahmin ediyorum, zaten merak ettiğim konu da bununla ilgili. Km yapmıyor olsa dahi bir motosiklet lastiğinin (veya herhangi bir motorlu aracın) bir ömrü olduğunu sanıyorum. Kauçuk ömrü, sıcak-soğuk arasındaki farklarda beklemesi ile ilgili bir şeyler. Hele benimki gibi hız, performans ve güvenlik beklenilen bir model için. Tahminlerime göre benim lastiklerim tam 5 yaşında ve bunun büyük kısmını yan ayaklıkta bekleyerek geçirdi. Şu an ise 7,000km bile değiller.

Siz olsanız ne yaparsınız? Otomobil filan olsa kabak lastikle bile dolaşırız ama bu motosiklet konusu hassas. Başıma gelen ufak bir hadiseyi bilenler ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirler. Lastik tutunmayı bir an bile bıraksa ABS devreye giriyor ve çok düşük bir süratte bile durma mesafesini uzatarak hiç yaşamamanız gereken heyecanlara sebep oluyor.

Bence değiştir aklın fikrin rahat eder :cat: zaten lastiklerin 2 yada 3 yıl ömrü var daha sonra kauçuk sertleşiyor ve yol tutuşu zayıflıyor, yani senin tahmin ettiğin gibi lastiklerin bir ömrü var :bounce:

hadi rastgele,bak yakalarsan balık isterim.:queen:

abi duyduğum en güzel espiriydi:mrgreen:.
şansın varmış çıkmadı:salut: çıksa getirip burnuna dayayacaktım:queen:

Herkese selam ben latif aranıza yeni katıldım. :p
Foruma Ugandadan katılıyorum...
demirgürselin 1968 model muzaffer abinin ve alengirli cengiz abinin(Çakma Endurocu) hayranıyım... :queen: :queen: :queen:

Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum :mrgreen:

ooooooooooooo:cyclopsan ugandalı kardeşim hoşgelmişsin, sizin orda teknoloji varmı:queen:
Bende seni kaaardeeeeeşim.... :joker:::zencii::::kalbim::::cheeeeer::xrock::::142::::149::::150::...

aşka bak be:queen:
Allah bozmasın

Hayırlı olsun Yusuf Abi...

Abilerm maşallah 600 den aşşa da motor yok.. :mrgreen: Gezilerde kaptıran gidiyor mu :cyclopsan Benim ki 130 dan yukarı basmıyor... :silent:

bak sen daha guruba girmeden yanlış yapmışsın hoca:pr: bizimki motor deyilmi yani:bounce:

efendim kulağımmı çınladı ne:queen:
huylu huyundan vazgeçmezmi derler :bounce:
herkese iyi akşamlar dostlarım,gürselim çivi gibi delikanlı derken,biz neciyiz bu alemde b.zde çivi gibiyiz ama başı küçük:queen:
ulen ugandalı motırcı,çakma endurocu derken senin gibi baba parası yiyip hava atmıyoz olum çalış bileğinin gücünle al,çakma artist:queen:
abi fazla karıştırmaaa:queen:

abicim beleş sucuk varsa banada haber ver:cherry: mt nin yeni trendi ya :queen: :thumleft: ::deliir::

eğer yağmur olmazsa bu hafta motora binerim.feci kurtlandımm.:p

abi gel mekana motorları yıkayalımmı:bounce:

Bence değiştir aklın fikrin rahat eder :cat: zaten lastiklerin 2 yada 3 yıl ömrü var daha sonra kauçuk sertleşiyor ve yol tutuşu zayıflıyor, yani senin tahmin ettiğin gibi lastiklerin bir ömrü var :bounce:

hocam senin lastiklerin nasıl:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------

ya bora abi telefonuna baksana:pr:

Ben sen olsam değişirdim, ama ben benimkini hala değiştirmedim; virajlarda savurunca heyecan yapıyor...Aslında daha önce söküp birde aküsünü doldurmam lazım...İş çok anlayacağın :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar