[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

DUYURU
dün akşamki toplantımızda,FAZER MUZAFFER arkadaşımızın önerisiyle,bu pazar günü,güzel bir kahvaltı ve sonrası deniz keyfi yapalım.gezi rotamız şöyledir.
ADANA-YÖRÜK ÇADIRI(kahvaltı)-AKYAR KOYU(narlıkuyudan bir önceki koy)-ADANA
hareket saati:09,00
buluşma yeri :MOLA TESİSLERİ.
arkadaşlar,daha sonra acıkanlar için de,AKYAR KOYU'nda gözleme tarzı yiyecek bulunmaktaymış.bilgilerinize.

Millet iyi akşamlar!!!! gürsel abicimm bu mesaj sana happyy bırthday to youuuu:))) iyiki doğmuşsunnnn

teşekkür ederim:rendeer: demek istiyorum ama:silent: acaba banamı söylenildi:bounce:, yoksa çakma olan gürselemi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:45 AM ----------

günaydın hayırlı işler arkadaşlar:rendeer:
bora abi uykundan gezi rüyasıylamı uyandın nooldu:mrgreen:

Günaydın mt adana
akşamki test sürüşleri için ilgili arkadaşlara teşekkür ediryorum uzun zamandır motora binmemiştim iyi oldu haftaya tdm900 gs serileri test yapılacaktır selamlar garajda duran gs varsa alınıp getirilir

günaydın arkadaşlar.

DUYURU
dün akşamki toplantımızda,FAZER MUZAFFER arkadaşımızın önerisiyle,bu pazar günü,güzel bir kahvaltı ve sonrası deniz keyfi yapalım.gezi rotamız şöyledir.
ADANA-YÖRÜK ÇADIRI(kahvaltı)-AKYAR KOYU(narlıkuyudan bir SONRAKİ koy)-ADANA
hareket saati:09,00
buluşma yeri :MOLA TESİSLERİ.
arkadaşlar,daha sonra acıkanlar için de,AKYAR KOYU'nda gözleme tarzı yiyecek bulunmaktaymış.bilgilerinize.

GÜNAYDINLAR CİĞERLERİMMMM:rendeer:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜRSEL ABİ

Yalnız balıkçılar senden şikayetçi balık bırakmamışsın gölde ara ver biraz

ben payıma düşeni aldım kalanı sizin

Gürsel (Fe);

Doğum günün kutlu olsuuun, evine balık dolsuuun :rendeer:

teşekkür ederim zafer:rendeer:, çok güzel dileklerin var(evime balık dolsun:mrgreen: )

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜRSEL ABİ

Yalnız balıkçılar senden şikayetçi balık bırakmamışsın gölde ara ver biraz

ben payıma düşeni aldım kalanı sizin

teşekkür ederim ahmet:rendeer: sana pastadan bir dilim daha düşer:queen:

Herkese merhaba. Fuara gitmeyin. Beleş davetiyeniz varsa, zamanınızda boşsa gidin. Pek bişey yok. Hiçbir zaman da olmadı. Sadece Bmw motosiklet getiriyor. K1200S falan getirmişti bi o ilgimi çekti zaten. Birde alfanın falan pek görülmeyen modelleri var. Ama yüksek beklentileri olanlar için ya da daha önce büyük otomobil ya da motosiklet fuarlarına katılanlar için büyük hezimet olur kanaatindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar