[Adana - MT]

:rendeer:gününüz aydın,rızkınız bereketli,bedeniniz saglıklı olsun.kendinize iyi bakın.:rendeer:

Herkese iyi günler Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim . Aranıza katılmak istiyorum bu tür toplantılar oldugunu yeni ögreniyorum . Katılmak isterim :)

:rendeer:tünaydın dostlar bayram dolasıyla çok yogunluk var inşallah akşama görüşürüz.
ama nerede bende bilmiyorum.:rendeer:

Akşam kısmet olursa geleceğim uzun bir aradan sonra :flower: Bitane tıntın mondial ayarladım vasıta olarak :pl:

Çok keyifli bir toplantıydı. Katılan herkese teşekkürler. Sizleri uzun bir aradan sonra tekrar görmek çok güzeldi. Fatih abim Tavla içinde sana ayrıca teşekkürler. Bir gün tamamlarız :thumleft:

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.akşam harikaydı,böreklerde öyle.:wiinkk:
HATIRLATMA
DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz üzere,her yıl kurban bayramının 3.ve 4. günü yaptığımız geleneksel bayram kampımızı,bu yıl da düzenleyeceğiz.havanın daha ılıman olması dikkatiyle,bu bayramda da yine YEŞİLOVACIK'ta,deniz kenarında kamp yapmayı kararlaştırdık.6/7 EKİM tarihinde olacak kampımıza isteyen her arkadaşımız davetlidir.detaylar bu çarşamba toplantısında kararlaştırılacaktır.bilgilerinize.
TARİH:06.10.2014
BULUŞMA YERİ:BATI MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:10.00
HAREKET SAATİ:10.30

Günaydın Adana Mt.

Hayatı geleceğe doğru yaşar,
Geçmişimizle anlam kazandırırız.

Yine bir bayram yaşayacağız,
Ama geçmiş bayramlarda yaşadığımız
Güzelliklerle anlam kazandıracağız.

Sizlerin ve ailenizin bayramını kutlar,
Nice bayramlar dilerim. Herşey gönlünüzce
Olsun.

Adana İl Temsilcisi
:rendeer:TÜM ADANA MT.NİN VE AİLELERİNİN KURBAN BAYRAMINI GÖNÜLDEN KUTLAR,SAĞLIK,SIHHAT VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM.HEP BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA.:rendeer:

::friends:::friends:EVET ARKADAŞLARIM TÜM ADANA MT VE MOTORSİKLET SEVDALILARININ MUBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR AİLELERİ,İLE BERABER MUTLU,SIHHATLİ,BEREKETLİ NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMEMİZİ CENABI HAKTAN DİLERİM.
ADANA MT AKLI BAŞINDA,GÜZEL,ÇOK DEGERLİ İNSANLARDAN KURULU BİR TOPLULUKTUR.BAYRAMIN DEGERİNİ BİLELİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.ALLAHA EMANET OLUNUZ.::friends:::shake2::::friends:[COLOR="Silver

Herkese hayırlı bayramlar dilerim. Sevdiklerinizle daha nice bayramlarda birlikte olmanızı diler bol bol kavurma yemenizi temenni ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar