[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin bu hafta da kamp yapamayacak motırcıları.:p
akşama görüşmek üzere.:king:

::157::::157::günaydın dostlar.yine buluşma günü geldi ama kamp günü bi türlü gelemiyor yagmur izin vermiyor.allahtan hayırlısı bir hafta daha ertelicez gibi görünüyor.::uzgunum:::uzgunum:

Günaydın Adana Mt.
Hayırlı işler,
Bol güneşler demek istiyorum ama desem ne fayda:mrgreen:
Akşam toplantıya katlamayacağım şimdiden sizlere
keyifli sohbetler diliyorum:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

::157::::157::günaydın dostlar.yine buluşma günü geldi ama kamp günü bi türlü gelemiyor yagmur izin vermiyor.allahtan hayırlısı bir hafta daha ertelicez gibi görünüyor.::uzgunum:::uzgunum:

Haftaya Üniversite imtehanları var.
Bir çok arkadaşımız katılamaz.
Muhtemelen bende gelemem. Yaylaya gitmem gerekiyor.
Hadi hayırlısı diyelim.

Haftaya Üniversite imtehanları var.
Bir çok arkadaşımız katılamaz.
Muhtemelen bende gelemem. Yaylaya gitmem gerekiyor.
Hadi hayırlısı diyelim.

:queen:eek: zaman bu hafta kıyamette kopsa gidelim varmı benim gibi deli.çok çok çadır üstüne 2 metre nilon alacaz.:pr:

İmam böle yaparsa cemaat s..
Benim motora ıslak mendil yetiştiremem bora abim ben garajı bile çadır çekerim :flower:

Bişi olmaz seneye az kaldı seneye gideriz :queen:

Yine cok guzel bir aksamdi herkese teşekkür ederim :)
Barbaros kardesim tekrardan hayirli ugurlu olsun tekerine tas degmesin tatli icin tesekkur ederim kesene bereket :)

::157::::157::günaydın adana mt,nin güzel insanlarına.bilhassa çarşamba gelsede dostlarla bir arada olmak istiyenlare günaydın.::cekic::::cekic::

Sevgili Adana MT grubundaki tüm abi ve kardeşlerime selam ve saygılar olsun.Sizleri tanıdığım için çok mutluyum hayatıma ayrı bir renk kattınız.Allah yokluğunuzu göstermesin tekerleklerinize de zeval vermesin.Tarsuslu33 her zaman emrin olur afiyet bal şeker olsun Sevgiler ile BARBOROS.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar