[Adana - MT]

Benim kafam karışık. (Nasıl hitap edeceğimi bulamadım. Genellikle büyüğümsünüz...)

Motosiklet servisleri, kazıklar ve motora iyi bakım yapmazlar deniyor çoğu yerde.
Ama benim motorum daha yeni, 2200 km. ve 7. ayında.
Yine de periyodik bakımlarını bir ustaya yaptırayım mı?

Tanıdığım bir usta var, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda, Metro Yeşilyurt durağından biraz aşağısında, Asil Motor Alper Usta.
Bilen var mı orayı?

Tvs servisi olarak Bora başkanımıza bir danışın derim. Bildiği tanıdığı bir yer varsa mutlaka sizi yönlendirir.:cat:

hüseyin dayının seisi soluğu kaldımı ki kendi evde motoru mağzda yatıyor allah büyük düzelirsem inşallah bir an önce aranıza katılırım ahmetciğim

Merhaba Adana Mt.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------

Yeni bir haftaya ve yeni bir aya başladık.
Hakkımızda hayırlı olur inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------

Benim kafam karışık. (Nasıl hitap edeceğimi bulamadım. Genellikle büyüğümsünüz...)

Motosiklet servisleri, kazıklar ve motora iyi bakım yapmazlar deniyor çoğu yerde.
Ama benim motorum daha yeni, 2200 km. ve 7. ayında.
Yine de periyodik bakımlarını bir ustaya yaptırayım mı?

Tanıdığım bir usta var, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda, Metro Yeşilyurt durağından biraz aşağısında, Asil Motor Alper Usta.
Bilen var mı orayı?

Merhaba kardeşim,
Ben tanımıyorum. Yorum yapmam yanlış olur.

selamın aleyküm millet hayırlı haftalar bol kazanclar iyi bir ptt haftası oldu önümüzde ki kampa millet daha canlı daha kanlı gideceginden hiç şüphem yok hadi hayırlısı bakalım...

Herkese sağlıklı bir hafta geçirmesi dileği ile.

Hüseyin dayım, inan iyileşip motosikletin ile buluşmanı enaz senin kadar istiyorum. Önce sağlık dayım. :rendeer:

Maşallah bu sene yaz gelmedi.
Bu gidişle kamp işi hepten yalan olacak gibi.
Paso yağmurlu gidiyor.

:flower:evet canlar hayırlı ve sıhhatli bir hafta olsun hepimize.aysonu hesapları yeni bitti anca bakabildim siteye.kendinize iyi bakın.:thumleft::thumleft:

:thumleft:hüseyin abim hiç dert etme en kısa zamanda kavşursun motoruna.dualarımız seninle.:thumleft:

Antalyadan Selamlar,
Yarın yesilovacıga geçeceğim..Hafta sonu yolu dusen olursa beklerim.
Selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Bu arada 3 hafta sonra tekrar kazakistana donecegim.biraz uzun sureli olabilir.
Motoruma iyi bakacak biri olursa telefonla ulaşabilir )))

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.:)
arkadaşlar,4 ayrı siteden baktım,c.tesi,gökgürültülü yağış var.:pr:

Son düzenleme:
:rendeer:günaydın dostlar.evet bencede yaz gelmeyecek bu sene.hayırlısı allahtan.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar