[Adana - MT]

[/COLOR]
Bunları yazmak bana düşer mi bilmiyorum ama hepimizde iş güç sahibi
Onurlu dürüst insanlarız kocaman adamlariz.
Kocaman haftanın stresini biraraya gelince gülerek eğlenerek çıkarmalıyız diye düşünüyorum.
Buyuklerime akıl vermiş gibi olduysam ozurdilerim ama canım abiler, arkadaşlarım ne oluyor sizlere nazar mı değdi size kurşun mu döktürsek yada nazar boncuğu mu koysak masalara
Bilemiyorum.
Okuduklarima dayanamadğim için yazdım bunları, ben hepinizi çok sevdim
Lütfen kopmayalim

::friends:::friends:edibim kimse kimseden kopmuyor.birazcık neşelenmek işi bu hale getirdi.gurupta büyük küçük söz konusu bile olamaz herkes fikrini söylemekte hürdür.ben bu gurubu bu yüzden seviyorum.::friends:::shake2::::friends:

Son düzenleme:
Bilader, seni hepimiz biliriz severiz, ancak bazı konulara dikkat çekmek isterim.

...Mt toplantı ve gezilerinin hepimizin iş yoğunluğundan kaçıp sığındığı,
Stresini atıp, denarj olduğu bir ortam olduğu kanaatindeyim.

Dediklerine aynen katılıyorum :cat: bu stresi lütfen başkaların üzerinde atmayalım :rendeer:

Haftanın stres ve yorgunluğunu atarken ortamda bulunan
Dostlarla yapılan şaka, espiri ve eğlencenin bazen sınırları zorladığı
Mutlaktır. Ancak dost meclislerinde önceliğin hoş görü olması kanaatimide
İfade etmek isterim.

Eminimki hoşgörü olmasaydı uzun süreli birikteliklerimiz olmazdı, ama herşeyinde sınırı var :bounce:

Kişiler arasında yaşanan küçük anlaşmazlıkların bu ortama taşınmasıda
Çok hoş olmamakla beraber mümkünse giderilmesi biİm ilkemiz olmalı.
Ayrıca seviye ve seviyesizliğin sınırlarını belirlemek yerine...

seviyeli ve seviyesiz sınırı belirlenmez, zaten bellidir :silent:

Muhatap kişilerle bu koonuyu konuşabilecek erdem ve yaşlarda olduğumuz kanaatindeyim.
Şimdi ben düşünmeden edemiyorum, ara sıra toplantılarda 2 bira içip dost
Diye algıladığım insanlara şaka yapmak veya takılmak seyesizlik mi?
Yok değil diyorsanız seviyesiz kim, seviyenin çizgisi nedir?

Aynı kanaate değilim...

Bizler birbirimizin hata ve eksiğini görüp dışlamak için değil,
Birlikteliğimizden bir sinerji oluşturmak amaçlı bir araya geliyoruz
Diye düşünmek istiyorum.

Tamamen katılıyorum sana :cat:

İstemiyerek seviyenin düşmesine sebep olduysam
Tüm Adana mt ailesinden özür diler, seviyeli toplantılar temenni ederim.
Sevgi ve saygıyla kalın.
Erzurum' dan selam olsun.

Sen olmadın ama birileri olduki konu açıldı :bounce:

Daha geniş bir zamanda yüz yüze konuşmak üzere... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Arkadaş tamda, saygıdeğer büyüğümüz Polat Alemdar'ın gezi olayları esnasında sayın başbakanla yaptı önemli görüşme sonrasında halkımıza yaptığı, çok değerli "nazar değdi" açıklamasını yapacaktım ki ... Edip abi çaldı rolümü uzun yaşa emi...

Muzaffer,
Seninle geçmiş yıllara dayanan bir tuz ekmeğimiz var.
Anlıyorum ki benimle ilgili sıkıntı ve problemlerin var.
Ancak ikimizinde sohbet ve fantezilere malzeme olma yaşımızın geçtiğini düşünüyorum.
Seninle aramızda konuşarak bu konuda sonuca gidebilmek amacı ile telefonla ulaşmaya çalıştım.
Sanırım iş yoğunluğun nedeni ile iletişim kuramadık.
Akşam gelmeye gayret edeceğim. Mümkünse 15 dakika başbaşa konuşalım ve aramızdaki sıkıntıyı netleştirelim.
Her ikimizde durmamız gereken yeri belirler yolumuza bakarız. Aksi durumda bu sitede arkadaşlara sıkıntı ve
gerginlik malzemesi olmaya devam edeceğiz. Benim gibi sende bu rahatsızlıktan kurtulup, başka insanlarında
bu gelişmelerden etkilenerek kendi üzerine alıp, polemik konusu oluyorlar. Bu sıkıntıları sende benim gibi
bu keyifsiz gelişmelere maruz kalmak istemiyorsan aynı mantıkla hareket eder,düşüncelerimi paylaşırsın.
Geriye dönük onca yıldan sonra en azından bunu yapabileceğimizi sanıyorum.
Tüm mt ailesini bu konuya dahil ettiğim için özür diler,
İyi akşamlar dilerim.

Gunaydin arkadaslar...

Keyifli gecen bir bulusmanin ardindan daha hepinize hayirli isler...:rendeer:

Hayatimizdaki problem ve tatsizliklarimizin yuzumuzdeki gulucukleri eksiltmemesi,dostluk ve hosgoru sinirlari icerisinde cozulebilmesi umuduyla,sevgiyle kalin...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------

Ne guzel demis Mevlana...

Birini anacaksam
ne yapar yapar seni anarım.
Ağzımı açacaksam
senden bir şeyler anlatmak içindir.
Keyfim yerindeyse
bil ki sebep sensin.
Bir hile yapmak istediysem
senden öğrenmişimdir, ne yapayım!

Günaydın Dostlarım :rendeer:

Akşamkş sohbet ve neşeli toplantının ardından Recep Albayımızın önerisi doğrultusunda Pazar günü Mersinde Teknede Balık yemeğe karar verdik, katılmak isteyen arkadaşların aşağıda belirteceğim yer ve saate hazır bulunmalarını rica ederim :mrgreen:

Toplanma yerimiz: Mersin MOLA tesisleri
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimz : 10:30
Katıımcılar : Bildiğim kadar çarşamba toplantısına geler hemen hemen herkes :thumleft:

Katılım eşli olacaktır, bilgilerinize...:flower:

:rendeer::rendeer:hayırlı günler adananın rüzgar sevdalıları.allaha emanet olunuz.:rendeer::rendeer:

İyi akşamlar arkadaşlar
çok keyifli bir toplantı oldu kanaatindeyim.

Hüseyin dayı nın güzel fikri ile getirdiği tatlılarda ağzımızı tatlandırdı ellerine sağlık.
MUZAFFER abi o kadar baktım resime ama ben bulamadım bence dışarıdan baktığınız için siz daha
güzel bir yer bulursunuz diye düşünüyorum onun için lütfen yardımcı olun MUZAFFER BEYYYY:queen::queen:

İyi akşamlar arkadaşlar
çok keyifli bir toplantı oldu kanaatindeyim.

Hüseyin dayı nın güzel fikri ile getirdiği tatlılarda ağzımızı tatlandırdı ellerine sağlık.
MUZAFFER abi o kadar baktım resime ama ben bulamadım bence dışarıdan baktığınız için siz daha
güzel bir yer bulursunuz diye düşünüyorum onun için lütfen yardımcı olun MUZAFFER BEYYYY:queen::queen:

Ne desemki ama tabloda sana en yakın HERDAİM ARTÇILI gibi gözüküyor :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar