[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
KESİN HAREKET SAATİ:08.30

GÜNCELLEME

1-ben ve eşim,
2-fatih abi(belki eşi ve kızı)
3-ninja muzaffer
4-taha
5-edip ve eşi
6-triump ahmet
7-hüseyin dayı
8-ybr yusuf ve ibrahim
9-ceyhan cellat murat
10-ceyhan mustafa
11-gökmen,eşi ve oğlu,
12-recep albay
13-serdar (belki)
14-murat yoğurtçu (belki)
15-mertol
16-gürsel ve eşi
17-kenan sağlam %85
18-dr.murat,

koluman geçmiş olsun dün aradık tlf cevap vermedin....
SEVGİLİ ARKEDEŞLER.DOSTLAR HERKESE GÜNAYDINLARIN EN GÜZELİNİ SUNUYORUM:rendeer:
dünkü geleneksel çarşamba TOPLANTIMIZ tatlı tadındaydı.bu toplantıda DUYURU yapacaktım fakat bu mevzuyu duyuru yolu ile değil sitede yazıyla yazıp sizlere sunma ihtiyacı duydum.
gelelim mevzuya..ben derimki bundan sonra her ÇARŞAMBA TOPLANTIMIZDA çayla beraber..
1..börek ,pasta
2..tatlı (tepsi olarak)
3..çiğ köfte
4..su böreği(tepside)
bunları bir arkadaşımız(ayrı,ayrı) üstlenir sırayla aracıyla getirir.ödemesini yapar.bizlerde kişi sayısına böler ödenmesi gerekeni öderiz.
böylelikle herkez yediğinden içtiğinden zevk alır keyif yapar.en azından işinden çıkıp toplantıya gelenlerin karnıda doyar derim.
bu sistem devam ederse anlamıda olur derim.fakat motor alan arkadaşlarımda kuyruk merasimi olduğunda kendi bütcesine göre tatlı getirmeside onunla alakalı devam eder.
BUNUNLA İLGİLİ YAZI ÖNERİLERİNİZİ OLUMLU VEYA OLUMSUZ BİLDİRMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİM..[/

Bence iyi olur , özelliklede aç gelen arkadaslarin toplantidan keyif almalari saglanir kanisindayim , toplanti saatlerinde sigara ve çayi abarttigim icin midem de duzelir :) , ortak bir karara baglanirsa ilk gönullulerden biri seve seve ben olurum. Yuruyup yurumeyecegini zaten zaman gosterir.

biri bana avatar'ı nasıl değiştireceğimi anlatabilirmi ? koymaya çalışıyorum boyutu büyük diyip duruyor :santa: resim için :p

kaça kaç ebatlarda olması gerekiyor ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

tamamdır...teşekkür ederim yardım ettiğiniz için :cat:

bora başkanım geziye birkaç arkadaşımı davet edebilirmiyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

muzaffer acil şifalar dilerim inşallah tez zamanda iyileşirsin

arkadaşlar bikaç gündğr siteye fazla giremiyorum.
muzaffer abi çok geçmiş olsun abi. çabuk atlatırsın umarım. herkese iyi akşamlar.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,hayırlı işler.:)

tabii ki hüseyin dayı,kaç kişiler?

edip bak şimdiden 29 kişi olduk kardeş.:wiinkk:

KESİN HAREKET SAATİ:08.30

TEKRAR GÜNCELLEME

1-ben ve eşim,
2-fatih abi(belki eşi ve kızı)
3-ninja muzaffer
4-taha
5-edip ve eşi
6-triump ahmet
7-hüseyin dayı ve arkadaşları
8-ybr yusuf ve ibrahim
9-ceyhan cellat murat
10-ceyhan mustafa
11-gökmen,eşi ve oğlu,
12-recep albay ve eşi
13-serdar (belki)
14-murat yoğurtçu (belki)
15-mertol
16-gürsel ve eşi
17-kenan sağlam %85
18-dr.murat,
19-mehmet ve eşi,

Son düzenleme:
Günaydın Adana mt CUmanız Hayrolsun

eyw dostum seninki kadar afilli değil ama işte napalım

Abdullahcım benim avatarın afilli olmasının sebebi fotoğrafı çeken fotocumuz ( Bora abi çekmişti bu arada ) :queen:

Günaydın AdanaMT....ilk defa cuma namazına gideceğim bu cuma herkese hayırlı uğurlu olur umarım :)

Bora Abi cektiyse fotoğrafı normal dostum kötü çıkma şansı yok :p

Bu iş yürümezzz, para toplama işi sıkıntılıdır. kimisi yer kimisi yemez, bu hafta gelemeyen haftaya gelir, benim haberim yoktu gibi daha nice problemlerle karşılarız. Ama ilk uygulamayı Ninja Muzo dan görelim tutarsa devam ettiriz :bounce:

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.

Muzaffer,
Para toplama işinin sıkıntılı olduğu konusunda sana katılıyorum.
Ancak bu tür aktivitelerin grup içerisinde paylaşım ve ortak katılım anlayışının gelişmesine fayda sağlayacağını düşünüyorum.
Bir Çarşamba toplantısında bu anlamda bir organizasyon yapıldığında, bu hazırlıktan haberli yada habersiz bir arkadaşımızın
istifade etmesi durumunda hakkına düşen parayı ödemeyeceğinden bir endişemiz mi var? Ayrıca grup içerisindeki arkadaşlarımızın
bunun tam tersi yemeseler dahi ortamda bulunmaları gereği harcamaya ortak olmak isteyecekleri kanaatindeyim.
Şayet ben bu iki kanaatimde de yanlışsam zaten bu birlekteliğe gurup demek, sabah akşam buradan yazışmak biraz anlamsız
kalıyor. Neyse, zaten toplantılara en az iştirak edebilenlerinizden biriyim. Sadece yazışmanda hissettiğim endişeyi kendi
anlayışımla dile getirdim.

Hepinizi seviyorum.
Şimdiden iyi tatiller,
G. Antep' e gidecek arkadaşlarıma keyifli sürüşler diliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.

Muzaffer,
Para toplama işinin sıkıntılı olduğu konusunda sana katılıyorum.
Ancak bu tür aktivitelerin grup içerisinde paylaşım ve ortak katılım anlayışının gelişmesine fayda sağlayacağını düşünüyorum.
Bir Çarşamba toplantısında bu anlamda bir organizasyon yapıldığında, bu hazırlıktan haberli yada habersiz bir arkadaşımızın
istifade etmesi durumunda hakkına düşen parayı ödemeyeceğinden bir endişemiz mi var? Ayrıca grup içerisindeki arkadaşlarımızın
bunun tam tersi yemeseler dahi ortamda bulunmaları gereği harcamaya ortak olmak isteyecekleri kanaatindeyim.
Şayet ben bu iki kanaatimde de yanlışsam zaten bu birlekteliğe gurup demek, sabah akşam buradan yazışmak biraz anlamsız
kalıyor. Neyse, zaten toplantılara en az iştirak edebilenlerinizden biriyim. Sadece yazışmanda hissettiğim endişeyi kendi
anlayışımla dile getirdim.

Hepinizi seviyorum.
Şimdiden iyi tatiller,
G. Antep' e gidecek arkadaşlarıma keyifli sürüşler diliyorum.

::plus1::yusuf tamamen katılıyorum sanki aklımdan geçenleri okuyup yazdın biz o kadar ucuz bir gurup degiliz eminim ben dostlarımın yüce gönüllü olduguna inanıyorum.herkese günaydınlar hayırlı cumalar.:rendeer:

Son düzenleme:
Günaydın AdanaMT....ilk defa cuma namazına gideceğim bu cuma herkese hayırlı uğurlu olur umarım :)

Bora Abi cektiyse fotoğrafı normal dostum kötü çıkma şansı yok :p

Allah kabul etsin diyelim o zaman Abdullah'ım. Bol bol dua et. ( Şimdi senin dualarını düşünüyorum da 4 silindir vs.. :cherry: )

Hayırlı cumalar arkadaşlar:) apo ilk defa mı cuma namazı kılacan? Allah kabul etsin kardeşim şimdiden ahmet in dediği gibi şimdi ilk ya bütün duaların kabul olur inşallah artık bi bakmışız gelecek hafta hayabusa ile gelmişsin ondan sonra camiden cikmazsın apo cum:)

Hayırlı cumalar arkadaşlar:) apo ilk defa mı cuma namazı kılacan? Allah kabul etsin kardeşim şimdiden ahmet in dediği gibi şimdi ilk ya bütün duaların kabul olur inşallah artık bi bakmışız gelecek hafta hayabusa ile gelmişsin ondan sonra camiden cikmazsın apo cum:)

Aslında doğru diyorsun. Abdullah Cuma da benim içinde dua et kardeşim. Fazla dua etmene gerek yok. Allah'ım Ahmet'e sayısaldan 6 tirilyon çıksın diye duatsen yeter :pl:

Günaydın vede hayırlı cumalar :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yusuf abi ve Fatih abi benim ne demek istediğimi anlayan anladı ama sizlerde haklısınız, bu iş sanki kadınlar matinesine dönecek gibi bir his var içimde :mrgreen:

hepiniz için dua etcem bugün merak etmeyin,hepimizin gönlündeki motora sahip olması,benzin fiyatlarının düşmesi,kredi oranlarının düşmesi,işlerimizin rast gitmesi...daha neler neler :cat:

Ahmet'im loto tutarsa banada bir sıfır motor alırsın,marka söylemeyeyim gönlünden ne koparsa artık :p

dualarım kabul olursa zaten siz yollarsınız her hafta cumaya :santa:

hepiniz için dua etcem bugün merak etmeyin,hepimizin gönlündeki motora sahip olması,benzin fiyatlarının düşmesi,kredi oranlarının düşmesi,işlerimizin rast gitmesi...daha neler neler :cat:

Ahmet'im loto tutarsa banada bir sıfır motor alırsın,marka söylemeyeyim gönlünden ne koparsa artık :p

dualarım kabul olursa zaten siz yollarsınız her hafta cumaya :santa:
Senin canın sağolsun kardeşim. Zaten 6 trilyon dediğin nedir? 2,5 trilyonuna ev alıcam , 1 trilyon falan evin içini döşemek havuz vs.. , hadi 1-1,5 trilyonada bir araba alırık :queen: Geri yine bize 1 trilyon para kalır 200 bin lirasını sen ve benim motor bütçesi yaparık kıyafetler falan yeter yaw :queen: Ona göre sağlam dua et :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar