Hava şartları ve motorsuzluktan geziye gidemiyoruz, bari çarşamaba akşamları toplantıya gelelim beyler :cat: Memlekette olupta, gelmeyen ne olsun :queen: Herkes kendini şimdiden ona göre ayarlasın![]()
motorsuz kalmak çok kötü dimi abir:
herkese günaydınlar...
Emre kardeşim, tabiki aynı yerdeyiz (green garden)... Bu akşam mutlaka bekliyoruz... :c))
akşam görüşmek üzere arkadaşlar... :uro::
Herkese günaydınlar olsun arkadaşlar...
Teşekkür ettim Bahadır abim, Allah'tan bir mani çıkmazsa gelecegim inşallah.. Önceden bahçenin ortasında oturuyorduk, malum havalar soguk ve yagmur içerikli...
şimdi bahçeye çadırmı çektiler yoksa gelirken herkes kendi çadırını kendisimi getiriyor :mrgreen:
Evet emre herkes kendi çadırını getiriyodu ama adana mt si olarak kendi imkanlarımız doğrultusunda büyük bir çadır yaptırıp herkes içinde toplanıyor artık ama ısınmak için bir çözüm bulmuş değiliz artık cep sobası yada piknik sobası getirirsen yanında daha makbule geçer getirmezsen toton donar bunuda belirteyim ben getirmedim senden ısınayım abimden ablam dan faydalanırım dersen havanı alırsın bunuda belirteyimhadi akşam görüşmek üzere dostlar + yeni doğan kızımın şerefine akşam toplantısına mutakip hacı bekir lokumu dağıtılacak tır bilginize.
Evet emre herkes kendi çadırını getiriyodu ama adana mt si olarak kendi imkanlarımız doğrultusunda büyük bir çadır yaptırıp herkes içinde toplanıyor artık ama ısınmak için bir çözüm bulmuş değiliz artık cep sobası yada piknik sobası getirirsen yanında daha makbule geçer getirmezsen toton donar bunuda belirteyim ben getirmedim senden ısınayım abimden ablam dan faydalanırım dersen havanı alırsın bunuda belirteyimhadi akşam görüşmek üzere dostlar + yeni doğan kızımın şerefine akşam toplantısına mutakip hacı bekir lokumu dağıtılacak tır bilginize.
abicim green garden'ın kapalı mekanı var, sigara serbest... orada sıcak bir ortam, hoş muhabbet, bol geyik... ::friends:
Herkese iyi günler...:rendeer:
Akşam görüşmek üzere... ::gazla::::150::::144::::dpac::::sefereee::firca::::xrock::::music2::::blusssh::uro::::sigara::::sigara::::sigara::