[Adana - MT]

Gezi yeri konusunda fikir ayrılığı mı oluştu neden ayrı ayrı ayrı yerlere gidildi.? Ben recep albayımın mesajını okuduğumda sanki, "geziye gidecek arkadaşlarla kararlaştırılmasına rağmen, sabah buluşma yerinde kimse yoktu bende tek başıma gittim" gibi algıladım. Ama diğer mesajlara baktıkça, herkesin başka yerlere gittiğini anlıyoruz. ilginç olmuş yani..

Bilen bir arkadaşlar açıklar herhalde :silent:

Arkadaşlar,
Bu arada dün akşamki derby maçı sonucuna göre;
Galatasaray' lı arkadaşlarımı tebrik ediyor ve kutluyorum.:flower:
Fenerbahçe' li arkadaşlarımada sabır ve gayret diliyorum.:pr:

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

Bilen bir arkadaşlar açıklar herhalde :silent:

Birader,
Bir iletişim karmaşası ve eksikliği nedeni ile bir aksama yaşandı, hepsi bu.
Çok şükür sonucunda bir kaza bela yok.

İyi haftalar herkese... :rendeer:

Ben de Cumartesi Bor'a gidip pazar döndüm... Ama üşüdüm valla soğuk... ::gazla::::150::::gazla::::gazla::::gazla::

Adana İl Temsilcisi
önceden DANYAL'ın yeri olarak konuşulup kararlaştırılan rota,daha sonra uzak/soğuk gibi nedenlerle ve bende gelirim/iyi olur diyen arkadaşların gelmemesi nedeniyle,sabah molada recep albay ve ben+eşim vardık.bekledik kimse gelmeyince,recep albay,mersindeki motorcu arkadaşlarını arayarak gitti.bizde eşimle boğsak'a gittik.

Bora Başkanım ve Recep albayım... Biliyorum gelecem demiştim geziye ancak elde olmayan sebeplerden dolayı katılamadım...
Ne olursunuz özrümü kabul edin. Eşşeklik ettim. Affınıza sığınıyorum... ::xcrying::

İyi haftalar herkese... :rendeer:

Ben de Cumartesi Bor'a gidip pazar döndüm... Ama üşüdüm valla soğuk... ::gazla::::150::::gazla::::gazla::::gazla::

İnşallah toton donar :p

önceden DANYAL'ın yeri olarak konuşulup kararlaştırılan rota,daha sonra uzak/soğuk gibi nedenlerle ve bende gelirim/iyi olur diyen arkadaşların gelmemesi nedeniyle,sabah molada recep albay ve ben+eşim vardık.bekledik kimse gelmeyince,recep albay,mersindeki motorcu arkadaşlarını arayarak gitti.bizde eşimle boğsak'a gittik.

Sağlık olsun, olur böyle şeyler :bounce: motorum olsaydı gelirdim :cat:

Bora Başkanım ve Recep albayım... Biliyorum gelecem demiştim geziye ancak elde olmayan sebeplerden dolayı katılamadım...
Ne olursunuz özrümü kabul edin. Eşşeklik ettim. Affınıza sığınıyorum... ::xcrying::

Bak sen özürde diliyor :pl:

kızıma söylüyorum gelinim sen anla mıydı, şoföre söylüyorum garson sen anla mıydı, sana söylüyorum ben anlayim miydi neydi.. öyle bi söz vardı ::exclaim:

Günaydın arkadaşlar...:rendeer: Bu hafta sonu yağış var, gezi yapmak isteyenlere duyurulur :bounce:

Herkese iyi günler... :rendeer:
Saol Muzaffer abi çok güzel moral veriyosun... ::156::
Yağmur demeden ::blusssh: çamur demeden ::blusssh: yollaraaaaa çıkıyorum... ::gazla::

Iyi günler hayırlı haftalar arkadaşlar maşallah yağmur yağmur bu hafta ptt yapacak gibi görünüyorsunuz arkadaşlar yada sizin işiniz belli olmaz yağmur geziside yapabilirsiniz ama benim tanındığım adana mt nin gezilerden sorumlu devlet başkanı bahadır çelebi:) nasıl yapacak sın bu hafta gezisiz bak yağmur yağıyor :)

Herkese iyi günler... :rendeer:
Saol Muzaffer abi çok güzel moral veriyosun... ::156::
Yağmur demeden ::blusssh: çamur demeden ::blusssh: yollaraaaaa çıkıyorum... ::gazla::

Iyi günler hayırlı haftalar arkadaşlar maşallah yağmur yağmur bu hafta ptt yapacak gibi görünüyorsunuz arkadaşlar yada sizin işiniz belli olmaz yağmur geziside yapabilirsiniz ama benim tanındığım adana mt nin gezilerden sorumlu devlet başkanı bahadır çelebi:) nasıl yapacak sın bu hafta gezisiz bak yağmur yağıyor :)

Yağmur çamurda çooook gezmişliğimiz var :cat:

Vay fuat abim maya takvimine göre dünya 3 gün sonra anaforoz oluyorsa şu senin r80 klasiği verde bir kaç tur atayım sonra çok zoruna gider bak zati maya ya göre yolun sonu ok:)

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Muzaffer abi yağmur çamuru bende severim çok gezi yaptım istersen seni de bizim of road kulübüne üye yapayım iliklerine kadar çamuru hissediyorsun demedi deme kib abi görüşürüz:)

herkese iyi günler,
Hava durumu ile ilgili program aşağıdadır, mütakıben gezi programı da vardır...

havadurumu.jpg

Görüldüğü üzere hava yeterince sıcak ve güneşli,
Gezi programı;
Sabah saat 9'da mahşer meydanında toplanılacak ::157::, 9.30'da teker dönerrrrrrrrr...
Yaklaşık 2 milisaniyelik yolculuk sonrası Cennet Cehennem kapısında sabah kahvaltısı (sınırsız çay)
kahvaltımızdan sonra 2 gruba ayrılıyoruz, 1.grup süratli gidecek olanlar aşağı yoldan ::evil:: , 2.grup yavaş gidecek olanlar yukarı yolu ::melek02: kullanacaklar.
2.grup, 1.grubun aşağı doğru olan yolculuğunu izleyebilecek. isteyenler taşlayabilecek...
2 grup da yolun sonunda birleşik Sırat köprüsünde tek teker yapacak... ::gazla::

Albayım eğer hava durumu şekilde görüldüğü gibi olursa, güzergah değişmez.
1.grup ve 2.grup dağılımları değişiklik gösterebilir ::gozluk:: , ama 2-3 günde sevap-günah eğrisi ne kadar değişir, orası tartışılır... ::pokey::
geziye yaklaşık 5 milyar kişi katılıyoruz. organize bana ait ::deliir:: , fermuar düzeni gidecez... ::whip::

Bahadır, senin işin gücün yokmu, saçma sapan şeylerle geliyon :p

Benim motorum yok, onun için ben gelmem :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar