Köpük partisinde dehşet: 3 ölü 23 Temmuz 2008 10:21
Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) öldü. Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.
Yaralılar Anadolu Hastanesinde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.
AA
dikkat edin sonra sizde adana mt olarak gaztelere cıkmayın
Merhaba
Ahmet böyle güzel bir organizasyon düşündüğün için teşekkür ediyorum. Bir aksilik çıkmazsa bende ailecek orada olacağım. Pansiyon ayarlanabileceğinden bahsetmişsin. Ücretleri hakkında da bilgi verirsen sevinirim.
Görüşmek üzere.
Benim bi arkadaşım vardı allah rahmet eylesin.. Nyse anlatmiim keyfiniz kaçmasın![]()
Benim bi arkadaşım vardı allah rahmet eylesin.. Nyse anlatmiim keyfiniz kaçmasın![]()
Sensin tegurahmetliden bahsedip partiyiyi sabote etme tegu![]()
bi arkadaşım da böle diodu rahmetli...ya korkmayın köpük ve elektrik bişey yapmaz. ama terlememeye çalışın terlerseniz durum değişir o zaman iletken olursunuz![]()
benim de bir arkadaşım vardı geçmiş olsun kadişşş![]()
Sensin teguBenim adım Tequ lütfen dikkat edelim
![]()
Köpük partisinde dehşet: 3 ölü 23 Temmuz 2008 10:21
Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) öldü. Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.
Yaralılar Anadolu Hastanesinde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.
AA
dikkat edin sonra sizde adana mt olarak gaztelere cıkmayın
Sağlam olsam gelecekmiydim kimali şimdik sen yumurtalıga da gelemezsin bilsen nekadar üzüldüüüü üüm anlatamam iyi tarafından bak bizimle gelip elektrige çarpılma olasılıgın kalmadı en azından :mrgreen:
tmm affettimha tegu ha tequ alt tarafı klavyemiz sürçtü ne var yani gerginliğe gerek yok :queen:
Banane yay kim giderse gitsinardı önü bi aktivite yapalım dedik sabote edilmeye çalışılıyo mali gelemicen heralde insanları vazgeçirmeye calıştığına göre :mrgreen:
Abi varya gamlı baykus gibisin :queen:
Yok adamların gidecegi varsada gitmeyecekler simdi![]()
Abi varya gamlı baykus gibisin :queen:
Yok adamların gidecegi varsada gitmeyecekler simdi![]()
Sağlam olsam gelecekmiydim ki
Banane yay kim giderse gitsin![]()