Adana Mt Yumurtalık Plajında Köpük Partisi ve Eğlenceye Davet

birşeyler yazayımda organizayson topiği 2. sayfaya ulaşsın :p

Merhaba

Ahmet böyle güzel bir organizasyon düşündüğün için teşekkür ediyorum. Bir aksilik çıkmazsa bende ailecek orada olacağım. Pansiyon ayarlanabileceğinden bahsetmişsin. Ücretleri hakkında da bilgi verirsen sevinirim.

Görüşmek üzere.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Köpük partisinde dehşet: 3 ölü 23 Temmuz 2008 10:21
Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) öldü. Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.

Yaralılar Anadolu Hastanesinde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

AA

dikkat edin sonra sizde adana mt olarak gaztelere cıkmayın

Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) öldü. Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.

Yaralılar Anadolu Hastanesinde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AA

kardeşim ne korkutuyonuz yaw mileyi yusuf yusuf moduna girdim şimdi haaa:p

türkiye ye has bir söz vardır atın ölümü arpadan olsun:p

Merhaba

Ahmet böyle güzel bir organizasyon düşündüğün için teşekkür ediyorum. Bir aksilik çıkmazsa bende ailecek orada olacağım. Pansiyon ayarlanabileceğinden bahsetmişsin. Ücretleri hakkında da bilgi verirsen sevinirim.

Görüşmek üzere.

bence boşver pansiyonu marmok u hatırla ortamı burada yapalım hem adanadan marmoka gitmeyenler o havayı tenefüs etmiş olur ama ben yinede görüşür bilgi verrim görüşmek üzere

Ya bazı arkadaşlar KÖPÜK PARTİSİNDEN ölenler flan yazmış.. evet bende okudum o haberi ama.. Bana kalırsa burda amaç KÖPÜK PARTİsinden cok birlikte güzel vakit geçirmek. rica ediyorum köpük partisinde Dehşet gibi şeyler yazmayalım... köpük partisi bahane, muhabbet şahane.. :mrgreen:

Benim bi arkadaşım vardı allah rahmet eylesin.. Nyse anlatmiim keyfiniz kaçmasın :p

ya korkmayın köpük ve elektrik bişey yapmaz. ama terlememeye çalışın terlerseniz durum değişir o zaman iletken olursunuz:)

mali şimdik sen yumurtalıga da gelemezsin bilsen nekadar üzüldüüüü üüm anlatamam iyi tarafından bak bizimle gelip elektrige çarpılma olasılıgın kalmadı en azından :mrgreen:

ardı önü bi aktivite yapalım dedik sabote edilmeye çalışılıyo mali gelemicen heralde insanları vazgeçirmeye calıştığına göre :mrgreen:

AA

Abi varya gamlı baykus gibisin :queen:
Yok adamların gidecegi varsada gitmeyecekler simdi :p

mali şimdik sen yumurtalıga da gelemezsin bilsen nekadar üzüldüüüü üüm anlatamam iyi tarafından bak bizimle gelip elektrige çarpılma olasılıgın kalmadı en azından :mrgreen:
Sağlam olsam gelecekmiydim ki :p
ha tegu ha tequ alt tarafı klavyemiz sürçtü ne var yani gerginliğe gerek yok :queen:
tmm affettim :p
ardı önü bi aktivite yapalım dedik sabote edilmeye çalışılıyo mali gelemicen heralde insanları vazgeçirmeye calıştığına göre :mrgreen:
Banane yay kim giderse gitsin :p
Abi varya gamlı baykus gibisin :queen:
Yok adamların gidecegi varsada gitmeyecekler simdi :p

çık git burdan tasavvufi kişilik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar