ADANA [MT] YERKÖPRÜDEYDİ

Adana İl Temsilcisi
bu hafta da yerköprü-alman köprüsü-tarsus istikametine doğru teker çevrildi.10 motor,11 kişiden oluşan ekip,harika bir günde şahane bir geziye imza attılar.yalnız fotolar farklı makinelerle çekildiği için fatklı boyuttalar.buyrun fotolara:

Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.

değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.

Çok güzel gezi olmuş harikasınız.Bora abi merhaba ben Ankara da yaşıyorum sizi de devamlı takip ediyorum.Senin motordan almak istiyorum yorumların benim için önemli.Bu motor hakkında ne dersin.Daha önce yamaha fazerim vardı.Şimdilerde bu motor çok hoşuma gidiyor. XJ 6 N modelide olur diğer modelde olabilir.Hızda hiç merakım yok keyif almam yeterli.Şimdiden teşekkürler abiciğim.

Adana İl Temsilcisi
Çok güzel gezi olmuş harikasınız.Bora abi merhaba ben Ankara da yaşıyorum sizi de devamlı takip ediyorum.Senin motordan almak istiyorum yorumların benim için önemli.Bu motor hakkında ne dersin.Daha önce yamaha fazerim vardı.Şimdilerde bu motor çok hoşuma gidiyor. XJ 6 N modelide olur diğer modelde olabilir.Hızda hiç merakım yok keyif almam yeterli.Şimdiden teşekkürler abiciğim.
kardeş,kesinlikle tavsiye ederim.bizim gurupta bir arkadaşımızın da aynı senin gibi fazer'ı vardı ve xj6 F aldı ve o da çok memnun.uzun yolu rahat ve keyifli.pişman olmazsın.

MCV

Yine güzel gezmişsiniz.Yemeklerde güzel ayranda güzel görünüyor.Olsada içsek.Afiyet olsun.
Paylaşım için teşekkürler.

kardeş,kesinlikle tavsiye ederim.bizim gurupta bir arkadaşımızın da aynı senin gibi fazer'ı vardı ve xj6 F aldı ve o da çok memnun.uzun yolu rahat ve keyifli.pişman olmazsın.

teşekkür ederim abiciğim inşallah en kısa zamanda alırım.Senin değerlendirmen benim için önemliydi tekrar teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar