Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bora abim benim, int.te sorun yok.
firefox tarayıcı kullan.imageshack toolbar yükle farkı görürsün.az önce fotoğraflara ben upload yaptım bir bak istersen.zorluk çekmeden yükledim
abi masallah adana mt marmokta durmadi ki dag tepe toprak herturlu tarihi yer deniz kumsal gezdiniz vallah :queen: resimlerin bi kismini ummet abinin makinadan gormustuk ama sizdende bekliyoruz
kardeş oralara kadar gitmişken durulurmu hiç.gezelim görelim,yurdumuzu yakından tanıyalım dedik.
arkadaşlar bu resimler kemer hatırası.kaldığımız pansiyonun havuzu,kahvaltı öncesidir.alttaki resimler meşhur batık şehir KEKOVA.su okadar berrak ki,tekneden 10-15 metre aşşağıyı gayet net bir şekilde görebiliyorsunuz.motorları sahile bıraktık.tekne ile adaya gittik,yemek yedik.daha sonra batık şehrin görüntülerini tekne ile gezdik.söylentiye göre 1000-2000 yıl önce olan bir deprem sonrası şehir sulara gömülmüş.tekneden bakınca kalıntıları ve amfora denilen testileri görebiliyorsunuz.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önceliklee sağsalim tek parça geldiğiniz için hepinizi yürekten kucaklıyorum,oy oy oyo oy maynak eğlenmişsininiz,gitmiş gibi olduk diyeyimde kendimi avutayım bari,manzara deniz muhteşem,e devamını bekliyoruz bu kaaa mı resimler