[adana mt]mersin yörük çadırı gezisi

Evet sevgili arkadaşlar bu seferki rotamız mersin yörük çadırı idi.toplam 47 motordan oluşuyor.
sabah saat 10:00'da moladan haraket ettik.

resimler yükleniyor!

Sonunda resimler bitti iyi seyirler
2vmg8xt.jpg

14ty2vr.jpg

21mx8ud.jpg

nnsg81.jpg

ad14z.jpg

2e38rk6.jpg

2lblyx1.jpg

eg9wk5.jpg

2jbmsjs.jpg

30ur0hj.jpg

2jdon0h.jpg

2z9bern.jpg

10dcolx.jpg

3342jr6.jpg

15fm2kg.jpg

11kcw78.jpg

dhe1iq.jpg

ohu4go.jpg

1693jex.jpg

v4mp88.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

2h4glfr.jpg

k20d1s.jpg

2qsp1g8.jpg

2guh7wo.jpg

Adana İl Temsilcisi
Evet sevgili arkadaşlar bu seferki rotamız mersin yörük çadırı idi.toplam 47 motordan oluşuyor.
sabah saat 10:00'da moladan haraket ettik.

bu sefer ki mi? bu sefer ki mi?yine diyeceksin muzaffer.neyse,keyif aldığınız bir birliktelik olmuş.allah bozmasın.:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nayır nolamazzz 47 motor tüm adanayı toplamışsınız katmışsınız ardınıza helaalll TC nin en aktif kulübü....yine mersin mükemmel bir gezi olmuş bu arada sevgili muzaffer abi çok güzel çıkmışsın fotolarda sevgiler saygılar...

maşallah arkadaşlar 1liğiniz süper allah kaza ve dert vermesin.:rendeer:

elinize sağlık her zamanki gibi güzel gezilerinize devam ediyorsunuz:bounce::bounce:

Sıııızz ne yaptınızzz ya.. bana yapılacak iş mi abı bu :salut::salut: Ben ordayken hıc boyle kalabalık gezıler yapmayın he sakınnn :pr::pr: Bu gezide olsam en az 300 fotograf çekerdim yakısmadı bu muzaffer amca:p

tekerinize saglık cok super bır gezı!

Güzel gezi gitmiş gibi oldum 47 motor iyi bir organizasyon...

Yolunuz açık tekeriniz düz bassın ;) :cat:

Bugün Erdemli ÖDTÜ deydim ve sayamadığım kadar motor geçti yoldan. Bunlar kesin Adana grubudur dedim, yanılmamışım. Erdemli ODTÜ düzlüğünü bilen bilir , motor sesi uzaktan gelir... Allah kaza bela vermesin.

Bugün Erdemli ÖDTÜ deydim ve sayamadığım kadar motor geçti yoldan. Bunlar kesin Adana grubudur dedim, yanılmamışım. Erdemli ODTÜ düzlüğünü bilen bilir , motor sesi uzaktan gelir... Allah kaza bela vermesin.

Bukadar motorun sesı adanadan yıne gelır :mrgreen:

her şey çok güzeldi.emeği geçen abilerimin eline sağlık.:mrgreen:Muzaffer abi her zamanki gibi harikaydın.....:rendeer::rendeer:

Sıııızz ne yaptınızzz ya.. bana yapılacak iş mi abı bu :salut::salut: Ben ordayken hıc boyle kalabalık gezıler yapmayın he sakınnn :pr::pr: Bu gezide olsam en az 300 fotograf çekerdim yakısmadı bu muzaffer amca:p

olm sen de yoksun diye ben hiç eğlenemedim. o kadar içim sıkılmışki yörük çadırında kendimi bir yemeğe verdim anlatamam sırf üzüntüden...

Guzel bir gezi oldu. Keyifli bir pazar gunu gecirdik. Katilan tum 2 teker sevdalilarina (basta muzaffer fazerr kardesime) tesekkurler. Keyifli nice toplu gezilere.:cat:

etoooooom sen yeterki iste:cat: tatile geldiğinde söz böyle bir organizasyon yapıcam:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar