[ Adana mt ] Kaynargöz gezisi ( eee tabiki resimliii )

@JaNTi Seni askere almadılar mı daha kanka ?

Harunum yakında askerim.Boluya çıkarsam artık gelirsin çarşı izninde ziyaretime :mrgreen:

Arkadaşlar bu hafta toplanacagız,Geçen toplantıya katılan herkese ulaşmaya çalışacam.Katılmak isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.Sevgiler,Saygılar...

Son düzenleme:
katılan herkese çok teşekkürler, yine unutulmaz eğlence ve maceralarla dolu bir geziydi :)

alın bakalım, bu da polemiklik yazı:
fazer 2 kişi 246 yapio :D
247-248-& devam etcekmiydi bilmiom ama öküsün biri sollamaya çıkınca gaz kesmek zorunda kaldım

katılan herkese çok teşekkürler, yine unutulmaz eğlence ve maceralarla dolu bir geziydi :)

alın bakalım, bu da polemiklik yazı:
fazer 2 kişi 246 yapio :D
247-248-& devam etcekmiydi bilmiom ama öküsün biri sollamaya çıkınca gaz kesmek zorunda kaldım

arkamdaki yusufcuk ne dedi bu işe:mrgreen:

:cat::cat:

hiçbişe demedi walla :)

osmaniye girişinde gaz aç dedi,
vııınnnnn derken, sonra baktım yol kötü, geri yawaşladım,
70-80 gidiom
2 km geçmeden bi baktım radar :)

hiçbişe demedi walla :)

osmaniye girişinde gaz aç dedi,
vııınnnnn derken, sonra baktım yol kötü, geri yawaşladım,
70-80 gidiom
2 km geçmeden bi baktım radar :)

oowww ucuz atlatmışsın diyim osaman... bir ara otobandan cukurva ünv. cıkısı yanıkınında arkadaşlarla beklerken bir ses duydum duymamla beraber bişey gecti yanımızdan o sizdininz sanırsam bir kac dk sonada iso geldi hee onlardı dedi asıkda bir surat vardı yetişememenin verdigi:mrgreen: neyse yaw one hızbe kardeşim üzerindeyken baya zevkli ama dışardan bakıldıgında ürkütücü geldi bana

dönüş çok kalabalıktı, ceyhan-adana arası deli oldum:

tatil dönüşünde olan, ağzı ayrık araç süren kazmalara.
selektör ve sol sinyal bi anlam ifade etmeyen aptallara.
dikiz ve yan aynalarını kullanmayan mallara.
:farao:

Allah'a şükür sorunsuz, kazasız, belasız gidip geldik.
:)

oowww ucuz atlatmışsın diyim osaman... bir ara otobandan cukurva ünv. cıkısı yanıkınında arkadaşlarla beklerken bir ses duydum duymamla beraber bişey gecti yanımızdan o sizdininz sanırsam bir kac dk sonada iso geldi hee onlardı dedi asıkda bir surat vardı yetişememenin verdigi:mrgreen: neyse yaw one hızbe kardeşim üzerindeyken baya zevkli ama dışardan bakıldıgında ürkütücü geldi bana

KANKA seninden yanından geçen neydi bilmiyorum ama burcularla gsr600 arkamdaydı senle muhabbet ederken geçtiler hatta kornada çaldılarrr

Gaziantep İl Temsilcisi
yine güzel bir gezi yine Adana MT tebrikler arkadaşlar iso telefonuna üzüldüm ama boşver hyro ya bir şey olmasın:queen::queen::queen:

Gaziantep MT den selamlar...:rendeer::rendeer:

................................................................................................................

arkamdaki yusufcuk ne dedi bu işe:mrgreen:

:cat::cat:

cengiz bacım:mrgreen: asıl 100-120 km ile giderken rahat değildim 200 km ve üzeri süratlerde sakat olan ayağımda bile ağrı kalmadı :queen: bir ara senle kafa kafaya gittik ama sen sonra gaz kestin sanki:queen::queen::wiinkk:

iso baba ofluyla beraber bakıyoruz gezi yazına inan benide onuda özendirdiniz. en kısa zamanda adanaya gelmeye karar verdik. bu arada makineyede selamlar. durmak yok gezilere devam :wiinkk:

allah izin verirse 2 ay içerisinde adanada olacaz!!!

evet bi haber verseydiniz katılırdık size osmaniyeye geliyosunuz beni aramıyosunuz burcu iso alacağınız olsun

vallahi helal olsun tikatine:cat::

biz isoylan gidrken siz dönüyodunuz korna caldık duymadınız galibaaa:)

ben duymadım ama volkan ışıklarda durduğumuzda söyledi. arkanızdan yetişip korna çalıp geri dönim diye düşündüm sonra vazgeçtim :p çünkü güzergahın bize göre çok tatlı olduğunu farketmemiz biraz zaman aldı ve çok gecikmeden kendi qüzergahımıza gitmemiz gerekiyodu :)

iso baba ofluyla beraber bakıyoruz gezi yazına inan benide onuda özendirdiniz. en kısa zamanda adanaya gelmeye karar verdik. bu arada makineyede selamlar. durmak yok gezilere devam :wiinkk:

allah izin verirse 2 ay içerisinde adanada olacaz!!!

Başımızın üstünde yeriniz var gelirseniz beraberde giderizz SELAMLAR

evet bi haber verseydiniz katılırdık size osmaniyeye geliyosunuz beni aramıyosunuz burcu iso alacağınız olsun

Abi kusura bakma ya osmaniye planı yoktu sonradan hadi gidelim dediler benim telefondan yolda mefta olduğu için cebin bende yoktu yoksa aklıma geldin abiii Görüşmek dileğiyle:rendeer:

Adana mt süpersiniz hepinizin ellerine,yüregine sağlık :)Her yeri geziyorsunuz bi gaziantebe gelmiyorsunuz alacagınız olsun:pr:Neyse hepinize kucak dolusu sevgiler:rendeer:İsom ve Hasan abim sizlerde zaman ayırıp bu güzel geziyi bizimle paylaştıgınız için teşekkür ederiz.:)GAZİANTEP MT den selamlar

güzel gezi olmuş o güzelim mekanı tekrar göremediğime üzülüyorum

evet birkancım sana katılıyorum ne kadar tatlı su motorcusu varsa çağıralım zaten aramızda sert takılmaya çalışıp ortamaı geren motorculara yer yok :queen::queen:

ne o yumuşadın mı yoksa sen :):queen:
bn snei sert kroscu bilirdim erti hayırıdr :queen:

Çook güzel gezi olmuş..emeginize saglık..Oralara gidemesekte sayenizde bu güzel fotograflarla gimiş kadar olduk..katılımcı arkadaşlara teşekkürler..
mersinden sevgiler:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar