ADANA [MT] Karataş'taydı.

Adana İl Temsilcisi
bu hafta da havanın güzel olmasını fırsat bilerek,tekerlerimizi KARATAŞ'a çevirdik.5 araba,11 motorluk gurubumuzla,yine şen,muhabbet dolu bir gün geçirdik.emeği geçen herkese ama özellikle de EDİP VE GÜRSEL KARDEŞLERİMİZE buradan teşekkür ediyorum.buyrun fotolara:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yine güzel bir etkinlik Bora'cım.:thumleft:
Ellerine sağlık. :cat:

MCV

Helal olsun adana ekibi.Adanayamı taşınsak acaba?
Paylaşım için teşekkürler.

Bora abimden inciler döktürdü vallaha :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Edip gürsel abim ellerinize sağlık muteşemdi damağımda kaldı vallaha

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bora abi Adana MT dedin mi en az 50 Motor olmasi gerek,
Bu tam Adana MT olmamış abi :)

bora abi yine çok güzel bir gezi olmuş sizin ve tüm arkadaşların ayaklarına saglık

Tebrik ediyorum ekibi hakkını vermişsiniz insan özeniyor abi...

Gezide emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder... ayrıca sucuk organize işler sorumluluğunu yürüten Gürsel ve Edip abimizede ayrıca bi teşekkür ederim :)

Abi siz gezi yapınca böyle topluca, ailecek arabalar motorlar felan gezinizi yapıyorsunuz, acayip güzel bi ortam ve gezi oluyodur, çok beğeniyorum gezilerinizi, oralarda havalar ne kadar güzel bir de, buralarda hep kapalı yağmur bu aralar :) teşekkürler abi paylaşım için

çok güzel olaylar kaçırmışım tatile gittiğime pişman olacam nerdeyse.bu haftayı fethiye de geçirdiğim için ne toplantıya gelebildim nede geziye.inş bu çarşamba aranızdayım.emeklerinize sağlık yine harika sınız

Sonbaharın bu günlerinde güzel bir organizasyon daha bu güzel organizasyon da emeği geçen tüm arkadaşlara selam olsun! Emeginize ve yureginize sağlık, saygılar adanalı abim,saygılar...

Adana İl Temsilcisi
sevgili kardeşlerim,motor sevdalıları,değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

Hocam yine zevkli ve sanırım bayağı eğlenceli geziler yapmışsınız. Tekerinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar