Adana Mt Eğner Gezisi

gezi çok güzeldi ben hızımı alamadım şimdide urfaya geldim iki hafta sonra pazara görüşürüz

Ya arkadaşlar özel mesajlarıma şimdi baktım kusura bakmayın geç oldu biraz :p
nyse başka zaman artık :p

Çok güzel geziydi katılan herkese teşekkür ederim(z).Haluk abi yorumlar bomba,koptuk okurken.Kontak anahtarını unutmadın inşallah yine üstünde.akü tam biterse kolay kolay adam olmaz:)

Mehmet sende haklısın be kardeşim şu kask olayını halletmek lazım.ama alıştım napim hele o yuvarlak sulu sulu olanlar yokmu.Sabah aç çıkıyorum yola.Yolda sürerken bi yandan da besleniyorum.Hem yolculuk, hem avlanma safari misali..

Katılmayanlarda üzülmesin onlar için bi daha giderz.Gürsel abinin canı sağ olsun.

Bide yolda farklı motorlar denedim.Comet oldukça hoştu.Allah kaza bela vermesin Bora abime.Hasan Abi de sağolsun bi deli cesareti gösterip ben istemeden bi turla dedi.Ağzım kulaamda atladım hemen motora.Tadı damağımda kaldı:p

Cengiz sende unutturdun kendini olm iso dallamasınıda al gel bu ney başbaşa rakı sofrasımı yapıonuz nedir?:mrgreen:

Herkese sevgiler bi başka gezide görüşmek üzere:rendeer:

sorma dostum ya ne olacak bizim halimiz bilmiyom kine:wiinkk:

Eline sağlık Haluk arkadaşım. Ben zaten diğerlerini sormuştum. İnşallah onlar da biran evvel yüklerler fotoları. Selamlar.

duyarlılığın için teşekkür ederim :rendeer:

senin vasıtanla kullanmayı-okumayı bilmeyenleri kınıyorum :p

agresifiiiim gompleksliyiiiiim amma örtülerimi galdırdımmı gedi gibi bir insanım:p

insan oglu hiç bir şeyin kıymetini bilmez hızla tüketir dünyayı ve kendilerini:rendeer:

arkadaşlar bomba bir gezi olmuş katılan herkesin yüregine saglık bedenen degilsede gönlümüz sizinleydi tebrik ederim hepinizi:rendeer:

kankaa bee bizde gidelim yaws millet gezip gezip yayınlıyo mt de bizde bişeler yapalım vizeler bitincee :) olmaz mıı :silent:

yine gezip tozmuşsunuz adana mt
alp bey sizde bizim gelmediğimiz gezileri toplantıları özellikle belirleyip mi geliyosunuz anlamadım kiii
görmek istemiyosan söle annem yaneee

dünyanın en geç yayınlanan fotoları

Ya millet bende bişeyler çekmiştim.Çektiğimi unuttum.Başlıyorum atmaya.
hyosung a da yakışmışım hani

bora abi çok sinsi bakmışsın.acaba bundan sonra tavuk yesemmi diye düşünüyosun galiba

gülmemek elde değil.Hasan Abi cbr125te

Ya gecikmeli koyuyorum zaten bide taksitleyimde tam olsun.Imageshack aşırı ağır ve bazen hata veriyor.Yarın editlerim mesajı.Bu arada Ferda ya yakalandık ya yine.Nereye kaçsak buluyor:mrgreen:

Son düzenleme:
Merhaba

Biraz geç oldu ama bendeki fotoğrafları da ekleyeyim.

Buluşma sonrası yol üzerindeki benzincide yakıt ikmali için durduk.

Kablumbağayı yoldan çekiyoruz. Tabi yol boyunca daha çok kablumbağa gördük. Ama onları ellemedik kendi işlerini kendileri gördü :mrgreen:

Yoldan manzaralar.

Hyosung Ahmet'e çok yakıştı.

Mutlu aile fotoğrafımız :rendeer:

Yoldan manzaralarımızı gördünüz.

Aladağ girişinde mola.

Eğner'den fotoğraflar.

Simit şelalesi ve yoldan kareler.

İmamoğlu çıkışında son molamız. Sezen, ben ve cıbır :mrgreen: Sonrasında Adana'ya evmimize sağ sağlim döndük çok şükür.

Görüşmek üzere.

hasan abi neşeniz yerinde allah bozmasın son fotoya koptum yaa:mrgreen::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar