ADANA [MT] 'den bir gurup,ESKİŞEHİR FESTİVALİ'ndeydi

Adana İl Temsilcisi
yılın son motofestivaline,bir gurup arkadaşımız gittiler.hem yol,hem tatil,hem de festivali birlikte yapan arkadaşlarımızın fotoları.çok eğlendikleri belli,seneye kısmet olursa belki bizler de katılırız.buyrun;
WbU4y.jpg

eI3HR.jpg

qhc7s.jpg

X42G3.jpg

Mo3ch.jpg

80vKh.jpg

oCJwh.jpg

VdFBX.jpg

8aheV.jpg

mPKg.jpg

tQZme.jpg

A5O9W.jpg

bykpT.jpg

iGy4K.jpg

wtvbc.jpg

3LXg1.jpg

emyG.jpg

viQFE.jpg

eB4oc.jpg

Ij5Vn.jpg

IbfJp.jpg

Pe6wt.jpg

2TFGz.jpg

oSZ7.jpg

YXpDC.jpg

Sxbjy.jpg

7oz2Z.jpg

nzOgQ.jpg

fyuSY.jpg

b2caE.jpg

gjeGZ.jpg

SvWOL.jpg

pG7E.jpg

CpybS.jpg

FkBKw.jpg

KW7gS.jpg

bTh7K.jpg

vjTdG.jpg

qQaB9.jpg

0WXJh.jpg

zXNtv.jpg

WBZ9f.jpg

rCkl.jpg

M4dfL.jpg

Kopx.jpg

yNTib.jpg

57rWg.jpg

bYcpa.jpg

O3uBh.jpg

Clup1.jpg

DTP0W.jpg

fbcs5.jpg

HunOV.jpg

GHZDl.jpg

Iues.jpg

dAElD.jpg

BquxW.jpg

QDOF3.jpg

eVDXs.jpg

3JioG.jpg

TXWs.jpg

TqklM.jpg

QNisf.jpg

YwSOE.jpg

DEVAMI GELİYOOOR.

Güzel gezmişsiniz dostlar. Yine nargilesiz duramamışsınız :cherry:

süper bir gezi olmuş yüreginize tekerinize saglık inşallah seneyede olur,da hep beraber gideriz.

Çok güzel bir gezi olmuş görünen o ki haylide eğlenmişsiniz birlikteliğinizin ve gezilerinizin devamını diliyorum kazasız belasız geziler...

Bora başkanım, adımıza topiği açtığın için teşekkür ederim. :rendeer:
Evet gezimiz çok keyifli ve neşeli geçti toplam 6 motosiklet 7 kişi, 30 ağustos sabaha saat 7:00 de buluşma yerimiz MOLA dan hareket ettik, KONYA/Ereğlide bir çay ve Recep Albayımın güzel kekleri ile mola verdik, sonra ise AFYON Kirazlıbahçede öğle yemeği yedikten sonra Festival alanı olan SEYİTGAZİ ye saat:17:00 cıvarı ulaştık. Gidiş için yaklaşık 670 km lik bir mesafeyi tamamlamış olduk. Buyrun bendeki az sayıda fotolarım. Diğer arkadaşlarımda fotolar ekleyecektir, umarım :mrgreen:

Katılımcılar:
-Recep Albayım ve 1100XX
-Ahmet Abi ve Triumph Tiger800,
-Burak ve F800 GS
-Dr.Ümit ve Crosstourer 1200
-Murat Hoca ve VFR800
-Ben ve Eşim CBF100F ile

Bizden önce Festival alanına glmiş olan Ceyhan grubumuzada ayrıca bize yer ayırdığı için Burak Hoca ve Cellat Murada çok çok teşekkür ederiz :rendeer: iyi varsınız :cat:

Başkanım teşekkürler. Fotolar çok güzel, anlatılmaz yaşanır...:flower:
İnşallah seneye hep beraber gideriz Eskişehir'e ... Hatta bir kaç gün erken gidip Bursa ve çevresi de gezilebilir.:queen:
Gezide ilk defa tanışma fırsatı bulduğumuz İstanbul'dan Ergin, Emre ve Erdal ile Eğirdir'den Orhan'a teşekkürler ediyorum. Adana Mt'yi imrenerek takip ettiklerini söylediler sizlere iletmiş olayım. Çok değerli arkadaşlar başka gezilerde festivallerde tekrar biraraya gelmeyi çok isterim.:cat:
Yer bulmanın sıkıntı olduğu Festival alanında gittiğimiz zaman hiç zorlanmadık sağolsun Ceyhan grubu yerimizi ayırmıştı... Tebrik ediyorum kendilerini. Cellat Murat dönüşte bize eşlik etti kendisine de ayrıca teşekkürler.:thumleft:
Gidiş ve dönüş yolculuğumuz çok keyifli ve sorunsuzdu. Yol arkadaşlarımın dostlukları, anlayışlı ve paylaşımcı olmaları gezinin keyfine keyif kattı. Hepsini tek teek kutluyor tebrik ediyorum. :cherry:

Merhaba dostlar,

ilk uzun yol gezisi ve ilk festivalim olan Eskişehir motor şenlikleri katılımcı arkadaşlarımın birliktelikleriyle çok güzel ve neşeli geçti.
Sağ salim kazasız belasız dönmenin ayrıca bir keyfini yaşıyorum. Tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim.
bir sonraki uzun yol gezisini sabırsızlıkla bekliyorum.

Adana İl Temsilcisi
çook keyifli bir yolculuk ve birliktelik olmuş.geziye,murat hocamın kırmızı pantolonu ve recep albayımın motorundaki yorgan damgasını vurmuş.:wiinkk:

Herşey sizlere yakışır görünüyor.
Aranızda olmak isterdim ama kısmet olmadı hayırlısı olsun.
Eğlenmiş olmanıza ve sorunsuz dönmenize sevindim.
Paylaşım için teşekkürler.

Gercekten guzel ve keyifli bir gezi gecirdiginiz yuzlerinizden belli oluyor:cat:Umarim seneye bu keyifli yolculugu hep beraber yapariz.Paylasimlar icin tesekkurler...:rendeer:

Bunlarda İstanbullu arkadaşlarımızın VFR 800 Kullanıcıları topiğinde paylaştıkları fotolardan araklama...:queen:

reK3T.jpg

g3H4M.jpg

8Qk0t.jpg

HjiGm.jpg

pvC4o.jpg

RVUJ6.jpg

aHb52.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

i0dfS.jpg

BFhCx.jpg

wiGxT.jpg

3zTSM.jpg

HnyQO.jpg

TRDn.jpg

ewg7s.jpg

LT3Gm.jpg

IAXhK.jpg

rQ6g.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

QvOKS.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar