- Konu Yazar
nece konuşuom ki ben ? :bounce: bu arada er-5 bakarken bi XT 600 lere bakim dedim 2003 buldum bidene 7 bın ytlcik sarmadı![]()
2003 XT600 mü varki
nece konuşuom ki ben ? :bounce: bu arada er-5 bakarken bi XT 600 lere bakim dedim 2003 buldum bidene 7 bın ytlcik sarmadı![]()
mali herkes senden açıklama bekliyorr:queen:
Sizin gezide süper olmuş
![]()
Burcu Titanik yapmışsın bakıyorum, ama sanki o sahnede 2 kişi oluyordu :mrgreen:
2003 model xt ye xt demem ben demek istedim![]()
reklam kokan hareketler bunlar emin anlaman gerek geleceğe vaat![]()
2003 model xt ye xt demem ben demek istedim![]()
bende sana ( asena smileysi ) demek isterdim ama smileys kurtarmaz,sen asenasın olmm:queen::queen:
![]()
benim reklama ihtiyacımmı var olum, bütün mt ne mal olduğumu biliyo![]()
Sus sen konuşmaarkadaş kurbanı olduğun ilgili topiğin linkini vermeyeyim şimdi
![]()
Kardeşim ben sana demedim ya şu zatı muhterem tek teker yapmaya çalışan 2 sanise 21" tekerleği havada durabilen şahısa demiştim
benim motor küçükköy kardeşler motor yamaha servisinde şuan
ümmet abi eve giderken bu yamaha servisinin önünden geçeceğim benim yapabileceğim bir şey var mı?
hemen yanındaki marketten 2 ekmek 1 litre süt bide kısa Viceroy al gel izmire:queen:
ben senin elinden içip yemek için demiştimale:
![]()
ben tam bilmiombenim reklama ihtiyacımmı var olum, bütün mt ne mal olduğumu biliyo![]()
sen kimsin bilader ? Git önce bi tanışma topiği açta anlayalım .. kimsin necisin..töbe töbee.. İlk mesajlarını böle alakasız topiclere atarlar ya sinir oluyorummali olm quest dedin kızdırdınr: al sana kayıt ne diim yani
"yayladayımm" x 28 = sırıtan bir mali
Yalaın batsın yalansız dönmüyor dünya kanka haklısın :mrgreen:
Senin Allahına kurban, Allahın adamıyem Bende adanalıyem bundan sonra ulaa
Kardeşim ben sana demedim ya şu zatı muhterem tek teker yapmaya çalışan 2 sanise 21" tekerleği havada durabilen şahısa demiştim :mrgreen:
Sana boynum kıldan ince kardeşim :cat:(ekmekle süt dahala gelmedi
)
bir özür borcumuz olsun amca telafi edeceğiz allahın izni ilehareketlide haber vermiyolar