Virajlada hep adem abiyle 2miz kalıyoruz. Diğerleri baya geride oluyorlar.. Dolayısıyla resim çekecek adam olmuyo![]()
:queen: ben de ben de
Virajlada hep adem abiyle 2miz kalıyoruz. Diğerleri baya geride oluyorlar.. Dolayısıyla resim çekecek adam olmuyo![]()
bence sen sadece düz yolda titanik filminin tek kişilik versiyonunda baş rol oynuyorsun:queen: ben de ben de![]()
bence sen sadece düz yolda titanik filminin tek kişilik versiyonunda baş rol oynuyorsun![]()
anladım da yanlış mı anladım acaba :silent:neye ''ben de ben de'' dediğimi anladın mı ki ? :silent:
anladım da yanlış mı anladım acaba :silent:
gezi süper olmus ayaklarınıza saglık...!!!!!!!!
biliyoruz be tekteker adem onu savdiğimizden biraz takılalımdedik:rendeer:teşekkürler arkadaşlar.
gezilerin devamı Allah sağlık verdiği sürece daha sık olarak gelecek:cat:
kimse belirtmemiş ama burcunun fotosu photoshop değil, zaten laf atanlar da naylon motorcular :mrgreen:
seni tanıyoruz burcu yüreğinide kişiliğinide:cat:::biggrinn::biggrinn1- bu yaptığım photoshop yapmayı gerektirecek kadar zor bi hareket deil :bounce:
2- sahtekarlığa karşıyım, neysen osun mantığındayım :cat:
3- LTF06 adinin tekidir :cherry:
bişi deil emin kardeşçok güzel bir gezi olmuş gene adana mt helal valla size, muhtarın yeride süpermiş hani böyle bi muhtar her mahalleye lazım :mrgreen: burcu ve tequ ya da artiztik pozlarından dolayı tebrikler![]()
olm ben senin yazılarının çoğunu anlamıorum bilesinreklam kokan hareketler bunlar emin anlaman gerek geleceğe vaat![]()
yoo gayette belli vallabence bu motor ademe yakışmıyor göbeği belli olmamış...
hareketli gezi olmuş, emeğinize motorunuza sağlık arkadaşlar :rendeer:.
bu arada oyun kimde kaldı bahsetmemişsiniz, kesin malidedir![]()
eh abi göbeğimle üstüne oturmazsan senin!!!!!!:queen::queen::queen:bence bu motor ademe yakışmıyor göbeği belli olmamış...
hareketlide haber vermiyolar
latif sen meşgul adamsın ulaşamamışlardıreh haber verseniz gelirdim bende
olm ben senin yazılarının çoğunu anlamıorum bilesin![]()