[Adana MT] Çamlıyayla - Muhtarın yerinde yeme-içme,kağıt oynama gezisi (:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çokgüzel ve muhteşem birgezi olmuş özlemişim oraları gezmişiniz,yemişiniz,içmişiniz ve bizlerlede paylaşmışınız hepinize çok teşekkürler.

bakbu olmamış arif öle sucuklsrı götürüpte adres göstermeye gerek varmı:p:queen:

dsc05130nq5pm6.jpg

allahvar şimdi fotoşopmotoşop güzelkare inkız ordan burcu düşecen şimcik:cat::queen::bounce:

Son düzenleme:
Adem abi neden kask yokkkk.. :pale:
Gezinin sonuna doğru çıkardı.Hem kasklı choppercı mı olurmuş :p
giderken gidiyoruzda demiyorsunuz :salut: davet etseydiniz belki gelirdik :bounce: Sizinde geziniz güzel olmuş.
ama sucuklara değişmem :p :mrgreen:
Siz taaa çatalana gidiyordunuz geleceğinizi sanmadığımızdan yazmadık.Daha doğrusu ctesi gecesi verilmiş bir karardı.Birde bizde sucuğa değişmeyeceğimiz için sucuk yedik :p
güzel gezi olmuşşşş :D adem babaaaa motor senin mi??
Test sürüşü için tahsis ettiler adem abiye
afiyet olsun :p

olaa amma gezmişsiniz bea yollar neden ıssız o kadar bi benzinlik gördüm ben :)

leo mali sana bir :p

Burcu sana iki :p :p

fotoğraflar güzel arkadaşlar, ama ben ne yediğnizi göremedim :silent::p panik yok bal domates zeytin gördüm ben yemekten saymadım bi an için onları salata gibi baktım :p
olum salatayla karınmı doyar :p Sahanda yumurtanın ve mangal sucuğun mezeleri onlar:p
Wouuuwwwww Gordugum en guzel gezi fotolarindan biri motor ustu fotolari mukemmel olmus yaaaaaaaaa.

İçtenlikle tebrikkkkkkkkk...

Tek tekerde cok hosuma gitti.

Scorp dalga mı geçtin ciddimisin anlamadım ama ciddiymişsin gibi cvp veriyorum:p
Motosikleleri sadece gidilecek yere varıp geri dönmek için kullanmayı sevmiyoruz.Ayrıca tüm fotolar otururken,yemek yerken veya muhabbet ederken çekilseydi MT yi fazla ilgilendireceğini düşünmüyorum.Şahsi olarak resimlerde Motosikletle beraber yada üzerinde yol alırken çekilen resimleri daha hoş buluyorum

Adana İl Temsilcisi
sizin gezinizde çok keyifli olmuş sevgili dostlarım,ben tanıdığımdan beri adem abimizi hep racing'le gördüm,bu tarz motorun yakıştığını da söyleyebilirim.burcu ve mali de gerçekten tam bir şov yapmışlar.yakışır kardeşlerimize.hepinize sevgilerimle.

sizin gezinizde çok keyifli olmuş sevgili dostlarım,ben tanıdığımdan beri adem abimizi hep racing'le gördüm,bu tarz motorunda yakıştığını da söyleyebilirim.burcu ve mali de gerçekten tam bir şov yapmışlar.yakışır kardeşlerimize.hepinize sevgilerimle.

saol abi. Hep beraber uzun gezilerde görüşmek üzere :p

dsc05224pt8.jpg

valla ben esas sandım.:mrgreen: aha dedim hayabusalı kız coştu du bakam daha ne çıkcak dedim :p ama meğer fotoşoplan kandırdı beni :cherry:

motorlarınıza sağlık güzel gazlamışsınız :) xt660r'ın ilk başta hep tekteker resimlerini görünce hah dedim enduro böle bişey :) ama sona baktım yolda da gidiyo :p

teşekkürler arkadaşlar.

gezilerin devamı Allah sağlık verdiği sürece daha sık olarak gelecek:cat:

kimse belirtmemiş ama burcunun fotosu photoshop değil, zaten laf atanlar da naylon motorcular :mrgreen:

teşekkürler arkadaşlar.

gezilerin devamı Allah sağlık verdiği sürece daha sık olarak gelecek:cat:

kimse belirtmemiş ama burcunun fotosu photoshop değil, zaten laf atanlar da naylon motorcular :mrgreen:

naylon derken:queen: naylon fatura gibi bisemi oluo adem abi o:p

1- bu yaptığım photoshop yapmayı gerektirecek kadar zor bi hareket deil :bounce:
2- sahtekarlığa karşıyım, neysen osun mantığındayım :cat:
3- LTF06 adinin tekidir :cherry:

1- bu yaptığım photoshop yapmayı gerektirecek kadar zor bi hareket deil :bounce:
2- sahtekarlığa karşıyım, neysen osun mantığındayım :cat:
3- LTF06 adinin tekidir :cherry:

:queen: :queen: :queen: :queen:

ne kadar sazan varmış iyiki bir photoshop dedik:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tequ asfalt yakışmamış sana arazide görmek istiyoruz seni :p

:queen: :queen: :queen: :queen:

ne kadar sazan varmış iyiki bir photoshop dedik:p

evet, sayende hepsi döküldü :mrgreen:

şaka yapıon, ciddiye alıp msn'de neler neler diolar:

''burcu, çalış-çabala, cidden yap da görsünler'' :cyclopsan :queen:

''kim yaptı bunu, süper bi çalışma olmuş, gerçek gibi duruo'' :cyclopsan :queen:

ya yok, bi de zor bişi olsa ok dicem de, çok eftik bi numara, sen bile yapabilirsin :cherry:

evet, sayende hepsi döküldü :mrgreen:

şaka yapıon, ciddiye alıp msn'de neler neler diolar:

''burcu, çalış-çabala, cidden yap da görsünler'' :cyclopsan :queen:

''kim yaptı bunu, süper bi çalışma olmuş, gerçek gibi duruo'' :cyclopsan :queen:

ya yok, bi de zor bişi olsa ok dicem de, çok eftik bi numara, sen bile yapabilirsin :cherry:

ben bile derken :queen: :queen: :queen: :queen:

anam herkes gizli gizli gezi yapmaya baslamış bu ne yaaa
kın kın kınıyorum gizli gezileri

ama yine de gezi ve fotolar süper
@burcu : Abblaaa bitirmişsin olayııııı :cat::cat:
@adem abii : senin kaç motorun var beeaa ( bende adana dayım , bende mt çocuğuyum bana da bi motor versene beeaaa :p[yanlış anlaşılmasın abllaaaa:p] )

Virajlada hep adem abiyle 2miz kalıyoruz. Diğerleri baya geride oluyorlar.. Dolayısıyla resim çekecek adam olmuyo :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar