[Adana MT] Çamlıyayla - Muhtarın yerinde yeme-içme,kağıt oynama gezisi (:

Bu pazar diğer arkadaşların gezi yapmamaya karar vermesi üzerine :p Çamlıyayla'ya biraz viraj biraz sucuk ve muhabbet amacıyla gitmeyi uygun gördük
motorlu_avukat (Oğuz) Sadece gezinin başında beraberdik :p otoban çıkışı zor olanı başardık ve Niyazi abi yüzünden herkes birbirini kaybetti :p Telefonla ulaşma çabaları da işe yaramayınca önceden konuşulan mekana gitmeye karar verdik.

Burcunun mekanı buluşma noktası.Yola çıkmaya hazırlık

Mola Tesislerinde yakıt alma ve resim çekilme işlemleri :p

motorlu_avukat (Oğuz)

Ben :)

Burcu (burcu :p)

Motos(Niyazi abi) ve ben :)

klasel(Adem abi) ve ben :)

En sağdaki temiz yüzlü arkadaşımız özgür:) quest şeklinde forumu inceden takip eder :) Ve yaylada olmaktan haz duyar :p

O kadar batak yada poker istedim,çocuk oyunu oynattılar bana.. E nooldu,Oyun bende kaldı :p

Dönüş yolundan kareler..

:p

Adem abi ne sürsen yakışıyor be sana :)

Kısa ama güzel , bir o kadar da eğlenceli bir gezi oldu benim için.Katılımcı ve yol yapmaktan korkmayan herkese teşekkürler :p

Sizin gezide süper olmuş

dsc05192kn8.jpg

Burcu Titanik yapmışsın bakıyorum, ama sanki o sahnede 2 kişi oluyordu :mrgreen:

giderken gidiyoruzda demiyorsunuz :salut: davet etseydiniz belki gelirdik :bounce: Sizinde geziniz güzel olmuş.
ama sucuklara değişmem :p :mrgreen:

hayabusa ve missrider
adanalılara bak hele!!! tebrikler başka ne denebilirki?

güzel gezi olmuş emeğinize sağlık

afiyet olsun :p

olaa amma gezmişsiniz bea yollar neden ıssız o kadar bi benzinlik gördüm ben :)

leo mali sana bir :p

Burcu sana iki :p :p

fotoğraflar güzel arkadaşlar, ama ben ne yediğnizi göremedim :silent::p panik yok bal domates zeytin gördüm ben yemekten saymadım bi an için onları salata gibi baktım :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler arkadaşlar çok guzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize...:cat::cat::cat:

Wouuuwwwww Gordugum en guzel gezi fotolarindan biri motor ustu fotolari mukemmel olmus yaaaaaaaaa.

İçtenlikle tebrikkkkkkkkk...

Tek tekerde cok hosuma gitti.

kanki hani diyolarya hayal buysa diye ((:) aynen oyle olmuşsunnnn :queen::queen::queen:

eiwalla kanki :rendeer:

süpersin abla her zaman takdir etmişimdir... :cat: :cat:

eiwalla abi :rendeer:

giderken gidiyoruzda demiyorsunuz :salut: davet etseydiniz belki gelirdik :bounce: Sizinde geziniz güzel olmuş.
ama sucuklara değişmem :p :mrgreen:

biz de sucuk yedik :cherry:

hayabusa ve missrider
adanalılara bak hele!!! tebrikler başka ne denebilirki?

eiwalla kardeş :rendeer:

Aydınlatma Notu = hayabusa da, modifiye shadow da :p Adem Layıkel'in (Klasel Cam) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar