ADANA [MT] BU HAFTA DA KARATAŞTAYDI.

Adana İl Temsilcisi
Güzel giden havaları değerlendirmek için,ekibimiz,bu hafta da KARATAŞ’a gitme kararı aldı.arabalar ve motorlarla hep beraber ailece yine şahane bir kamp gerçekleşti.özellikle yaptığı mükemmel kebaplar için GAZİ kardeşimize,muhteşem şam tatlısı için GÜRSEL kardeşimize ve katılan,emeği geçen herkese buradan teşekkürler.buyrun fotolara:

:cat:
Adana MT güneşli bir pazar gününe daha imzasını attı,Karataş'ın eşşiz güzelliği ve Süper Gazi'nin maharetli ellerinden güzel bir ziyafet
çektik.Bol muhabbet ve neşe ile günümüze renk katan herkese teşekkür ediyorum :thumleft:

ah ah askerliğimi karataşta yapmıştım özlemişim valla anılarım canlandı :)

vayy Bora abi çok iyimiş :) sizlerle adanada tanıştık sizin dükkanda gördüğüm herkes orada :queen: Gazi abiydi dimi kebapları hazırlayan :) sağolsun bizede güzel kebap yedirdi valla :) Bir abi vardı hatta resimlerde mevcut adını unuttum amcanın beyaz hayabusa kırmızı mont :) ben o amcaya bayılmıştım damadıda orada valla ellerinizden öperim .yolum oralara düşerse kesin uğricam abi yanına.

Bizim buralarda Sonbaharın son günlerini yaşıyoruz,ama siz hala yazdasınız ,kıskandım vallahi, ama çok güzel eğlenmişsiniz, emeğinize sağlık eskişehirden selamlar saygılar. . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar