[Adana MT] 5 Ağustos 2007 Cehennem Deresi Geçişi ve Tarihi Yer Gezisi

emeginize saglık dostlar.yine cok güzel yerlere gitmişsniz.gezmiş kadar oldum.sağlıcakla kalın

ali yıldız : yine gezilmiş dağ taş ne güzel emeğinize ellerinize sağlık veyis hocam uzun zamandır yoktu o da katılmış geziye motorların çıkmaz dendiği yere veyis hocam çıkmıştır diye düşünüyorum

Merhaba Hasan bey, Memleketimin güzel yerlerine çok güzel bir gezi yapmışsınız. Güzel fotoğraflarınızla ben de gezmiş gibi oldum. Selamlar...

sertacım;765219' Alıntı:
gezi diye buna denir valla şahane olmuş sanki gitmiş gibi oldum...

ali yıldız : adana mt nin yada hasan ve erhanın olduğu bütün gezi yazılarındsa zaten gitmiş gibi olur insan bazen geçmiş gezi topiklerimize bakarken gerçekten müthiş resimleri olan coğrafya tarih ansiklobedisi karıştırıyormuşum gibi geliyor:)

Suyun rengi ne güzelmiş yaf.Ama yollar can sıkıcı gibi gözüküyo sanki.Bi dahaki geziye gelmeye çalışacam.Maliyete bakıoyor tamamen.Hatta geziyle hazır yola alışmışken dönüştede direk Datçaya saparım:D

Ahmet Abi hainsin hain.Yok izin çıkmıyor yok yorgunum gitmicem diyip diyip gidiyosun gezilere.Gel Datçaya gidelim deyince de tıss tıss.Yok kamyoncu gibi olmuşta hayatı yolda geçiyomuşta.Pırakh

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar