[Adana MT]17.10.2010 İskenderun Soğukoluk Sezon Açılış Gezisi

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş ne sezonmuş bu böyle.
Her gezi başlığında sezonmu açılırmış :)

çok güzel bir gezi olmuş sevgili abilerim ablalarım dostlarım çok kıskandım. çalışmak zorunda olmasam kesinlikle aranızda olurdum. sizleri böyle mutlu göremek bile beni neşelendirdi. en kötü gününüz böyle olsun..

Katilan ve katilamayan Tum arkadaslarimiza tesekkurler .... Guzel bir haftasonuydu.....:cat:

Öncelikle, bu hafta sonu çok istemiş olduğum İskenderun/Güzelyayla (soğukoluk) gezisine katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu geziye katılan eşlere ayrıca teşekkür ederim, umarım bundan sonra daha sık gezilerimize katılırlar, böylelikle bazı bay ların çenesi düşmez :p
Sonrada emeği geçen, okuyup yorum yazan tüm herkeslere teşekkür ederim.

Bir sonraki buluşmamız inşallah Konya/ereğli de olur :cat:

her şeey mükemmeldi geziye katılan herkezin yüregine sağlık. fayzer abi pardon MUZAFFER abi tekrar doğum günün kutlu olsun ailenle mutlu ve huzur dolu nice yıllar diliyorum:rendeer:

Son düzenleme:
gerçekten on numara bir geziydi. katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.:)

çok güzel bir ( aile ) gezisi olmuş darısı istanbul Mt nin başına adanadan böyle çok güzel hareketler görmeye devam ederiz inş. :) gezilerinizin , etkinliklerinizin daim olmasını ve kazasız sürüşler dilerim istanbuldan saygılar.....

benim açımdan çok keyifsiz bir geziydi zerre kadar zevk almadım desem yeidir. arabayla gelmemden olsa gerek:pale:

Adana'da motorcu olmak varmış. 3 Haftadır gezi planlıyoruz yağmurlardan gözümüzü açamadık.Karadeniz gezisi yapalım dedik yağmurlar bastırdı rotayı Ege-Akdeniz'e çevirdik orasıda yağmurlu halen dinmesini bekliyoruz.....
Paylaşım için teşekkürler Adana MT.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim memlekete gelmişsiniz ne güzel.herzaman buralara gelin bekleriz hep adana hep mersin olmuyor öyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar