[Adana MT]17.10.2010 İskenderun Soğukoluk Sezon Açılış Gezisi

Adana Mt yine boş durmadı çoçuklarla bırlıkte toplamda 37 kısı ve 1 adet kopek ; 3 araba 15 motosıkletlı bır gezı duzenledı..Rota Iskenderun Sogukoluk ve Belen;Toplamda 310 Km Gidiş Dönüş.. Bu Gezinin özelliği çoğu abimizin hanımlarının ilk defa geziye katılmaları olmuştur kendilerini tebrik eder devamının gelmesini dilerizz:rendeer:

Evet şimdi diger mt grublarını kıskandıran gezi fotografları :cat:

2s81z50.jpg

21chv9z.jpg

25s4sih.jpg

2lks8rb.jpg

10con4l.jpg

2hhkfwh.jpg

dwvy2h.jpg

24o974o.jpg

5kr3pf.jpg

2q87o29.jpg

15o6jja.jpg

2usdbtx.jpg

2d0amo7.jpg

15o6jja.jpg

2qwonza.jpg

imtt1k.jpg

2md5lic.jpg

2cp72wj.jpg

302n9tw.jpg

5ntac2.jpg

16i5vfl.jpg

5vnmes.jpg

1hpdeh.jpg

9abt7c.jpg

2dbqakk.jpg

fonq75.jpg

2s5yutx.jpg

az78eg.jpg

4lrr7o.jpg

2djnpjn.jpg

2mytgcx.jpg

2079wg4.jpg

2rlzqqs.jpg

25gxtfm.jpg

353cmc9.jpg

120i55f.jpg

2jciyhu.jpg

260yhdg.jpg

k0roqu.jpg

124hf1v.jpg

nwyjaf.jpg

20zw8hw.jpg

2qaol0k.jpg

noj5m0.jpg

2ilnggm.jpg

j7zpro.jpg

2u463qt.jpg

jqrt3q.jpg

6edyx2.jpg

vr3k8g.jpg

bymj7.jpg

2sb05dc.jpg

2m3ldur.jpg

16lla9k.jpg

23kdzc2.jpg

343jf3p.jpg

beepud.jpg

2yw6dsz.jpg

6oo31w.jpg

209ob9s.jpg

28kn8qs.jpg

Katılan ve emegi gecen herkese cok tesekkur edıyorum.. Gıdemedıgım gezının resımlerını yuklemek benım ıcın cok buyuk bır zevk artık ben bunu kendıme gorev bıldım ıcınız rahat olsun görüşmek üzere :rendeer:

Adana Mt FotoEditör:queen:

İl bazında çok katılımlı etkinlikleri görmeyeli uzun zaman olmuştu bu iyi geldi.Tebrikler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek çalışan gezen gören Adana MT galiba.

Ölürüm sana ADANA MT. :queen::queen::queen:

Her şeyi ile harika bir gezi oldu. Katılımda hanımlar olunca daha keyifli geçti.
Günün yıldızı herzamanki gibi (Fazerr) Muzaffer abimiz ve Oskar' dı. Ama bu günün
kendi ve bizler için ayrı bir önemi vardı. Muzaffer abimizin doğum günüydü. Onun dünyaya gelmesi aslında asrın olayı sayılabilir. Bu tip insanlar yüzyılda bir ancak dünyaya gelir diye düşünüyorum.:mrgreen: Bu konuda çocukluğunu dahi bilmesi nedeni ile Mustafa abimizin engin bilgi birikim ve tecrübeine ihtiyacımız var. Bir müsait zamanında Muzaffer abimizin geçmişi ile detay bilgi alabileceğimizi umuyorum. Bu gününü araştırmaya gerek yok. Tüm detayları bu gün eşi Figen hanımdan dinledik.:) Kendisine özel bu gününü bizlere ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Ancak bu gün hasılattan bir şey elde edemedi, tüm çabalarına rağmen bir sakal kalmadığını sanıyorum.:pr: Ayrıca son gezilerimize katılmasada resimlerin yüklenmesini gerçekleştiren oğlum Ethemhan'a da teşekkür ediyorum. İyiki varsın.:cat:
Daha nice keyifli gezilerde buluşmak dileği ile.:rendeer:

bugün sizleri gördüm otobanda görüntü güzeldi ordu kadar beygir sesi vardı:D
ancak öyle motorların arasına benimki gibi bir motoru yakıştırmıyorum inşallah seneye yeni hondamla aranızda olucam

maşallah. allahım nazarlardan saklasın. hava güzel, siz güzelsiniz, motorlar güzel.

Adana İl Temsilcisi
oooohhhh,dostlarımın en kötü günleri böyle olsun.::biggrinn:thumleft: eee hani tepsi kebabının resimleri ?
ethemciğim senin de ellerine sağlık.::biggrinn

Pazar gününü eniyi şekilde degerlendirmişsiniz.:) Paylaşım için tşk:cat:

Bu arada Muzaffer dogum gün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara:rendeer:

süper bi gezi olmus bilsem bende katılırdım dörtyoldan:)iskenderundayım zaten hergun hafta sonu dörtyol filan.Valla helal olsun cok güzel gercekten....

Son düzenleme:
oooohhhh,dostlarımın en kötü günleri böyle olsun.::biggrinn:thumleft: eee hani tepsi kebabının resimleri ?
ethemciğim senin de ellerine sağlık.::biggrinn

Bana verilen resimler arasıında bende cok aradım ama bulamadım abi tepsi kebabının resmını bence o ara herkes full konsantre yemege yumulmuş :queen::queen:

Pazar gününü eniyi şekilde degerlendirmişsiniz.:) Paylaşım için tşk:cat:

Bu arada Muzaffer dogum gün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara:rendeer:

teşekkürederim.sağolasın:cat:bu arada geziye katılan ve temennide bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.gerçekten çok keyif aldığım bir geziydi gülen yüzleriniz hiç solmasın canım arkadaşlarım iyiki varsınız:rendeer:

gerçekten süper bir organizasyon olmuş onca kişi onca motor birarada mutlu mesut gezmişsiniz tebrik ederim:cat:size nice geziler kıskanmadım değil hani ben 2-3 motorlu arkadaşımı bir araya getiremiyorum ya:salut:

yaa lanet yaa bütün gün evde oturdum durdum
ne güzel gezmişsinizz :salut:

Çok güzel olmuş çook...
En çok dikkatimi çeken yemek fotosunun olmayışı.
Ama sanki böylesi daha iyi.

Çok güzel olmuş çook...
En çok dikkatimi çeken yemek fotosunun olmayışı.
Ama sanki böylesi daha iyi.

Zafer,
Millet o kadar çok acıkmış ki nefes almadan yedik. Resim işi karınlarımız doyunca aklımıza geldi. Eh o zamanda resim çekmeye değer bir şey kalmamıştı ortada.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar