[Adana MT] - 03.05.2009 Mersin - Santa Iras Gezisi

Teşekkür ederim. Sağ olasın. Evet % oranı yaparsan genelde öyle. Sağ olsun eşimin de büyük emeği var. Arkada yol fotoğraflarını çekiyor. Onun sayesinde de yolculuk boyu gördüğümüz manzaraları sizlerle paylaşabiliyorum. Gidilecek daha çok yer var. İnşallah hepsini gezdikçe sizlerle paylaşacağız. Yazın bir hafta sonu için sözleşelim sizin oraları da gezmeye gelelim.

Yolunuz açık olsun.

walla güzel. bizde 4 racing ci evde kös, kös oturduk :( motorlarda garajda yattı

Mersin İl Temsilcisi
sevdiğim yerlerdeymişsiniz...
gezinizi okurken bile keyif aldım, zaten hasan'ın anlatımı her zaman hoşuma gitmiştir.
erhan, o köy kahvesini unutmamışsın, o resimelre bakarken kendimi yağmurlu bir günde oraya sığınmışım gibi hissettim. gerçekten de oranın kek çayı çok güzeldir. afiyet olsun.
kazasız belasız nice geziler dilerim
adana'ya selamlar :)

hasan abi ellerinize sağlık diyeceğim resimler için yemekten çok gezi resmi var harika ben şahsi olarak fikrimi yazmak istedim senın gezilerinin resim bölümü 100 de 95 gezi 100 de 5 yemek oluyor buda benim çok hoşuma gidiyor
teşekkür ederim paylaşım için

mustafacım, gel de bir gün sizinle bir yemek ziyafeti yapalım...

Son düzenleme:
yine güzel bir gezi yapmışsınız. paylaşım için teşekkürler.

@jönysf Hava çok güzeldi keşke çıksaydınız.

@yürekçe Sağolasın Sencer. Allah cümlemizi korusun kazadan beladan. Mersin'de ki tüm motorcu arkadaşlarımıza selamlar.

@agokce Teşekkürler. Beraber de geziler yaparız inşallah.

Görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.

@kroscu01 Sağolasın Kadir abi. Görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar