[Adana MT] 01.02.2009 Misis - Yılan Kale - Ceyhan Gezisi

Öncelikle Ceyhan'a gelen Veyis Hoca ve Eşine daha sonra Hasan Abi ve Eşi Sezen ablaya cok cok teşekkürler. iyiki geldiniz. Görüşmeyeli epeyce olmuştu.Cok mutlu olduk. Hepinize cok teşekkür ederim.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.. hoşçakalın... :king: :rendeer:

Geldiğiniz için teşekürler iyiki görmüşüm sizleri !... :) Veyis Hocam ve Eşiyle sora Hasan Abi ve Eşi Sezen Ablayla tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum!.. İnşallah başka gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın!.. Allah kaza bela vermesinn !... :) :rendeer:

hasancığım senin sayende güzel ceyhanımı gezmiş oldum bu arada güzel gezi olmuş allah kaza bela vermesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iiii gezi olmuş ama sanki motosiklet sayısı az gibi gel di bana ama yinede mükemmel olmuş elinize sağlık nice km lere

gezi güzel olmuş adanaya çok gittim ama burları görmek nasip olmadı nice km lere :cat:

guzel gezi olmuş Miss müzesi ve Yalın kalale ye fabrikanın gezisinde gitmiştim.Gercekten görülmesi gereken güzel yerler. Yollar da tam motorluk yol... Emeginize saglık.... Paylaşım için TEŞEKKÜRLER

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar