adana mersin motokros şenligi

iki haftaönce kadirli mersin ve iskenderunlu kroscular adanada toplanmıştık kadirliden yusuf mersinden bora iskenderundan yücel ve buğra gelmişlerdi bu hafta biz çumok olarak mersindeydik inşallah beğenirsiniz

ilk fotolar toplanma yerimizden.

yolda pek akıllı durmadık ve sağa sola tırmandık

buraya çıkıp inerken tekin arkadaşımızın motoru yandı toprak ve çamurla zorla söndürdük

ve mersindeyiz

hadi aslanım az kaldı zirvedesin

bu adamlar nereye bakıyor demeyin! aşağıda ilhan bey düştü dizi çıkmış onu yerleştirdim ama yalama olmuş

burda seyirci etabı yaptık. insanlar belediye otobüsünü durdurup bizleri seyrettiler ilgi yogundu.

birazda adana fotoları

kızıldağdayız

ve yemek zamanı
http://img511
.imageshack.us/img511/6336/dsc027954je5.jpg

alican arkadaşımızın motoru çamur banyosu yapmak istemiş

çık diyoruz çıkmıyor on kişilik ikna timi kurduk ve silah zoruyla çıkardık

Son düzenleme:
harika fotolar paylaşım için teşekkurler gerçekten çok eglenmişsiniz

GKN

çok güzel olmuş ne kadar süpersport sevsemde içimde hep bi cross merakı var:)
ama en çok ilgimi çeken foto bu oldu :queen:
dsc027973me9.jpg

kadir ustam ellerine sağlık çok güzel olmuş resimler ve anlatımın. Yine yapalım abi bunları ...... :)

çok ghüzel gezi olmuş yalnız o çamur banyosundan sonra o motorun son durumu nedir :silent:

Güzel organizasyon olmuş. Kross ayrı bir tutku. Herkese selamlar

Gaziantep İl Temsilcisi
abdurkadir abicigim yıne güzel görüntuler yakalamişsın siz kroscular durmak nedir bilmezmisiniz her hafta bir yerdesınız maşallahınız var allah kaza bela vermesın sana ve tüm ekipine selamlar Gaziantep den .

Umarım bu taraflarada gelirsiniz kısmet olursa.....

Osmaniye İl Temsilcisi
Abdülkadir abi paylaşım için teşekkürler,ellerinize sağlık, inanılmaz güzellikte bir gezi olmuş.Abi nasıl kaçırdım ben bunu, Erzurum yolculuğunu iptal etmleliydim ama bunu kaçırmamalıydım:pr: Fotoğraflara bakarken bile çok büyük heyecan duydum inanın, keşke aranızda olabilseydim. Neyse hayırlısı olsun abi, bir sonraki sefere inşallah. Ama sizin adınıza çok sevindim, çok güzel olmuş. Umarım ilhan abimin önemli bir şeyi yoktur. Bide Ali CAN'ın motoru nasıl saplanmış öyle abi ya, orada bir tanede motor izi var abi, oradan geçebilen oldumu ya. Paylaşım için tekrar teşekküler abi, herkese selamlar.

:mrgreen: süpersiniz yaaa.

Kadir abi hiç sizlerinki gibi motor düşmüo dükkana yaaa, F650GS de satıldı, düştüm naked'a, chopper'a, racing'e :mrgreen:

yoksa bi gün peşinize takılabildiğim yere kadar takılma planım var yani :)

Alican, Burcu seni eve aldı mı o halde :mrgreen:

arkadaşlar bir motorun yandığını söylediniz.nasıl oldu onu bir anlatıverseniz.
merak:silent:

harika fotolar paylaşım için teşekkurler gerçekten çok eglenmişsiniz

gerçekten eylendik dostum sagol.

çok güzel olmuş ne kadar süpersport sevsemde içimde hep bi cross merakı var:)
ama en çok ilgimi çeken foto bu oldu :queen:
dsc027973me9.jpg

dotum tabiki bunu beğeneceksin o resim benim gelirsen sanada bir mangal yakarız

çok ghüzel gezi olmuş yalnız o çamur banyosundan sonra o motorun son durumu nedir :silent:

son durumu zımba gibi kros bunlar canavar

ressam 01 al artık şu krosu

Güzel organizasyon olmuş. Kross ayrı bir tutku. Herkese selamlar

aleyküm selam hasan bey en iyisi kros ve endro

abdurkadir abicigim yıne güzel görüntuler yakalamişsın siz kroscular durmak nedir bilmezmisiniz her hafta bir yerdesınız maşallahınız var allah kaza bela vermesın sana ve tüm ekipine selamlar Gaziantep den .

Umarım bu taraflarada gelirsiniz kısmet olursa.....

komşu inşallah geleceğiz artık şart oldu

Abdülkadir abi paylaşım için teşekkürler,ellerinize sağlık, inanılmaz güzellikte bir gezi olmuş.Abi nasıl kaçırdım ben bunu, Erzurum yolculuğunu iptal etmleliydim ama bunu kaçırmamalıydım:pr: Fotoğraflara bakarken bile çok büyük heyecan duydum inanın, keşke aranızda olabilseydim. Neyse hayırlısı olsun abi, bir sonraki sefere inşallah. Ama sizin adınıza çok sevindim, çok güzel olmuş. Umarım ilhan abimin önemli bir şeyi yoktur. Bide Ali CAN'ın motoru nasıl saplanmış öyle abi ya, orada bir tanede motor izi var abi, oradan geçebilen oldumu ya. Paylaşım için tekrar teşekküler abi, herkese selamlar.

gardaş oraya alicanın kardeşi yanlışlıkla gidi başka kimse gitmedi adanadan selamlar

:mrgreen: süpersiniz yaaa.

Kadir abi hiç sizlerinki gibi motor düşmüo dükkana yaaa, F650GS de satıldı, düştüm naked'a, chopper'a, racing'e :mrgreen:

yoksa bi gün peşinize takılabildiğim yere kadar takılma planım var yani :)

Alican, Burcu seni eve aldı mı o halde :mrgreen:

ablam sen kendine ucuz bi kros alsana niye başkasının makinalarına biniyorsun.

arkadaşlar bir motorun yandığını söylediniz.nasıl oldu onu bir anlatıverseniz.
merak:silent:

demircim bilirsin ben asfaltı sevmem yolda sürekli sağa sola çıkıp inerim ogünde tepeye çıktım arkamdan tekin gelmiş yarıya geldiğinde takla atmış depo dolu olduğu için depo kapağından akan benzin eksoza gelmiş ve yanmış bi baktım tekin şokta arkadaşlar motora toprak atıyorlar neyse ateş söndü ben arkadaşlara hiç utanmadınızmı bunu södürmeye dedim hepsi şok oldu bu kadar adamsınız birinizde resim çeseydiniz dedim kahkahayı bastık tekinede hadi bidaha yakta resimleyelim dedim oda gülmeye başladı vedevam ettik sorun yok ilgin için sağol.

Son düzenleme:
Hocam herzamanki gibi gezi mükemmel olmuş.
Hele olayları sıradan bişi yaşamış gibi anlatmak çok iyi.(yok biri düşmüş dizi çıkmış,yok birinin motoru yanmış:mrgreen:)Valla helal olsun Andrenalin yüklü bir gezi olmuş:cat:İmreniyorum her seferinde.
Saygılar.

Kadir hocam güzel bir gezi olmuş süpersiniz valla bu cros motoru her eve lazım.
Ukalalık saymazsanız.aklınızda bulunsun motorları baglamak için en uygun yer önden amortisörler ve arka taraftan ana gövdede şasinin uygun bir yeri.

beraber olmak dileğiyle.

Hocam herzamanki gibi gezi mükemmel olmuş.
Hele olayları sıradan bişi yaşamış gibi anlatmak çok iyi.(yok biri düşmüş dizi çıkmış,yok birinin motoru yanmış:mrgreen:)Valla helal olsun Andrenalin yüklü bir gezi olmuş:cat:İmreniyorum her seferinde.
Saygılar.

ya dostum o olaylar bizim için gerçekten sıradan oldu artık geçen yıl arkadaşın omuzu çıktı hastanede taktırdık krosa devam ettik 6 7 çıkıştan sonra yalama oluyor zaten şimdi avusturyada dolgu yaptırıyor arkadaş adanadan saygılar.

Kadir hocam güzel bir gezi olmuş süpersiniz valla bu cros motoru her eve lazım.
Ukalalık saymazsanız.aklınızda bulunsun motorları baglamak için en uygun yer önden amortisörler ve arka taraftan ana gövdede şasinin uygun bir yeri.

beraber olmak dileğiyle.

teşekkür ederim abi gerçekten her eve lazım ama şu bağlama işini anlamadım ne için bağlıcaz hayırlı akşamlar.

Son düzenleme:
abi süpersiniz. adrenalin tutkunuz yine coşmuş. kendinizi dağlara vurmuşsunuz. yorumlar, resimler harika.

dağ bayır çamur
oldukça zevkli
güzel organizasyon, herşey güzel
daha nice kroslara :cat:

tam bi cross gezisi çok güzel olmuş arkadaşlar :wiinkk:

:silent: yalnız alican arkadaşımızın motoru bayağı çamur olmuş

abi tamam cross çusun anladık ama o bataklıkta neişin var abi :)

gerçi bi cross çu olarak o an kendini tutamamış olabilirsin sana hak veriyorum :cat::cat:

paylaşım için teşekkürler allah daha güzellerini yaşamayı nasip etsin

selamun aleyküm. İyi eğlenmişsiniz. kroslara ayrı bir ilgim var. Yinede racing den vaz geçemiyom orası ayrı. Ayrıca şu çumok'uda merak ediyom. Sanırım Çukurova motor sporları kulübü olması lazım. Adanada bir arkadaşım var onların evlerinin ordaymış o bahsediyor hep. Bende merak ediyom :) Paylaşım için teşekkürler. Devamını dilerim. Dizi çıkan ve motoru yanan arkadaşada geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar