adana mersin motokros şenligi

Güzel organize olunmuş..Tekerinize ve yüreğinize sağlık.. Dizi çıkan ve motoru yanan arkadaşlara da geçmiş olsun..Resimler içinde ayrıca teşekkürler paşam...

paylaşım için teşekkürler, çok beğendim geziyi.

ben de özlediim ben de... :(

abi süpersiniz. adrenalin tutkunuz yine coşmuş. kendinizi dağlara vurmuşsunuz. yorumlar, resimler harika.

komşu sonunda senide aramıza alacaz inşallah.

dağ bayır çamur
oldukça zevkli
güzel organizasyon, herşey güzel
daha nice kroslara :cat:

dostum inşallah devamı var

tam bi cross gezisi çok güzel olmuş arkadaşlar :wiinkk:

:silent: yalnız alican arkadaşımızın motoru bayağı çamur olmuş

abi tamam cross çusun anladık ama o bataklıkta neişin var abi :)

gerçi bi cross çu olarak o an kendini tutamamış olabilirsin sana hak veriyorum :cat::cat:

paylaşım için teşekkürler allah daha güzellerini yaşamayı nasip etsin

ya arkadaşım bu işin zevki çamurda biz yağmur yağsın çamur olsun diye 4 gözle bekliyoruz tavsiye ederim bi tatsan bi daha vaz geçmessin.

selamun aleyküm. İyi eğlenmişsiniz. kroslara ayrı bir ilgim var. Yinede racing den vaz geçemiyom orası ayrı. Ayrıca şu çumok'uda merak ediyom. Sanırım Çukurova motor sporları kulübü olması lazım. Adanada bir arkadaşım var onların evlerinin ordaymış o bahsediyor hep. Bende merak ediyom :) Paylaşım için teşekkürler. Devamını dilerim. Dizi çıkan ve motoru yanan arkadaşada geçmiş olsun.

aleyküm selam birader 2tekerin zevki krosta (çumok ise çukur ova motokros özel kulübü) adanadan saygılar.

eyy maşşallah :) dağ bayır geziyo abiler :)

asfalt bizi üzüyor bırak dağlarda gezsinler.

Güzel organize olunmuş..Tekerinize ve yüreğinize sağlık.. Dizi çıkan ve motoru yanan arkadaşlara da geçmiş olsun..Resimler içinde ayrıca teşekkürler paşam...

ilginiz için sağolun ikisininde önemli bir sorunuyok maşallah.

paylaşım için teşekkürler, çok beğendim geziyi.

ben de özlediim ben de... :(

özlediysen bekleme hemen bi kros alıver.

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
abi çok fazla bişe demeyeceğim harikasınız budur işte:cat::cat::cat::cat: ama az kaldı benide kros cu edeceksiniz bu gidişle:D:mrgreen:

Küçük su birikintilerine ve bundan çok daha buüyük derelere hiç tereddüt etmeden dalıyordum, bu fotoğraftan sonra daha dikkatli olurum sanırım, artık motoru bu tarz yerlere vurduğumda hep bu kare aklıma gelir. Abdulkadir abi bu hafta sonu bir plan proğram varmı,gerçi geçen hafta uzun ve çok keyifli bir krosa çıkmışsınız, o sizi bir kaç hafta idare eder, sanırım bu hafta krosa çıkmazsınız, çıkarsanız mutlaka haber edin abi. Biliyorsunuz Turkcell hattımmı kaybettim, o hattı buluncaya yada yeniden çıkarttırıncaya kadar 5393536969 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz. Kadirli den selam ve saygılar

bu resimlerde benden...

adanadan beni kırmayıp gelen kadir abime ve ekibine teşekkürler. toplamda 22kişi (adanadan 11 kişi mersinden 11 kişi) zevkli bir gezi yaptık. işte benim çektiğim resimler....
mersin kartalkayalığı antreman esnasında...yakın plandaki dt ile alican

adanadan gelen taner72 ktm 540 ın hakkını veriyor

adanalı polis abimiz tekin bey

mersinden serkan kardeşim kentoya 125 ile çoşuyor

çağatayın yeni aldığı 2007 ktm exc 450 ilgi odağı oluyor

kartalkayalığını tepe noktasından toplu halde bir görüntümüz

kartalkayalığından sonra planda çiviçukuru var. önce yolda çavak köyünde bir çay molası veriyoruz.

ve çiviçukurundayız kroscu01 yani kadir abimiz ilk iniş ve tırmanışları mekanı bilmemesine ve tanımamasına rağmen yapıyor

bayağı dik bir rampadan çıkışın ilk denemesi az farkla kaçıyor ama diğer denemeler perfect

az bir dinlenelim yav...adana ve mersin kardeşliği

dr 350 iel tekin abi iyi çıkıyor

devrim ve skyteam dinleniyorlar

husaberg ve ben (ramzeyimi sattığımda almayı düşündüğüm motorlardan bir seçenek)

çiviçukurundan sonra mersinde tantuni yemek için yola çıkıyoruz

yemek sonrası adanalı arkadaşlar dönüş yolu hazırlığında

Son düzenleme:
Vallahi imrendim :) Kadir abinin el attıgı her gezi olay oluyor :cat:
Motosikleti yanan arkadaşa da geçmiş olsun

harbi hard kros olmuş....
emeginize saglık:cat:

Son düzenleme:
Kadir usta organize ettiğin her organizasyona katılım büyük oluyo ve de olay oluyor. Aslında motokrosa herkesin ilgisi büyük ama tehlikeli diye uzak duruyor bir çok kişi. mersin resimleriyle kızıldağ resimlerini birleştirip yayınlamışsın sitede. Ayrıca alicanın motorunun çamura saplandığı yer neresi ve ne zaman oldu. Sanırım ben yoktum. Resimler güzel olmuş ellerinize sağlık.

Vallahi imrendim :) Kadir abinin el attıgı her gezi olay oluyor :cat:
Motosikleti yanan arkadaşa da geçmiş olsun

ilgin için sağol dostum sende makina var ama bi türlü gelemedin aramıza

oyoyoy valla adamı imrendiriyosunuz keşke bende orda olsaydım.

birader yerin uzak deyil gel bigün bekleriz.

harbi hard kros olmuş....
emeginize saglık:cat:

sağol birader sende krosçulaştıramadıklarımızdansın

Kadir usta organize ettiğin her organizasyona katılım büyük oluyo ve de olay oluyor. Aslında motokrosa herkesin ilgisi büyük ama tehlikeli diye uzak duruyor bir çok kişi. mersin resimleriyle kızıldağ resimlerini birleştirip yayınlamışsın sitede. Ayrıca alicanın motorunun çamura saplandığı yer neresi ve ne zaman oldu. Sanırım ben yoktum. Resimler güzel olmuş ellerinize sağlık.

aslında hiç tehlikesi yok ama insanlar korkuyor düştüğün yer toprak asfalt daha tehlikeli.

kadir ustam ellerine sağlık çok güzel olmuş resimler ve anlatımın. Yine yapalım abi bunları ...... :)
inşallah devam edeceğiz merak etme

bora 33
adanadan beni kırmayıp gelen kadir abime ve ekibine teşekkürler. toplamda 22kişi (adanadan 11 kişi mersinden merec.net üyesi 11 kişi) zevkli bir gezi yaptık. işte benim çektiğim resimler....
mersin kartalkayalığı antreman esnasında...yakın plandaki dt ile alican

ellerine sağlık bende olmayan resimleri eklemişsin.

Küçük su birikintilerine ve bundan çok daha buüyük derelere hiç tereddüt etmeden dalıyordum, bu fotoğraftan sonra daha dikkatli olurum sanırım, artık motoru bu tarz yerlere vurduğumda hep bu kare aklıma gelir. Abdulkadir abi bu hafta sonu bir plan proğram varmı,gerçi geçen hafta uzun ve çok keyifli bir krosa çıkmışsınız, o sizi bir kaç hafta idare eder, sanırım bu hafta krosa çıkmazsınız, çıkarsanız mutlaka haber edin abi. Biliyorsunuz Turkcell hattımmı kaybettim, o hattı buluncaya yada yeniden çıkarttırıncaya kadar 5393536969 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz. Kadirli den selam ve saygılar

bundan sonra derelerden daha dikkatli geç buhafta proğram yok mola.

Son düzenleme:
Gezi resimleri ve anlatım çok güzel kadir abi. Ayran içtik ayrı düştük. İnşallah dönüşüm muhteşem olur :) Saygılar....

Alican 'DAN Çamur merasimi merak eden arkadaşlar için kadir usta DA olmayan fotoraflarımı eklemek istedim.

Son düzenleme:
ohoh oh

oh ne güzelben olmayınca yapın sizharikageziler tamam dönüşüm muhteşem olacak ta degiştir kadir abi o lastikleri bak gine devirmişin motoru

Öncelikle Tekin, İlhan ve Alican arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Süper eğlenmişsiniz.

211020074182ii5.jpg
,

Bu resimlerede bittim valla motorculuk budur işte.
TEBRİKLER::biggrinn:: ::biggrinn::

ben ilhan krosta böyle ufak tefek kazalar olur fakat yılmak yok herkesi bu güzel organizasyona davet ediyoruz geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkürler diyorum

yaa arkadaşlar ben alıntı yaptığım zaman alıntıyı yaptığım kişinin adı çıkmıyor:silent:

yani xxxx kişiden alıntıdır yazmıyor biri yardım etsin :pr:

yahu özledim ben şimdiden buhaftayı kaçırıyorum lütfen fotoları yükleyin...
ist dan bişey isteyen olursa telimi biliyorsunuz iieğlenceler buhafta hepinize ...

oh ne güzelben olmayınca yapın sizharikageziler tamam dönüşüm muhteşem olacak ta degiştir kadir abi o lastikleri bak gine devirmişin motoru

yavrum ben düşmedimki sadece motordan indim okadar.

Öncelikle Tekin, İlhan ve Alican arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Süper eğlenmişsiniz.
,

Bu resimlerede bittim valla motorculuk budur işte.
TEBRİKLER::biggrinn:: ::biggrinn::

ilgin için sağol komşu ama sen sakın bitme sen bize lazımsın.

ben ilhan krosta böyle ufak tefek kazalar olur fakat yılmak yok herkesi bu güzel organizasyona davet ediyoruz geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkürler diyorum

sen bi an önce yalama olan dizini yaptırda aramıza dön hadi bakalım.:cherry:

yaa arkadaşlar ben alıntı yaptığım zaman alıntıyı yaptığım kişinin adı çıkmıyor:silent:

yani xxxx kişiden alıntıdır yazmıyor biri yardım etsin :pr:

dostum problemin ne olduğunu bilmiyorum arkadaşlarıma sorarım.

yahu özledim ben şimdiden buhaftayı kaçırıyorum lütfen fotoları yükleyin...
ist dan bişey isteyen olursa telimi biliyorsunuz iieğlenceler buhafta hepinize ...

nezaman geleceğini bilirsek sipariş veririz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar