abi süpersiniz. adrenalin tutkunuz yine coşmuş. kendinizi dağlara vurmuşsunuz. yorumlar, resimler harika.
dağ bayır çamur
oldukça zevkli
güzel organizasyon, herşey güzel
daha nice kroslara :cat:
tam bi cross gezisi çok güzel olmuş arkadaşlar :wiinkk:
:silent: yalnız alican arkadaşımızın motoru bayağı çamur olmuş
abi tamam cross çusun anladık ama o bataklıkta neişin var abi
gerçi bi cross çu olarak o an kendini tutamamış olabilirsin sana hak veriyorum :cat::cat:
paylaşım için teşekkürler allah daha güzellerini yaşamayı nasip etsin
selamun aleyküm. İyi eğlenmişsiniz. kroslara ayrı bir ilgim var. Yinede racing den vaz geçemiyom orası ayrı. Ayrıca şu çumok'uda merak ediyom. Sanırım Çukurova motor sporları kulübü olması lazım. Adanada bir arkadaşım var onların evlerinin ordaymış o bahsediyor hep. Bende merak ediyomPaylaşım için teşekkürler. Devamını dilerim. Dizi çıkan ve motoru yanan arkadaşada geçmiş olsun.
eyy maşşallahdağ bayır geziyo abiler
![]()
Güzel organize olunmuş..Tekerinize ve yüreğinize sağlık.. Dizi çıkan ve motoru yanan arkadaşlara da geçmiş olsun..Resimler içinde ayrıca teşekkürler paşam...
paylaşım için teşekkürler, çok beğendim geziyi.
ben de özlediim ben de...![]()
abi çok fazla bişe demeyeceğim harikasınız budur işte:cat::cat::cat::cat: ama az kaldı benide kros cu edeceksiniz bu gidişle:mrgreen:

Vallahi imrendimKadir abinin el attıgı her gezi olay oluyor :cat:
Motosikleti yanan arkadaşa da geçmiş olsun
oyoyoy valla adamı imrendiriyosunuz keşke bende orda olsaydım.
harbi hard kros olmuş....
emeginize saglık:cat:
Kadir usta organize ettiğin her organizasyona katılım büyük oluyo ve de olay oluyor. Aslında motokrosa herkesin ilgisi büyük ama tehlikeli diye uzak duruyor bir çok kişi. mersin resimleriyle kızıldağ resimlerini birleştirip yayınlamışsın sitede. Ayrıca alicanın motorunun çamura saplandığı yer neresi ve ne zaman oldu. Sanırım ben yoktum. Resimler güzel olmuş ellerinize sağlık.
inşallah devam edeceğiz merak etmekadir ustam ellerine sağlık çok güzel olmuş resimler ve anlatımın. Yine yapalım abi bunları ......![]()
Küçük su birikintilerine ve bundan çok daha buüyük derelere hiç tereddüt etmeden dalıyordum, bu fotoğraftan sonra daha dikkatli olurum sanırım, artık motoru bu tarz yerlere vurduğumda hep bu kare aklıma gelir. Abdulkadir abi bu hafta sonu bir plan proğram varmı,gerçi geçen hafta uzun ve çok keyifli bir krosa çıkmışsınız, o sizi bir kaç hafta idare eder, sanırım bu hafta krosa çıkmazsınız, çıkarsanız mutlaka haber edin abi. Biliyorsunuz Turkcell hattımmı kaybettim, o hattı buluncaya yada yeniden çıkarttırıncaya kadar 5393536969 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz. Kadirli den selam ve saygılar
Gezi resimleri ve anlatım çok güzel kadir abi. Ayran içtik ayrı düştük. İnşallah dönüşüm muhteşem olurSaygılar....
oh ne güzelben olmayınca yapın sizharikageziler tamam dönüşüm muhteşem olacak ta degiştir kadir abi o lastikleri bak gine devirmişin motoru
Öncelikle Tekin, İlhan ve Alican arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Süper eğlenmişsiniz.
,
Bu resimlerede bittim valla motorculuk budur işte.
TEBRİKLER::biggrinn:: ::biggrinn::
ben ilhan krosta böyle ufak tefek kazalar olur fakat yılmak yok herkesi bu güzel organizasyona davet ediyoruz geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkürler diyorum
yaa arkadaşlar ben alıntı yaptığım zaman alıntıyı yaptığım kişinin adı çıkmıyor:silent:
yani xxxx kişiden alıntıdır yazmıyor biri yardım etsinr:
yahu özledim ben şimdiden buhaftayı kaçırıyorum lütfen fotoları yükleyin...
ist dan bişey isteyen olursa telimi biliyorsunuz iieğlenceler buhafta hepinize ...