- Konu Yazar
Planlanmamış bir programla Diş hekimi Uğur abimizin benim işyerime uğramasıyla ve bizim aniden karar verip Nizip e gitmemiz sonucunda güzel bir hafta sonu geçirdik ve güzel anılarla ayrıldık Antep ten. Bu arada Antepli arkadaşlar kusura bakmasınlar haberimiz olmadı diye. Çünkü planladığımız bir gezi değildi. Aslında Nizip e gitmeye karar vermiştik fakat dönüşte Gaziantep in o güzel sıcakkanlı insanlarının bizleri ağırlamaları çok güzeldi. Bir kez daha Antepli insanların canayakınlığı tescillenmiş oldu.Özellikle Barış kardeşime burdan teşekkür ediyorum.Bir firmanın satınalma müdürü.Kendisiyle bu siteden tanışmıştık.İlk defa yüzyüze görüşme imkanımız oldu.Kendisi işyerinden izin alıp tüm gün bizimle ilgilendi. Sadece yarım saatliğine uğrayıpta ayrılacağımız Antep te saatlerce bize evsahipliği yaptı. motor sevdalısı insanlarla tanıştık.
Bu arada Nizip te gece dolaşırken rastladığımız motorsever arkadaşlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Yanımızda fotoğraf makinası olmadığı için onlarla ilgili fotolarımız yok ama.
UĞUR AĞABEYİMİZLE SEYAHATE BAŞLIYORUZ.KURU BAŞLAYAN SEYAHATİMİZE YAĞMUR ALTINDA DEVAM ETTİK.YAĞMURLUKLARIMIZ SAYESİNDE ISLANMADAN ULAŞTIK.

BARIŞ KARDEŞİM UĞUR ABİ VE BEN

GAZİANTEP TE MOTOR YASAĞININ KALKTIĞINA BİZZAT ŞAHİT OLDUK. AMA İNSANLAR BUNA RAĞMEN KASK TAKMAMAKTA ISRAR EDİYORLAR.UMARIZ DAHA BİLİNÇLENİRLER.

SANIRIM TRAFİK KURALLARINA UYGUN OLMAYAN MOTORLARIN TOPLANDIĞI MEZARLIK

AKŞAM İFTARIMIZI ÇOK GÜZEL BİR MEKANDA YAPTIK.MEŞHUR ANTEP LAHMACUNU VE BALCANLI KEBABI YEMEDEN GİDİLİR Mİ.

İLK DEFA YEDİĞİM BİR KATMER HARİKA...YANINDAKİ PARMAKTA UĞUR ABİNİN YANLIŞLIKLA YEDİĞİ PARMAĞI( LEZZETİNDEN PARMAĞINI DA YEMEYE KALKIŞMIŞTI)

BU ARADA BENİM DAHA ÖNCEDEN MERSİNDE TANIŞTIĞIM VE TESADÜFEN ORADA DA KARŞILAŞTIĞIM MEHMET BEYİN MEKANINA GİTTİK.TARİHİ BİR MEKANDA HALICILIK YAPIYOR.KENDİSİ MOTOSİKLET AŞIĞI. MOTORLARIMIZI PASAJIN İÇİNE KADAR GÖTÜRDÜK.DÜKKANDAKİ MAKET DİKKATİMİ ÇEKTİ.İŞTE RESİMLER.

MEHMET BEY KENDİSİ GİBİ CANAYAKIN MOTOSİKLET AŞIĞI İNSANLARLA TANIŞTIRDI BİZİ.

DÖNÜŞ YOLU GÜN BATIMI

Bu arada Nizip te gece dolaşırken rastladığımız motorsever arkadaşlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Yanımızda fotoğraf makinası olmadığı için onlarla ilgili fotolarımız yok ama.
UĞUR AĞABEYİMİZLE SEYAHATE BAŞLIYORUZ.KURU BAŞLAYAN SEYAHATİMİZE YAĞMUR ALTINDA DEVAM ETTİK.YAĞMURLUKLARIMIZ SAYESİNDE ISLANMADAN ULAŞTIK.

BARIŞ KARDEŞİM UĞUR ABİ VE BEN

GAZİANTEP TE MOTOR YASAĞININ KALKTIĞINA BİZZAT ŞAHİT OLDUK. AMA İNSANLAR BUNA RAĞMEN KASK TAKMAMAKTA ISRAR EDİYORLAR.UMARIZ DAHA BİLİNÇLENİRLER.

SANIRIM TRAFİK KURALLARINA UYGUN OLMAYAN MOTORLARIN TOPLANDIĞI MEZARLIK

AKŞAM İFTARIMIZI ÇOK GÜZEL BİR MEKANDA YAPTIK.MEŞHUR ANTEP LAHMACUNU VE BALCANLI KEBABI YEMEDEN GİDİLİR Mİ.

İLK DEFA YEDİĞİM BİR KATMER HARİKA...YANINDAKİ PARMAKTA UĞUR ABİNİN YANLIŞLIKLA YEDİĞİ PARMAĞI( LEZZETİNDEN PARMAĞINI DA YEMEYE KALKIŞMIŞTI)

BU ARADA BENİM DAHA ÖNCEDEN MERSİNDE TANIŞTIĞIM VE TESADÜFEN ORADA DA KARŞILAŞTIĞIM MEHMET BEYİN MEKANINA GİTTİK.TARİHİ BİR MEKANDA HALICILIK YAPIYOR.KENDİSİ MOTOSİKLET AŞIĞI. MOTORLARIMIZI PASAJIN İÇİNE KADAR GÖTÜRDÜK.DÜKKANDAKİ MAKET DİKKATİMİ ÇEKTİ.İŞTE RESİMLER.

MEHMET BEY KENDİSİ GİBİ CANAYAKIN MOTOSİKLET AŞIĞI İNSANLARLA TANIŞTIRDI BİZİ.

DÖNÜŞ YOLU GÜN BATIMI