Adana Ç.M.S.K Muhteşem Fasıl gecesi.......

Selam sevgili dostlar

Dün gece kulüpte muhteşem bir gece yaşadık.Fasıl yaptık ve sabah a karşı 04.30 da çıkabildik ancak

İnanın eglenirken hep aklımdan şu geçti ve kendimizi nekadar şanslı olarak gördüm.kulüp binamız vardı ve yok yoktu orda.aramızda yabancıda olmayınca 100 kişilk bir aile ortamını düşünün samimiyet bol,aynı muhabbetler,aynıtarzlar,aynı karekterler birbirinin dilinden eglence tarzıda aynı olunca degme keyfine.
Tüm bunları yaşarken diğer illerdeki mt ci arkadaşlarım aklıma geldi.

"Keşke dedim her ilde ,her motorcu grubunun olduğu yerde o dostlarımında böyle mekanları olsa onalarda gönül rahatlığıyla eglenebilse"
İnanın bunun burukluğunu yaşadım.ve dün geceki neşemizi sizlerle paylaşmak istedim.yolu Adana ya düşen tüm mt cilere kapmız açık bunu hiç unutmayın.

Resimler okadar çokki nasıl yüklicem bilemiyorum 222 adetti ama bir kısmını ayıkladım geri kalanı yavaş yavaş yüklemeye çalışıcam .
Kendinize iyi bakın :) :)

Forum Kuralları Madde 52 : www.motosiklet.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bekliyoruz resimleri. Gecenizin güzel olduğu kesin çunku güzel insanlar orada biraraya geliyorlar olmak isterdim ama maalesef ankara dan takip edebiliyorum şimdilik.

Süper Moderatör (BBRR)
öffff ülen öfff Adana ya yerleşmeyi kafaya koydum bu marmaristen bişi olmaz

Hani daha yüklemedinmi resimleri çok merak ettim:pr:

hani daha yüklemedenmi resimleri öyle güzel anlatmışsınki kıskandım doğrusu

Son düzenleme:
Süper geceydi. Çok eğlendik. Resimler için teşekkürler Yusuf abi. Senden orjinalleri bir ala alacam abi arşiv için.

Görüşmek üzere.

Adanalı Olmak Ve Motorcu Olmak Ayricaliktir.evet Geldİm Ve GÖrdÜm derneyiniz´,Her İlde BÖyle Bİr Dernek Olmasi Gerek.makİne Fuut Motor Hepİnİze Agri Dİyadİnden Slm

yusuf abi, adanalı arkadaşlar insan bir davet eder ya,:salut: kulubünüze hediyemizi alır gelirdik

@merih

teşekkür ederim kardeşim. Nerelerdesin sen? gelirsen uğra yanımıza.

@kuvva

başımızın üstünde yeriniz var. Her zaman gelebilirsiniz.

Adana tek kelimeyle süper bu birlikteliğinizin ve neşenizin devamını diliyorum inşallah kısmet olursa temmuz da kulübünüze ziyarete gelip bende sizlerle olmayı planlıyorum.Sizlerle Adana nın tadını çıkarıcam siz bizi böyle imrendirmeye devam ettikçe ooffffffff yani

jasmine' Alıntı:
Adana tek kelimeyle süper bu birlikteliğinizin ve neşenizin devamını diliyorum inşallah kısmet olursa temmuz da kulübünüze ziyarete gelip bende sizlerle olmayı planlıyorum.Sizlerle Adana nın tadını çıkarıcam siz bizi böyle imrendirmeye devam ettikçe ooffffffff yani
İnanmıyorummmmm.sen gelicen ha süpersin valllaaaaaaaaa daha resimlerin dörtte biri anca bu dün geceden
:) :) :) :) :)

GerÇekten GÜzel Bİr Geceydİ!İnsana İnsan Gİbİ Deyer Veren İnsanlarin İÇİnde Olmasi Çok GÜzel En KÖtÜ GÜn BÖyle Olsun Darisida Dİyer Motorcu ArkadaŞlarin BaŞina

resimlere davammmmmmmm

İşte kankimi cezalandırdığım an:)

Ve gece böyle devam etti gitti....
daha ekleyecek çok resim var ama yoruldum artık sabahtan beri resim yüklemekten:):)
ve gecenin sonunda sn.Başkanımız baktı eglenceyi falan bırakan yok :)sabahın saat 04.00 oldu ve herkesi kovaladı ve bide arkasını kontrol ediyor "lan bu deliler geri gelir melir diye"

Şaka bir yana çok güzel bir gece geçirdik.darısı yenilerine ve tüm türkiye mt cilerine.

Sizlerde burdan resimlere bakarak bizimle bu geceyi paylaştığınız için çok teşekkürler.umarım kimseyi kıracak bişiler yazmadık veya resim koymadık

Salimmm dostummm seni ayrıca seviyorummmmm kızma banaaaaa :))))))

Hoşça kalın.......

kanki sen bittinnnnnnn,beni tüm MT dostlara rezil ettin helal olsun sana,bu arada senin makine çin malımı herkesi gözü kırmızı:queen: neyse allahtan erken pırttım yoksa seni kesin vurardım kankim,hehehehehehe şakka ettim anasını satim kankim walla süper bir geceydi keşke udu darbukayı getireydim daha maynak olardı haftaya cumaya again lütfen,

Bu mesaj "motor" a göndertme

Yok ud u getirseymiş yok dümbelek getirseymişmiş te. Hadi be senende
Açtırma benim agzımı :)
sen önce İZİN KAĞIDI al ondan sonra
Vay kankim wayyyy bugünlerimide görecektik.eskiden atıyodun.
ben şöyle kazak erkeğim, böyle asarım ,keserim,çekiç im,baltayım... durya bu aletler yok degilmi bu değimlerde:) ahyaaakkkkkkk binkokmuş köfte adına karamba karambita

Hadi hadiiiiiiii yolun açık olsun kankim allah mesut bahtiyar etsin

Ya anlamadığım bişey var neden
mesut bahtiyar
etsin derler.
yani neden
ali-kemal
sabri-dino
ahmet-mehmet etsin demezler.lan kanki hangisi iyi olacaksa ondan ol be.en güzeli ol.kanki be bigün gidip hayalet gemide kalalım gene.
senin aşkının başladığı gemi.titanic kadar degil ama o da senin titanic in olsun :)

benim yokluğumu fırsat mı bildiniz aşkolsun ..insan bir alooooo der dimi yaa çok güzel geceymiş en kötü gününüz böyle olmasın daha iyi olsun.....

ha bu arada akif abi korku filmi gibi çıkmış.bu resmi kaldırırsan iyi olur..

Son düzenleme:
alllooooo! Allah tan bir kare resmimiz çıkmış yaniiii!..............:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yusuf abi... siz böyle eylenin bizede haber vermeyin aşk falan olsun yani.. bi telefonun uçundayız.:pale: neyse güzel bi gece olmuş.:cat:

nimesay' Alıntı:
yusuf abi... siz böyle eylenin bizede haber vermeyin aşk falan olsun yani.. bi telefonun uçundayız.:pale: neyse güzel bi gece olmuş.:cat:
özür dilerim haklısın aslında ama önce iptal gibi bişi oldu son anda tamam denince unuttum .ama kendimi affettirrim ben :)

GEP

kılıçbalığı' Alıntı:
bu aşkam yine fasıl var Ç.M.S.K da....

ewt geLmeyenin kaynanasi öLsün :p

saka bi yana; kaynana bahane Ç.M.S.K. 'da fasıl gecesi Şahane... :mrgreen:

geLmeyenler cok sey kaciracak.. demedi demeyin.. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar