ADANA Ç.M.S.K Boğsak festivali :)

Selam dostlar
Her hafta olduğu gibi bu haftada kulüp olarak harikalar yarattık :)
Çok yorulduk ama degdi bence herşeye.Kulupte kahvaltıdan sonra düştük yollara yaklaşık 190 km gittikten sonra nihayet boğsak a geldik ama biz yinede vijdanlı olup boğmaktan vaz geçtik:).
İki günlük bu geziden çok bahsetmek isterdim. şuan okadar yorgun ve bitkinimki bunları bile zor yazıyorum.ama bir an önce sizlerle paylaşmak istedim.havai fişekten tutunda kamp eteşine varana kadar çok şey vardı.eglenmekten zaman bulupta çektiğimiz resimleri ekliyorum

kampat ilk ateş bulunduuuu

Petrolden sorum lu halim kardeşimiz

BUgünlük bukadar yarın devam edicem resim eklemeye.
Tekne turu yaptık yüzdük bazı arkadaşlar daldı deniz kestanesi çıkardık ve ardından yengeçlerimizi yedik:)
Mersin gurubu arkadaşlarla tanıştık ama sohebt edecek zamanımız olmadı.inşallah yeniden görüşücez.Bu gezide emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkürlerrrrrr.gerçi (motor ve ben)perişan bir gece geçirdik ama olsun genede çok güzeldi kendinize ok ii bakın byeee şimdilik

bay erdal ve oğlu..

ya kanki geldiğimden buyana ugraşıyorum bittim artıkkkkkkkkkkkkkk gerisi yarın vallaaaaa.ayagım şişti üstüne basamaz oldum.Biliyosun hayalet gemide geçirdiğimiz geceyide heheheh

abi süper gezi olmus maglesef ben bazı sorunlardan dolayı gelemedim:pr:
bayaaa eğlenmişsiniz resimlerde cok güsel
yine Adana mt yaptı yapacağını
:cat:

Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık. :rendeer: Sizinle orada olamamak inanın benim için çok üzücü oldu :salut: çünkü özellikle boğsak çok güzel bir yer. Orada siz motorcu dostlarımla birşeyler paylaşamadım. İşallah yine böyle bir gezide aranızda olurum.

fuat sen zaten endurocu değilsinki sen niye gelecen:queen: hehehehehehe ben şimdi endurocuyum kankiyi 1 top bezle sattım o artık çapırtçı ben durocuyum sende ayağını denk al:queen: manyak gezi oldu ve belim hiç ağrımadı dün zaten köye gittim dağa tırmandım 80 gidiş 80 geliş 160 mola vermeden 200 de boğsak sadece gidiş 360 km yol yaptım en ufak bir yorgunluk yok,alet manyak keyifli ve rahat ama benzini benim bira içtiğim gibi içiyor:queen:

Fuut' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık. :rendeer: Sizinle orada olamamak inanın benim için çok üzücü oldu :salut: çünkü özellikle boğsak çok güzel bir yer. Orada siz motorcu dostlarımla birşeyler paylaşamadım. İşallah yine böyle bir gezide aranızda olurum.
allah seni davul etmiş benide tokmak ya her gelemediğin geziye böyle sulanırsın:bounce: :queen: :farao: :cat: :rendeer: :wiinkk:

geziniz çok güzel olmuş yenilerini birlikte dilerim..ha bu arada kılıç kovboyluk kime daha çok yakışıyorumuş sende gördün herhalde abi doğuştan kovboy.....

sizlerle tanışmak bizim için çok güzeldi.mersin grubu abilerine bayıldı.özellikle ben :rendeer:

Hadi bakalım güzel gezi olmuş. Ben gelemedim ama resimlerden gördüğüm kadarıyla benim motoru alan Osman oldukça mutlu görülmekte. :mrgreen: Bir boğsakta bu haftasonu ben yapayım. Yengeç yemeye gidicem inşallah.

Görüşmek üzere.

evet gerçekten çok mutluydum yeni tigerımla hani bende üstüne yakışmıyor değilim her neyse gezide gerçekten çok güzel eğlenceler yaptık havayi fişeklerin ve yediğimiz balıkların yengeçlerin vede en güzel benim Cengizi ve Gılınıçbalığını sabah hayalet gemiden kurtarma resimlerim yok ama muhteşem bir festival oldu inşallah daha başka gezilere hep beraber daha kalabalık bir şekilde gideriz.

Süper Moderatör (BBRR)
vay vay vay cengiz abime bak mavişin üstünde nasıl yakışmış budur abi senin ruhunda enduro varmışta sen farketmemişsin bi motor bu kadar mı güsel olabilir maşallah nazar değmesin
wb6vqt.jpg

Hasan sende bak baba bi tane enduro artık

Son düzenleme:
BBRR' Alıntı:
vay vay vay cengiz abime bak mavişin üstünde nasıl yakışmış budur abi senin ruhunda enduro varmışta sen farketmemişsin bi motor bu kadar mı güsel olabilir maşallah nazar değmesin
wb6vqt.jpg

Hasan sende bak baba bi tane enduro artık
Aloooo neoluyo ya burda .barışşşş akıllı oll insanlara kötü örnek olmaaaa:rendeer:

Abi aldım bile BMW R80 GS. Diğer gezilerde inşallah bu motorla göreceksiniz beni.

Süper Moderatör (BBRR)
aldım aldım ama biz görmüyoz bi resim koysana :p
pehlivan abim sen bu gidişle endurocuların içinde kalacan gibi geliyo
sanada bi enduro lazım zorkuna gitmez o chopperlar

Canım Adana...yine yapmışsınız yapacağınızı...muhteşem fotolar..inanın bilgisayardan çıktı alıp evimin MT Köşesine asıyorum..:rendeer: ud eşliğinde hoş sohbetler,kamp ateşi,gülen gözler...imrenmemek elde değil..Allah içinize sindirsin..beraber olsun birgün inşallah..hepinize ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum.Fahri üyemiz,gönül dostum kılıçbalığınada bu vesileyle selamlar yolluyorum..:rendeer:

tebrikler yine deli bir gezi yapmışınız, içimiz geçti valla:cat:
cengiz abi mavişin hayırlı olsun bu arada:)güle güle kullan..

budur abi:cat:

karpuz gibi çatladık valla, allah içinize sindirsin.
boğazınızdan nasıl geçti bizsiz o biralar...yarasın abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar