ADANA Ç.M.S.K Boğsak festivali :)

Süper Moderatör (BBRR)
cengiz bu arada mersin li, arkadaşlarla karşılaşmışsınız gezide onların yazıyıda okudum senin motorla bide chopper hangisi bilmiyorum ...en beğenilen iki motor olmuş ...artık şöle yardırın bu taraflara doğru o motoru kesmez 200 km lik geziler şöle 2500 km yaptırın bi motor şöle bi asvaltı ağlatsın artık:p

BBRR; üstat asfalt ağlıyor bir taraftanda Cengiz abi ağlıyor çünkü motor içiyor :mrgreen:

Haziranda'daki Marmaris motosiklet şenliği için acil bir organizasyon yapalım. Geç kalırsak çok kötü olur. Millet iznini falan filan ayarlar. Ona göre gideriz.

arkadaslar sizleri silifkeden geçerken görmüstüm haberim olsaydı bende size takılırdım

cengiz abi otobanda resim çekmiştin hani nerde yoksa yalandan flaş mı patlattın aşkolsun sana kandırıkçı okadar da kasılmıştım yani

aelim 320 mim kankim varya kankim 104 poz resimden koya koya 20 tane koymuş
gerisinide yükleyecekti ama adam zaman bulamıyorki,ev bir boş kalsa halladecek:queen:

bravo Adana yine süper bir geziye imzasını atmış özellikle de o kamp ateşi ahhhh tutmayın yaaa bende oraya geliyorum.

MoToR' Alıntı:
Fazla uçma istersen cengizzzz FUUT BURDA BİRŞEY UNUTMUŞSUN SANKİ askere beraber gitmedik dimi:farao:

Doğru beraber gitmedik sen sonra geldin:queen: :queen:

bu konuya ben bişey demiyorum ayrıca diyemiyorum
abiiiii ...... resimler nerdeeeeeee göremiyorum bogsak resimleri
sabırsızlıkla bekliyoruz abiii..

cenkis abi butun kotu nobetleriii yaz bu fuut a akli basina gelsin kim kidemliiiiii:queen: :queen:

bu meseleyi sonra bi daha konusun bakim ne dicekkkk:queen:

fuut sen askerdede bole yaramazd1n yaaaaa akilli ol bak cenkis abim baskalarina benzemez.......:queen:

allah fren takimlariniza zeval vermesin...:bounce: :bounce:

Resimler yerleşmişte yerine ama bir küçük sorun var flaş patlamamış...Sayın balık bey şu fotoğraf makinasımı seni kullandı senmi onu?anlamadım...hani havai fişek,hani ekip nerde?ÇEKMİŞSİNİZ CAPONORCUYU Tamam ,sanki herşey ondan ibaret...:wiinkk:

thundergirl' Alıntı:
Resimler yerleşmişte yerine ama bir küçük sorun var flaş patlamamış...Sayın balık bey şu fotoğraf makinasımı seni kullandı senmi onu?anlamadım...hani havai fişek,hani ekip nerde?ÇEKMİŞSİNİZ CAPONORCUYU Tamam ,sanki herşey ondan ibaret...:wiinkk:
capanort veya kapanort yok artık janemm :rendeer:

Bayan Thunder........ Bay Balik.........

kusura bakmazsaniz su capanort mudur nedir turkces1n b1 soley1nde rahatlay1m yaaaaaaaa:pale:
afrikali kaldim vallahaa burdaaaaaaa:pale:

Fuut' Alıntı:
Bende merak ettimde soramadıydım :p

dostum tamam ogrend1m ne oldugunusimdi bu capanort denen sey bole iki tekerli filan bise:queen: eminim sende gorunce tanirsinnnn yanii :queen:

hani bole vriinnnnn diye gidiyo filan ehuehuhueh

kardes aprillia nin enduro modelinden bahsediyolarmis meger yaaaaaaaa bende tanidik geliyo isim ama hangi barda karsilasmistik diyodumm:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar