Adana-Antalya-Fethiye-Bodrum gezim (1 hafta) 250 foto, 2850 km, çok eğlendik...

gerçekten süper bir gezi olmuş tek tek okudum ve bütün resimlere baktım çok güzel bir gezi olmuş gerçekten.Bukadar resimi bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler :rendeer:

Gerçeten mükemmel ötesi !!! İnsanın eşi ile beraber böyle bir yolculuğu gerçekleştirmesi gibi memnuniyet verici bir duygu olamaz.Her ikinizide kutlarım.Allah yollarınız her daim açık etsin.(Ben de eşimle böyle bir yolculuk yapmak isterim ama , bizim hanım motor arkasında 30 ' ncu dakikadan sonra uyumaya başlayor :p)

resimler ve paylaşım için çook teşekkür ederim....

Belki yakın zamanda degil ama ilerde cok daha buyuk bir gezi düşünüyorum tabi şu an için ihtiyacım teorik bilgiler izninizle bir kaç sorum olacak:

Gezinin genel maliyetini,Gezi sırasındaki motor randımanını (tekleme, aşırı ısınma vs..), birde yağmur altında ve ıslak yoldaki gene hakimiyeti merak ediyorum... şimdiden teşekkür ederim....

resimler ve paylaşım için çook teşekkür ederim....

Belki yakın zamanda degil ama ilerde cok daha buyuk bir gezi düşünüyorum tabi şu an için ihtiyacım teorik bilgiler izninizle bir kaç sorum olacak:

Gezinin genel maliyetini,Gezi sırasındaki motor randımanını (tekleme, aşırı ısınma vs..), birde yağmur altında ve ıslak yoldaki gene hakimiyeti merak ediyorum... şimdiden teşekkür ederim....

Tahminen 10 depo benzin harcamışımdır. Depo 55-60 YTL ye doluyor. Kaldığın yerlerde sana bağlı, 20-40 YTL ye de yer bulabilirisin 150 YTL ye de...

Motordan yana hiçbir sıkıntımız olmadı... Yağmurda da ciddi sıkıntımız olmadı, içeriye su geçmemesine rağmen, kıyafetlerin dışı ıslandı. Yağmurluk olsa daha rahat ederdik. Ayrıca vizörde buğulanmayı önleyici aparat vardı, kısacası problem yaşamadık... Selamlar

Çok güzel olmuş paylaşım için sağolun.Tatil veya gezi dediğin böyle olacak.1 hafta 10 gün otele veya tatil köyüne kapanıp kalmak yerine böyle bir geziyi tercih ederim.Ama çoluk-cocuk olunca işler değişiyor.Neyse artık bizde çocuklar yetiştikten sonra gezeriz inşallah.

resimleri görünce geçen sene aynı geziyi yapmıştık onu hatırladım.resimler için teşşekürler

mükemmel bir gezi ve anlatım gezmiş kadar oldum ama bu beni kesmedi gezecem az kaldı :)
emeğinize yüreğinize sağlık

Sevgılı Kardeşim .gezi Resimlerinize Yenı Bakabildim. Allah Içinize Sindırsin. Cok Hoş Bır Gezi Olmuş

mükemmel bir gezi ve anlatım gezmiş kadar oldum ama bu beni kesmedi gezecem az kaldı :)
emeğinize yüreğinize sağlık
Aslında bu rota için en uygun zaman mayıs ve ekim ayları... Gideceksen bu zamanlarda git, diğer zamanlarda çok sıcak oluyor...

.. ..aslanın toprağısın beeaa yakışır sana :wiinkk:..hakkını veriyosun makinanın enerjine sağlık

Son düzenleme:
walla helal olsun her babayiğidin harcı değil bu.. eşinizle beraber nice kmler inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar