Adana-Antalya-Fethiye-Bodrum gezim (1 hafta) 250 foto, 2850 km, çok eğlendik...

gerçekten muhteşem ve çok güzel aktarmışsınız.

Yanlız Kask içi iletişimde kullandığınız ve memnun olduğunuz cihazın markası modeli, özelliklerini ve fiyatını [email protected] mail atarsanız çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler....

Tabi gönderirim, hatta sana fotosunu çekeyim kutunun daha iyi olur...

Yaw ne diyeyim ben şimdi sana arkadaş emeğine bileğine gücüne sağlık. helal olsun sana paylaşımın içinde teşekkürler.Az kaldı bir ay sonrada bende başka bir rutla başlıyorum, bana iyi gaz oluyor bunlar.Senden bir ricam var yaşadığın problemler veya dikkat etmemiz gereken şeyler varsa uzun yol için bizimle paylaşırsan memnun olurum
Valla ben çok problem yaşamadım, çıkarken, el fenerinden yara bandına kadar abartılı bir şekilde tedarikli gittim. Dikkat etmen gerekenler (naçizane);
1. Trafik polisi (benden önce yola çıkıpta 3 günde 3 defa ceza yiyen arkadaşım var), cezalar hakikaten can yakıyor ve neşenizi bozuyor.
2. Bu mevsimde aynı gün içerisinde ve yükseklik sebebi ile hem yaz hem kış mevsimini yaşayabiliyorsun. O bakımdan yağmurluk ve kışa uygun kıyafetleri de mutlaka bulundur.
3. Benzinin hiçbir zaman bitmesini bekleme, uygun-güvenilir istasyon buldun mu al (ben bir-iki defa sıkıntı yaşadım)
4. Çıkmadan önce götüreceklerini mutlaka bir liste yap, yola çıkarken unutabilirsin
5. Yorulduğunu hissettiğinde mutlaka dur, zorlama 10-15 dk dinlen.
6. Yaz mevsimi olduğundan çok sıvı ve tuz kaybı oluyor... Çok sıvı tüketmen lazım... (Soda, tuzlu ayran, powerrade v.b.)
7. GPS yoksa mutlaka detaylı bir harita bulundur.
8. Kaç gün gezeceksen, aşağı yukarı mutlaka bir plan yap ki nerede olduğunu vey olman gerektiğini bilesin...

Selamlar.

osman abim, komşum, müşterim, arkadaşım, ilk defa 1200gs'ini sürebildiğim insan :cherry:

sen ve yengeciğim muhteşem bi gezi yapmışsınız,

tebrik ediyor, gezilerinizin (herberaber olması temennilerimle) devamını diliyorum :rendeer:

sizlere, emeğinize, motorunuza sağlık :rendeer:

Son düzenleme:
gerçekten muhteşem ve çok güzel aktarmışsınız.

Yanlız Kask içi iletişimde kullandığınız ve memnun olduğunuz cihazın markası modeli, özelliklerini ve fiyatını [email protected] mail atarsanız çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler....

Kask içi kullandığımız iletişim sağlayan cihazın markası Albrecht. Kutusunu çektim senin için;

Umarım işine yarar, selamlar

abi mükemmelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaa

sizce ben okadar yolu 2006 model Vespa 150 cc le gıdebılırmıyım OSMAN ABİ ??? =)

Son düzenleme:
mukemmel bir seyahat , anlatim ve fotograflar....Bence kitaplik olmus....

paylasim icin tesekkurler...

Çok güzel bir gezi olmuş aynı zamnada çok da bilgilendirici. tebrik ederim.

abi mükemmelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaa

sizce ben okadar yolu 2006 model Vespa 150 cc le gıdebılırmıyım OSMAN ABİ ??? =)

gidersin hem çokrahat gidersin ümmet perkitan ondan çokdaha fazla yolu mondialle gitmişti.

Son düzenleme:
Çok güzel bir gezi olmuş.:)Bende acaba bekarken annemimi alsam ama annemde motorla bakkala giderken bile korkuyor

hocam tek kelime ile seni tebrik ediyorum inanilmaz, mukemmel bi tur olmus hll olsun valla , benimde en buyuk hayallerimden birisidir o rotalari dolasmak .. bizim ulkemiz cok guzel abi dunyadaki sayili mukemmel yerlere sahibiz ...

Son düzenleme:
abisi iyi bir takım olmuşsunuz dünya turuna nezaman çıkıyorsunuz.

@endorphine Sayın komşum (aynı sitede oturuyoruz) güzel gezi yapmışsın. Aynı rotayı bizde kullanmıştık. Sadece Bodrum tarafına geçmedik. Bu sene inşallah daha kapsamlı bir gezi ile daha çok yol yaparak gezeceğiz. Marmok festivaline de katılacağız.

Paylaşım için teşekkürler. Görüşmek üzere.

@endorphine Sayın komşum (aynı sitede oturuyoruz) güzel gezi yapmışsın. Aynı rotayı bizde kullanmıştık. Sadece Bodrum tarafına geçmedik. Bu sene inşallah daha kapsamlı bir gezi ile daha çok yol yaparak gezeceğiz. Marmok festivaline de katılacağız.

Paylaşım için teşekkürler. Görüşmek üzere.

Valla Burcu ile beraber 3 motorcuyuz demek ki aynı sitede... Marmok'a kısmet olursa bende katılmak istiyorum... Haberleşiriz...

Tabi gönderirim, hatta sana fotosunu çekeyim kutunun daha iyi olur...

Valla ben çok problem yaşamadım, çıkarken, el fenerinden yara bandına kadar abartılı bir şekilde tedarikli gittim. Dikkat etmen gerekenler (naçizane);
1. Trafik polisi (benden önce yola çıkıpta 3 günde 3 defa ceza yiyen arkadaşım var), cezalar hakikaten can yakıyor ve neşenizi bozuyor.
2. Bu mevsimde aynı gün içerisinde ve yükseklik sebebi ile hem yaz hem kış mevsimini yaşayabiliyorsun. O bakımdan yağmurluk ve kışa uygun kıyafetleri de mutlaka bulundur.
3. Benzinin hiçbir zaman bitmesini bekleme, uygun-güvenilir istasyon buldun mu al (ben bir-iki defa sıkıntı yaşadım)
4. Çıkmadan önce götüreceklerini mutlaka bir liste yap, yola çıkarken unutabilirsin
5. Yorulduğunu hissettiğinde mutlaka dur, zorlama 10-15 dk dinlen.
6. Yaz mevsimi olduğundan çok sıvı ve tuz kaybı oluyor... Çok sıvı tüketmen lazım... (Soda, tuzlu ayran, powerrade v.b.)
7. GPS yoksa mutlaka detaylı bir harita bulundur.
8. Kaç gün gezeceksen, aşağı yukarı mutlaka bir plan yap ki nerede olduğunu vey olman gerektiğini bilesin...

Selamlar.

Teşekkür ederim trafik polisiyle olan sıkıntı sürat meselesimi?

son zamanlarda gördüğüm en güzel gezi yazısı.
hem eğlendirici, hem de oldukça bilgilendirici bu nedenle sizi gönülden tebrik eder, gezilerinizin devamını beklerim.
teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar