- Konu Yazar
gerçekten muhteşem ve çok güzel aktarmışsınız.
Yanlız Kask içi iletişimde kullandığınız ve memnun olduğunuz cihazın markası modeli, özelliklerini ve fiyatını [email protected] mail atarsanız çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler....
Tabi gönderirim, hatta sana fotosunu çekeyim kutunun daha iyi olur...
Valla ben çok problem yaşamadım, çıkarken, el fenerinden yara bandına kadar abartılı bir şekilde tedarikli gittim. Dikkat etmen gerekenler (naçizane);Yaw ne diyeyim ben şimdi sana arkadaş emeğine bileğine gücüne sağlık. helal olsun sana paylaşımın içinde teşekkürler.Az kaldı bir ay sonrada bende başka bir rutla başlıyorum, bana iyi gaz oluyor bunlar.Senden bir ricam var yaşadığın problemler veya dikkat etmemiz gereken şeyler varsa uzun yol için bizimle paylaşırsan memnun olurum
1. Trafik polisi (benden önce yola çıkıpta 3 günde 3 defa ceza yiyen arkadaşım var), cezalar hakikaten can yakıyor ve neşenizi bozuyor.
2. Bu mevsimde aynı gün içerisinde ve yükseklik sebebi ile hem yaz hem kış mevsimini yaşayabiliyorsun. O bakımdan yağmurluk ve kışa uygun kıyafetleri de mutlaka bulundur.
3. Benzinin hiçbir zaman bitmesini bekleme, uygun-güvenilir istasyon buldun mu al (ben bir-iki defa sıkıntı yaşadım)
4. Çıkmadan önce götüreceklerini mutlaka bir liste yap, yola çıkarken unutabilirsin
5. Yorulduğunu hissettiğinde mutlaka dur, zorlama 10-15 dk dinlen.
6. Yaz mevsimi olduğundan çok sıvı ve tuz kaybı oluyor... Çok sıvı tüketmen lazım... (Soda, tuzlu ayran, powerrade v.b.)
7. GPS yoksa mutlaka detaylı bir harita bulundur.
8. Kaç gün gezeceksen, aşağı yukarı mutlaka bir plan yap ki nerede olduğunu vey olman gerektiğini bilesin...
Selamlar.