:queen::queen::queen:
o adananın sıcağında bot mu giyecekti adam alla alla sizde ya :mrgreen:
:queen: adamın biri terlik ve bayaz corapla motora bindiğine dair fotoğrafları olmasına rağmen hala inkar ediyormuş ben binmedim die![]()
Hatunun biri şirkete motosikletiyle gelmiş ama yeni binanın otopark girişi çok fenaymış.. İçeri girene kadar ter atmış durmuş..
Şimdide gecenin 12 sinde paydos ettiğinde motoru nasıl çıkaracağını düşünürmüş kara kara :mrgreen:
Adamın biri ilerde seri katill felan olma ihtimaline karşı ,şimdiden öldürüleceklerin listesini yapıyomuş
motorun karşısına geçç,buraya girdinn çıkamıyonn ne kadar gıcık bi makinasın de,motora trip yap dolmuşla gitt,ordan o motoru çıkaramıyosan binme:queen::queen:
Sen gel çıkarda görelim bu kadar iddialı konuşuyosun mademkonu bu kadar güzel vede kısa öz şekilde anlatılmazz( zeytin yağı smileysii :queen::queen: )
Adamın biri ilerde seri katill felan olma ihtimaline karşı ,şimdiden öldürüleceklerin listesini yapıyomuş
motorun karşısına geçç,buraya girdinn çıkamıyonn ne kadar gıcık bi makinasın de,motora trip yap dolmuşla gitt,ordan o motoru çıkaramıyosan binme:queen::queen:
Merak etme güzelim o seri katil olmayı becerse liste yapmayı beceremez.. Liste yapsa seri katil olamaz.. Seri işlevler beklememek gerek bu kılkuyruktan :mrgreen:Adamın biri ilerde seri katill felan olma ihtimaline karşı ,şimdiden öldürüleceklerin listesini yapıyomuş ama listenin ilk basına kmi koyduğunun farkında deilmiş :silent:
adamın biri iş yerindeki garajın yoğunluğundan şikayet eden bi kızı tii ye almadan önce kendine bakmasını bilmiyormuuuşşş
ismi lasım deil resmi aşağıda
![]()
Merak etme güzelim o seri katil olmayı becerse liste yapmayı beceremez.. Liste yapsa seri katil olamaz.. Seri işlevler beklememek gerek bu kılkuyruktan :mrgreen:
baba yokuş yukarıı döndermem gerekiyodu yerde sabun gibiydii:queen:
:queen::queen: yer sabun gibiymiş cok gülerim başkada bişe yapmam :queen::queen:
şune gücüm yetmedi desene
adamın birinin gücü hyoyu yerinden oynatmaya yetmiyomuş tutmuş 600rr almış oda yetmiyo gibi şimdide 1000rr alcam diyomus![]()
Adamın birine "bu motor hava soğutmalı, ara sıra gidip hava bastırman lazım yoksa hararet yapar" dedim, ciddi ciddi ustaya gidiyordu hava bastırmak için :cherry:
Hatunun biri şirkete motosikletiyle gelmiş ama yeni binanın otopark girişi çok fenaymış.. İçeri girene kadar ter atmış durmuş..
Şimdide gecenin 12 sinde paydos ettiğinde motoru nasıl çıkaracağını düşünürmüş kara kara :mrgreen:
işte o hatunun biri, motoru iş yerinde bırakıp kaskını montunu giyip serrvisle eve gitmiş:mrgreen:
artık inkar edemez :cherry::queen: adamın biri terlik ve bayaz corapla motora bindiğine dair fotoğrafları olmasına rağmen hala inkar ediyormuş ben binmedim die![]()
yoksa buda mı sen ?? :queen::queen::queen::queen:Hatunun biri şirkete motosikletiyle gelmiş ama yeni binanın otopark girişi çok fenaymış.. İçeri girene kadar ter atmış durmuş..
::mıuahauahasmaylsı::Sen gel çıkarda görelim bu kadar iddialı konuşuyosun madem
Merak etme güzelim o seri katil olmayı becerse liste yapmayı beceremez.. Liste yapsa seri katil olamaz.. Seri işlevler beklememek gerek bu kılkuyruktan :mrgreen:
olsa olsa bu alp'tir , adam hem kel hem foduladamın biri nofear yazılı şapkasıyla caddede ss kullanıyomuş, biraz gazı açınca rüzgardan takke düşmüş kel görünmüş, şapkayı almak içinde geri dönememiş(vallah ben değilim
)