adamın biri bizii öldürüyordu yardım

yolda düşman seçeceksen kendine denk bir düşman seç ! arabalar bize denk bir düşman değil fazla cengaverlik yapma bence:bounce:

ya abi biz ölüyorduk siz araba davasına gittiniz :D hakim abi var sivilden abi var onlara haber verdik bulucaklar bugünde arabayla aradık şerefsizide bulamadık arka camını çatlattık zaten kasklarla felan kaportaya vuruoz felan durmadı trafiğe zaten yol üstünde haber verdik plaka ehliyette yoktu bazılarımız da polisler hiç bişi demedi :D yırttıkta mesele o değil zaten adama 400tl kilitledik diyorlarda hikaye bence adamı bulcaz zaten gelirse bidaha buraya hırpalicaz şikayetçi olcaz sonuna kadar da devam bu hadisede. polislerde şerefsiz takmıyorlar bile bizi vali desen t.dağ motorları toplayın diye bağırıyor o arabalara bişi yok ezsinler milleti hayatları tehlikeye atsınlar o adama 2 3 sağlam yumruk yapıştırmadan rahatlamam aga ben sonuna kadar !!

Abicim kac yasindasin merak ettim ?

Kardeşim geçmiş olsun ilk önce

Motor kullanıcısıysan sakin olmayı Öğrenmelisin,ne olursa olsun adam siz vururken en ufak bi hareket yapsa yeri öpersiniz en mantıklı yapmanız gereken şey bence polisi aramak adamın gittiği güzergahı söylemek.adamı takip etmek baktınız polis gelmedimi birdaha polisi aramak,En fazla 2 yada 3 ncu aradığınızda mutlaka polis gelecektir....

Sitede ne kadar farklı zihniyetler varmış ya :) biri adamın camını kırıyo sonra polisler ehliyetsizlere bişey demiyo yırttık diyo ardından o polise şerefsiz diyo :) biriside arabaları bölge bölge ayırmış :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar